Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λεβέντο Φίλιππος, o παιδεραστής

Στην δημοσιότητα δίνει η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 40χρονου παιδεραστή-τέρας ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή  που είχε επιβιβάσει 13χρονο σε φορτηγάκι τύπου «Van» με σκοπό να τον αποπλανήσει.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από...

σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία υπήρχε διαδικτυακή συνομιλία του 40χρονου με τον ανήλικο για μεταξύ τους συνάντηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
(επ.) Λεβέντο (ον.) Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής. 
Σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/3/15, 8:41 π.μ.

    Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για ένα θέμα ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που αφορά όλους μας, ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας αφού οι τρομοκράτες-παιδεραστές που κακοποιούν παιδία και μωρά μέχρι θανάτου στην Ελλάδα των διωγμών, ίσως έχουν ενημερωθεί ότι το νέο τρομονομοσχέδιο που ψηφίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων τους προστατεύει, διαβάστε το …????!!!!!!!
    Στις 8 Νοεμβρίου 2011 δημοσιεύτηκε ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ μετά από την έγκριση του πρώην αγωνιστή Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ,το νέο ΥΠΕΡ νομοσχέδιο όπου ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΣΤΟΝ Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας τις (αναπηρίες(?) των ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ.?????
    http://newpost.gr/var/files/blog/newpost/newpost.gr-fek.pdf (Στο φύλλο της Κυβέρνησης αριθ.2611—8 Νοεμβρίου 2011στην σελίδα 38170 αναφέρονται οι “αναπηρίες” ).
    Σας στέλνω επίσης την ηλεκτρονική Δ/νση για να δείτε σε βίντεο, πως ψηφίζουν http://www.newsalamina.net/2015/01/blog-post_76.html τα ανήθικα-απάνθρωπα νομοσχέδια στην Βουλή των Ελλήνων-ξέφραγο αμπέλι –κολαστήριο (ορισμένοι) πάμπλουτοι αδίστακτοι (πολιτικοί(?) που έχουν ασυλία..??? με την έγκριση των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΎΦΩΝ αποφασίζουν για εμάς στις σκοτεινές θλιβερές αίθουσες των Βρυξελλών όπως ομολόγησε και ο κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ......!!!!!! Όπως επίσης σας θυμίζω την ομολογία του πρώην Πρωθυπουργού κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=NS90TlfMFDs τι έλεγε για τους Έλληνες , για το λόγο αυτό μας θεωρούν εγκληματίες και μας καταδιώκουν με ανήθικους τρομονόμους και είμαστε ακόμα στην αρχή…!!!!!!
    Σας στέλνω επίσης την ηλεκτρονική Δ/νση όπου συγκεντρώνονται συμμετοχές, για να πιέσουμε να αλλάξει η νομοθεσία.
    https://secure.avaaz.org/.../STOP_GREEK_GOVERNMENT.../... Ας κάνουμε την προσπάθεια να προστατέψουμε τα παιδιά Μας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Τώρα αφού αντιληφτήκατε πως προστατεύουν στην Ελλάδα τα παιδιά και τα μωρά , ακούστε τον Αξιότιμο Κ.ΚΑΣΙΜΑΤΗ πως προστατεύουν οι ίδιοι πάμπλουτοι-καλοφαγάδες- καλοπερασάκηδες (πολιτικοί(!) με απίστευτες καταθέσεις Τρομάρα τους….. !!! Τους Ελληνες/δες ανυπεράσπιστους –καταδιωκόμενους με χιλιάδες-εκατομμύρια νομοσχέδια, πολίτες..ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ….!!!!!
    http://www.dailymotion.com/.../xjgj53_%CF%8C%CE%BB%CE%B7...
    Με εκτίμηση
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή