Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Jamie Dornan - Τζέιμι Ντόρναν

Ο James "Jamie" Dornan (1η Μαΐου 1982) είναι ηθοποιός από την Βόρεια Ιρλανδία, μοντέλο και μουσικός.
Ο Jamie υπήρξε μοντέλο εσωρούχων Calvin Klein, έχοντας φωτογραφηθεί δίπλα σε ονόματα όπως Kate Moss και Eva Mendes.
Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε καμπάνιες των Dior, Aquacutum και Armani (με μεγάλη επιτυχία φανταζόμαστε).
Ο ίδιος έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στη σειρά “Once Upon A Time” και στο “The Fall” του BBC. Mάλιστα, στην δεύτερη σειρά υποδύεται έναν serial killer.
Ο πρωταγωνιστής του "Fifty Shades of Grey " τα έχει όλα και τα έχει καλά.
Γιατί τον αγαπάμε, αλλά και γιατί πρέπει μόνο να τον κοιτάμε από μακριά;
Ο σέξι ηθοποιός και μοντέλο που παλιότερα είχε σχέση με την Keira Knightley .
Δυστυχώς θα σας
απογοητεύσουμε.
ΝΑΙ! Πρέπει να του αντισταθείς. Είναι παντρεμένος.
Με την επίσης ηθοποιό και στιχουργό Amelia Warner.
Έχουν κι μια κόρη από το 2013.
Έχει ύψος 1,80 και έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα από τους ανταγωνιστές του στον ρόλο του Christian.
Ο Τζέιμι Ντόρναν που υποδύεται τον Κρίστιαν Γκρέι δηλώνει πως οι σκηνές δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακατάλληλες. «Δεν φοβάμαι για το αποτέλεσμα. Σίγουρα ξεπερνά κάποια όρια και σπάει τα ταμπού, όμως δεν είναι κάτι που θα προκαλέσει το κοινό. Στόχος μας είναι να δουν την ταινία όσο το δυνατόν περισσότεροι, όχι να κρατήσουμε τον κόσμο μακριά από τις αίθουσες. Σίγουρα δεν πρόκειται για πορνό. Σε μια τέτοια περίπτωση, άλλωστε, δεν θα είχα αποδεχτεί το ρόλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Δεν πρόκειται να καταφέρω να ευχαριστήσω και τα 100 εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν διαβάσει το βιβλίο και περιμένουν την ταινία" αναφέρει ο Ντόρναν που επίσης έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και δηλώνει εξοικειωμένος με το "καλλιτεχνικό γυμνό" αφού έχει υπάρξει πρόσωπο καμπάνιας εσωρούχων του Calvin Klein στο παρελθόν, επιδεικνύοντας τους εξαιρετικά γραμμωμένους κοιλιακούς του.
"Θα είμαι τυχερός αν οι μισοί από αυτούς ικανοποιηθούν με την επιλογή του να υποδυθώ εγώ τον χαρακτήρα του Γκρέι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ήδη haters και έχουν σχηματίσει και αντίστοιχες ομάδες. Ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά: Η ταινία δεν είναι ίδια με το βιβλίο. Η σκηνοθέτις Σαμ Τέιλορ Τζόνσον είναι μια βραβευμένη καλλιτέχνις, πρόκειται για μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα μέχρι να κρίνετε".
Όταν ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε τις άφθονες σκηνές σαδομαζοχιστικού σεξ που περιλαμβάνει η ταινία, απάντησε: "Όποιος πιστεύει ότι οι ηθοποιοί ερεθίζονται με το να γυρίζουν σκηνές σεξ κάνει λάθος. Υπάρχουν δεκάδες τριχωτοί άντρες τριγύρω, οι οποίοι μετακινούν καλώδια και πειράζουν τον εξοπλισμό. Αυτό δεν είναι σέξι, εκτός αν γουστάρεις να σε παίρνουν μάτι, πράγμα που εμένα δεν με φτιάχνει".
Μιλώντας στο περιοδικό Elle, ο Τζέιμι Ντόρναν αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε το kinky sex κλαμπ για να κατανοήσει τον ρόλο του ενώ παραδέχτηκε πως παρακολούθησε σαδομαζοχιστές να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια μέσα σε κλουβιά. «Πήγα εκεί και μου έδωσαν μία μπύρα ενώ έκαναν… έκαναν αυτό που κάνουν πάντα».
Ο 32χρονος διευκρίνισε πως στην επίσκεψη του: «είδα έναν “κυρίαρχο” με δύο “υποτακτικές” να κάνουν διάφορα. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε καταλυτικά στην ταινία». Πάντως ο Τζέιμι δεν ερεθίστηκε από την εμπειρία του αλλά την βρήκε διασκεδαστική: «Ήμουν κάπως έτσι: “εντάξει ρε παιδιά δεν πληρώνω αλλά περιμένω να δω το σόου”. Ήταν μια ενδιαφέρουσα βραδιά».
«Μετά πήγα στη γυναίκα μου και το νεογέννητο παιδί μας. Έκανα ένα καλό μπάνιο για να τους αγγίξω».
Ο ηθοποιός δεν έχει επισκεφτεί μόνο κλαμπ όπου κάνουν σεξ οι σαδομαζοχιστές καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως πήγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και παρακολούθησε τις σεξουαλικές περιπτύξεις μίας κυρίαρχου και ενός υποτακτικού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια