Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναικείες συμβουλές.......

* Ηρεμήστε! Χαρίστε καθημερινά ένα δίλεπτο στον εαυτό σας και μην κάνετε οτιδήποτε κατά τη διάρκειά του. Απλώς μείνετε για λίγο μόνη σας και αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας. Βοηθάει..
* Nude δεν σημαίνει μόνο γυμνό...

'Έτσι ονομάζεται και η πιο in απόχρωση της σεζόν: η απόχρωση της επιδερμίδας. Απολαύστε τη σε καμπαρντίνα, σε φόρεμα, σε γόβες αλλά και σε T-shirts, τσάντες και ό τι άλλο βάλει ο νους σας. Το μεγάλο ατού της; Ταιριάζει με όλα, όλες τις ώρες της ημέρας. Φιλική συμβουλή συνδυάστε τη με κατακόκκινο κραγιόν!.
* Εμπλουτίστε το λεξιλόγιό σας με τα νέα ονόματα του χώρου της μόδας.
Εν ολίγοις μη μένετε κολλημένες στα παλιά. Εξάλλου οι νέοι οίκοι μόδας κρατούν τις τιμές τους χαμηλά για να προσελκύσουν πελατεία και βάζουν τα δυνατά τους για να μας εντυπωσιάσουν.
* Προσφέρετε στον εαυτόν σας ένα δροσερό κοκτέιλ μαρτίνι, ξαπλωμένες αναπαυτικά στον καναπέ σας και ακούστε το νέο cd των Pink Martini "Splendor in the Grass". Με ρον ποπ και μπόσα νόβα ήχο τους θα νιώσετε πως το καλοκαίρι είναι και πάλι εδώ. Μήπως όμως δεν έφυγε ποτέ;
* Προστατεύσετε λίγο το περιβάλλον! Πετάξτε περιοδικά και εφημερίδες στην ανακύκλωση, εθιστείτε στα βιολογικά προϊόντα, φυτέψτε δέντρα, καλλιεργείστε λαχανικά - ακόμη και αν διαθέτετε μόνο μια μικρή βεράντα.
ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια