Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Crash Test: Το δικό μου ζώδιο δεν είναι καλό;

12 ζώδια, 12 διαφορετικοί άνθρωποι που έπεσαν πάνω στην Ιωάννα Μαμάη (Υδροχόος) και την Έλενα Μπουζαλά (Δίδυμος) και ήταν να μην τους πιάσουν στο στόμα τους.
Μπορεί τα χαρακτηριστικά τους να μην ταιριάζουν στο δικό σου ζώδιο, αλλά και πότε ταίριαξαν οι προβλέψεις και όσα διάβαζες με αυτά;
Ιωάννα:Που είσαι; Τόση ώρα περιμένω!
Έλενα: Άσε, με καθυστέρησε ο γνωστός Ζυγός.
Ιωάννα: Τσακωθήκατε;
Έλενα: Σχεδόν, του είπα ότι έχει δίκιο, όμως, για να φύγω.
Ιωάννα: Ζυγός να μην σου τύχει σε καβγά και Κριός.
Διάβασε που σου λέω...

Κριός
Παρορμητικό ζώδιο my ass. Όλα σχεδιασμένα τα έχει και παρουσιάζεται ως εκείνος που “αχ, τώρα μου ήρθε”. Η αθώα περιστερά. O me myself and I να είναι καλά και οι άλλοι βλέπουμε, αλλά με λεπτότητα. Ανεξάρτητος μέχρι αηδίας, όμως γενικά πιστός. Οι σύντροφοί του είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτόν και χρήσιμοι για τα πρακτικά. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα και παθιάζεται και όταν είναι να αποχωρήσει, το κάνει χωρίς να προκαλέσει πόνο. Ευτυχώς είσαι και κωλόφαρδος Κριέ, διότι είσαι συνήθως πολύ κοινωνικός και δουλευταράς.

Ταύρος
Όλοι παρακαλούν να τον έχουν ωροσκόπο για την σταθερότητα και πραότητα του χαρακτήρα του, την υπομονή και επιμονή του, για τον τρόπο που χειρίζεται τα οικονομικά του (μέρες που είναι) και προσεγγίζει τους στόχους του. Ξέρει να ζει την ζωή του και να την ευχαριστιέται, χωρίς να είναι απόλυτα σπάταλος. Αγαπάει την οικογένεια και τα παιδιά. Μπορεί να είναι κτητικός, αλλά είναι επειδή είναι λίγο ανασφαλής. Ζηλεύει γι αυτό. Να τον παντρευτείς. Αν χωρίσει κάποιος από τους δύο, δεν θα είναι εκείνος, όσο κι αν το θέλει.

Δίδυμος
Παρεξηγημένο ζώδιο, οι καημένοι οι Δίδυμοι. Διπρόσωποι, μεταβλητοί, αμφίθυμοι. Μην πυροβολείτε τους Διδύμους άλλο. Είναι από τους πιο κοινωνικούς. Θέλουν να περνούν καλά σε μια παρέα και φροντίζουν γι' αυτό. Με προσωπικό κόστος κούρασης, όταν η παρέα, ας πούμε, δεν στρίβει. Χωρίς, φυσικά να είναι οι κλόουν της ομάδας, καθώς το χιούμορ είναι εξαιρετικό και έξυπνο (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε). Αυτό που σας κάνει να μην τους γουστάρετε είναι ότι άμα σας βαρεθούν, σταματούν να μιλάνε, ή φεύγουν κιόλας. Ποιο είναι το πρόβλημα; Αέρας, η κατηγορία (από το κατηγορώ) του ζωδιακού στοιχείου. Δηλαδή, δεν τους πιάνεις πουθενά, κυρίως στη διάθεση και γι' αυτό και η ρετσινιά “κυκλοθυμικοί”. Άμα δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με έναν Δίδυμο, μην τον κάνεις σύντροφο, γιατί ενώ θα περνάς καλά μαζί του θα σε γεμίσει ανασφάλειες. Εκτός φυσικά, αν είναι κι εσύ Δίδυμος.

Καρκίνος
Τα ευαισθητούλια του ζωδιακού κύκλου. Έχω γνωρίσει πολλούς Καρκίνους. Τόσο γυναίκες όσο και άνδρες. Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσουν θα είναι ενός σκληρού ατόμου με όρια. Που δεν μπορείς να τα περάσεις. Είναι όμως οι άμυνές τους. Γιατί έχουν ευαίσθητη ψυχή και δε θέλουν να πληγωθούν. (Τα γλυκά μου). Σκέψου τον κάβουρα που έχει σκληρό καβούκι αλλά το εσωτερικό του είναι πολύ μαλακό. Βέβαια, μερικές φορές αυτή η ευαισθησία τους κάνει να φρικάρουν κάπως, να φοβούνται και να καταλήγουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και οικογενειακά. Αν θες να κατακτήσεις έναν Καρκίνο πρέπει να περιμένεις. Ναι. Να έχεις υπομονή. Και από εκεί που είναι δύσπιστος με μικρά βηματάκια να σε βάλει στην καρδιά του. Και όταν αυτό συμβεί δε θα βγεις ποτέ από εκεί. Σίγουρα.

Λέων
Είναι δυναμικοί, έχουν αυτοπεποίθηση και μπαίνουν εύκολα σε παρέες. Είναι ωστόσο φιγουρατζήδες. Θέλουν τους προβολείς στραμμένους πάνω τους, να τους θαυμάζουν. Μην τους παρεξηγείς όμως. Και εκείνοι θέλουν να έχουν δίπλα τους άτομα που θαυμάζουν, που στα μάτια τους λάμπουν. Αν μπλέξεις ερωτικά με έναν Λέοντα στο σεξουαλικό κομμάτι δε θα βαρεθείς ποτέ. Άμα είσαι πολύ συντηρητικό άτομο όμως αυτή η σχέση δε θα κρατήσει για πολύ. Δε θέλουν να πληγώνουν τον άλλον και προσπαθούν ακόμα και το χειρότερο που θέλουν να σου πουν να είναι περιποιημένο σαν κουτί με κορδελίτσα. Η αναποφασιστικότητα τους χαρακτηρίζει όταν είναι σε δίλημμα και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουν με τη λογική. Είναι αισιόδοξοι και ως λιοντάρια πάντα θέλουν επιβεβαιώνονται. Ας το έχεις στην άκρη του μυαλού σου. Δεν βλάπτει.

Παρθένος
Όλα στην εντέλεια. Δεν είναιιιιιιιι;;;;;;;;;; Τι είπες;;;;; Δεν είναι;;;; Αμέσως όλα στην εντέλεια. Η λέξη πρόγραμμα είναι βασική στο λεξιλόγιο. Χωρίς πρόγραμμα δεν πάνε πουθενά. Σκέφτονται με τη λογική και όχι με το συναίσθημα (respect). Αλλά κουράζει κάποια στιγμή, έτσι δεν είναι; Αυτή η τελειομανία, να είναι όλα τακτοποιημένα όπως πρέπει να είναι. Είναι σχετικά κλειστοί σαν χαρακτήρες και δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους πολύ εύκολα. Αξιόλογοι συνεργάτες αλλά στις διαπροσωπικές σχέσεις από προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να πω και τα καλύτερα. Ίσως να έτυχε. (και το ελπίζω).

Ζυγός
Ναι, αγάπη μου, δίκιο έχεις, έτσι είναι τα πράγματα και μετά από λίγη ώρα, μέρα, καιρό, δεν έχει σημασία, τα πράγματα δεν ήταν ποτέ έτσι. Πραγματικά δεν ξέρω πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Αν κατηγορούν τους Διδύμους για κυκλοθυμία, τι είναι αυτό που παθαίνουν τούτοι οι Ζυγοί; Η διάθεση μπορεί να πέσει σαν το φύλλο και η εξήγηση είναι φυσικά ο παρορμητισμός του ζωδίου. Όπως για όλα στις μέρες μας φταίει το άγχος. Αναποφάσιστοι που θέλουν να ζουν στην αρμονία και την συνεργασία. Από τους άλλους (εννοείται). Ισορροπία θέλει. Δικαιοσύνη, απαιτεί. Για να τα λέμε όλα, όμως, είναι οι καλύτεροι στην ώρα της κρίσης. Βράχοι. Να ακουμπήσεις. Το σπαστικό είναι ότι αν βάλουν κάτι στόχο, θα το πετύχουν ακόμα κι αν πάρει καιρό ή πατήσουν πάνω σου. Μετά την επίτευξη του όποιου στόχου, εύκολα μπορεί να ξενερώσουν και αυτό να το προσέξεις.

Σκορπιός
Να μην σου τύχει αντίπαλος. Είναι τόσο επίμονος και αποφασιστικός, που θα χάσεις. Σταθερός στις απόψεις του και στα πιστεύω του, δεν αναλώνεται σε ανούσιες κοινωνικές εκδηλώσεις και περνάει συχνά και μόνος του καλά. Παθιάζεται και είναι έντονα σέξι, δύσκολα να του αντισταθείς, διότι και πεισματάρης είναι και μυστήριος. Αγαπάει έντονα, αλλά επειδή δεν μπορεί να εκφράσει την μοναξιά και την αναζήτηση που τον τρώει μέσα του, μην τον οδηγείς και εσύ σε ακραίες καταστάσεις, που το έχει έτσι κι αλλιώς στη φύση του.

Τοξότης
Τα Τοξοτάκια μας. Άλλο ένα ζώδιο που όταν το ακούς σου έρχεται να πιάσεις τα μαγουλάκια του Τοξότη και να πεις “άχου το”. Είναι καλά παιδιά. Και τυχερά πολύ. Ίσως επειδή ρισκάρουν, δε λένε άλλωστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς; Αισιόδοξοι άνθρωποι. Ακόμα και όταν όλα είναι μαύρα εκείνοι βλέπουν το φως και σε κάνουν να αισιοδοξείς. Δεν έχουν κακή πρόθεση και δείχνουν τα συναισθήματά τους. Αν είναι καλά θα το καταλάβεις, το ίδιο και αν είναι χάλια. Δε θέλουν να στεναχωρεί τους άλλους και όπως και οι Λέοντες τα κακά θα στα παρουσιάσουν με περιτύλιγμα.

Αιγόκερως
Λοιπόν. Βασικό χαρακτηριστικό ενός Αιγόκερου είναι η προσήλωση στη δουλειά. Βάζει τη δουλειά πάνω από όλα. Θέλει να επιτυχημένος στη δουλειά του και θα αφιερώσει πολλές ώρες για να το καταφέρει. Και συνήθως το επιτυγχάνει. Είναι συντηρητικοί και έχουν όρια. Μην περιμένεις πολλές τρέλες, σε ενημερώνω. Και σε αντίθεση με τους Καρκίνους αυτά τα όρια δεν τα περνάς. Θέλει όλα να είναι σε τάξη. Τίποτα να μην πέσει κάτω. Στις απόψεις του απόλυτος. Όχι μην προσπαθείς να του αλλάξεις γνώμη δε θα τα καταφέρεις. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ζώδιο σκοτεινό που κάποιος ο οποίος ανήκει στα ζώδια του αέρα δεν θα μπορέσει να τον καταλάβει εύκολα.

Υδροχόος
Το καλύτερο ζώδιο από τα υπόλοιπα έντεκα. Ναι καλά κατάλαβες είμαι Υδροχόος. Κάποιοι μας θεωρούν τρελούς. Ναι είμαστε και έχουμε την καλή τρέλα. Όχι του γιατρού. Κάποιοι λένε πως κατοικούμε σε άλλον πλανήτη και εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος. Ισχύει. Αυτό βέβαια μας κάνει κάπως απόμακρους από τους άλλους, αποστασιοποιημένους. Και ειδικά άμα είσαι σε σχέση σίγουρα θα έχεις ακούσει κάποια παραπονάκια του τύπου δεν ασχολείσαι μαζί μου, είσαι ψυχρός κλπ. Είμαστε επικοινωνιακοί, ομιλητικότατοι (ρώτησε τους συναδέλφους μου να σου πουν τι τραβάνε) και μπορούμε να συζητήσουμε για πολλά θέματα. Από την υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι το tour των Red Hot Chili Peppers. Για αυτό το λόγο και θα συναντήσεις πολλούς Υδροχόους στο star system και στα media. Ένα Υδροχοάκι εντάσσεται αμέσως στην παρέα, διακατέχεται από έντονο αίσθημα δικαιοσύνης και όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι ένας επαναστάτης. Αν καταλάβεις τον τρόπο σκέψης του και κατανοήσεις ότι χρειάζεται το χώρο του για να υπάρχει σαν οντότητα τότε θα σε λατρέψει.

Ιχθύες
Γεννήθηκαν κουρασμένοι, διότι η ζωή είναι πολύ θλιβερή για να μην διασκεδάζεις όλη την ώρα. Αναγκάζονται να δουλεύουν και διαπρέπουν στο σανίδι ή την TV. Δεν υποκρίνονται ποτέ στην φιλία. Να τους προτιμάς γιατί ταυτίζονται με το συναίσθημά σου. Δεν είναι, όμως, καλοί σύντροφοι, διότι ακόμα κι αν μπορεί να σε αγαπήσουν σε βάθος, είναι τόσο ονειροπόλοι, άστατοι και ανασφαλείς που αναζητούν συνέχεια κάτι άλλο μέχρι να το εξαντλήσουν και αν θέλεις σώνει και καλά να είσαι μαζί τους, σου ευχόμαστε να τους πετύχεις κάπου στο τέλος της αναζήτησης, αλλά και της χρόνιας ψυχοθεραπείας. Είναι ψυχούλες, αλλά χωρίς να γίνονται μίζεροι διότι όλη αυτή την σύγχυση που τους διακατέχει με ένα πέπλο μυστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια