Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πρωτότυπο αστρολογικό σου πορτραίτο

Σύμφωνα με πανάρχαιες αστρολογικές θεωρίες, κάθε ημερομηνία γέννησης αντιπροσωπεύεται από ένα λουλούδι, που μας αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητα, τον έρωτα και μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να προσελκύσουμε την τύχη στη ζωή μας.
Δες στον πίνακα που ακολουθεί, ποιο ζώδιο έχει συνδεθεί με την μέρα της γέννησής σου και διάβασε το διασκεδαστικό αστρολογικό πορτραίτο που σου αντιστοιχεί!........

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ: Όσοι γεννήθηκαν 1, 10, 19, 28 του μήνα
ΠΑΙΟΝΙΑ: Οι γεννημένοι 2, 11, 20, 29 του μήνα
ΛΑΘΥΡΟΣ: Αν γεννήθηκες 3,12, 21, 30 του μήνα.
ΚΥΑΝΟΣ Ή ΜΠΛΟΥΕ: Όσοι γεννήθηκαν 4, 13,22, 31 του μήνα
ΙΡΙΣ: Στις 5, 14,23 του μήνα
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ: Αν γεννήθηκες στις 6,15, 24 του μήνα
ΟΡΧΙΔΕΑ: Οι γεννημένοι 7,16,25 του μήνα
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Στις 8,17,26 του μήνα
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: Αν γεννήθηκες 9,18,27 του μήνα.
ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
«Σαν και μένα …κανείς/καμμιά»
Είσαι ένα άτομο λαμπερό και δυναμικό! Έχεις τον τρόπο να στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου και να κερδίζεις τις εντυπώσεις! Δεν το βάζεις κάτω στις δυσκολίες της ζωής, γιατί έχεις θάρρος και είσαι της άποψης ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, που είναι στο χέρι σου να την βρεις. Στο πρώτο τρίτο της ζωής σου – δηλαδή μέχρι τα 33 σου χρόνια- προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές και επιπόλαιες επιλογές, καθώς επίσης και την τάση σου να εμπλέκεσαι με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να αφήνεις στη μέση ότι ξεκινάς!

ΕΡΩΤΑΣ
Η ερωτική σου ζωή είναι περιπετειώδης, φλογερή και αρκετά εκρηκτική! Έχεις να κάνεις πολλές αισθηματικές γνωριμίες, φλερτ και σχέσεις και θα αποκτήσεις πολλές δυνατές εμπειρίες. Σημαδιακή θα είναι για σένα η Τρίτη σταθερή σχέση της ζωής σου, την οποία δεν θα ξεχάσεις ποτέ σου! Αισθηματική πληρότητα και ολοκληρωτική ικανοποίηση και σταθερότητα θα νιώσεις στα ερωτικά σου από την ηλικία των 34 και μετά!

TIP
Είναι πρόκληση για σένα να δοκιμάζεις τον εαυτό σου και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μετριάσεις τα ελαττώματά σου, περιορίζοντας τον εαυτό σου τις στιγμές που σκέφτεσαι και λειτουργείς επιπόλαια. Όταν σου βγαίνει θυμός, οργή και σκληράδα προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ήπια, πριν πεις ένα ψέμα, όσο αθώο και να είναι, πείσε τον εαυτό σου να αποκαλύψεις την πιο μεγάλη αλήθεια, ενώ όταν σε πιάνει η μεγάλη ανυπομονησία σου, θυμήσου ότι η υπομονή είναι μία από τις μεγαλύτερες αρετές!

Ταιριάζεις με: Παιονία, Μπλουέ, Ορχιδέα.
Η τυχερή σου μέρα: η Κυριακή και η Δευτέρα
Οι τυχεροί σου αριθμοί: 1, 11,22, 25,29
ΠΑΙΟΝΙΑ
«Τα θέλω όλα ή τίποτα»
Έχεις έναν επίμονο και δυναμικό χαρακτήρα! Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που προσδοκείς και πιέζεις αρκετά τόσο τον εαυτό σου όσο και τους γύρω σου προκειμένου όλα να εξελίσσονται, στους ρυθμούς που εσύ επιθυμείς. Αφοσιώνεσαι με πίστη στις σχέσεις σου και είσαι ένας φίλος και σύντροφος υπόδειγμα! Είναι πολύ σημαντικό για σένα να επιτύχεις την οικονομική σου ανεξαρτησία και να έχεις μία ζωή με ανέσεις.

ΕΡΩΤΑΣ
Είσαι ενάντια στις ελεύθερες σχέσεις ή στις ερωτικές επιπολαιότητες. Ερωτεύεσαι με πάθος και κάνεις σχέσεις ουσιαστικές που στηρίζονται στην αμοιβαία επικοινωνία! Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δυσανασχετείς όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι η προτεραιότητα του συντρόφου σου. Στον έρωτα διαθέτεις ρομαντισμό, τρυφερότητα, αλλά δεν λείπουν και οι στιγμές ζήλιας και κτητικότητας. Στα νεαρά σου χρόνια θα αλλάξεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους γιατί θα έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι αλλά και να εξαπατάσαι!

TIP
Για να έρθει η τύχη και η ευτυχία στη ζωή σου, είναι απαραίτητο πρώτα για σένα να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Αγάπησε τον εαυτό σου με τα ελαττώματά σου, προσπάθησε να κατανοήσεις την προσωπικότητά σου και όταν υπάρχουν γύρω σου μπερδεμένες καταστάσεις που σου δημιουργούν σύγχυση, να θυμάσαι ότι κάτι έχεις να μάθεις από αυτές!

Ταιριάζεις με: Παιόνια, Μπλουέ, ορχιδέα, παπαρούνα, μαργαρίτα.
Τυχερές μέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή
Τυχεροί Αριθμοί: 1,4,7,18,27,33, 42
ΛΑΘΥΡΟΣ
«Μην με ζορίζεται και πολύ … θέλω την ελευθερία μου»
«Όλα θέλω να τα ξέρω όλα, όχι ότι είμαι κουτσομπόλα…» λέει ένα γνωστό τραγούδι, που είναι σαν να έχει γραφτεί αποκλειστικά για σένα! Είσαι άτομο περίεργο, θέλεις να γνωρίζεις τα πάντα και σχεδόν ποτέ δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Λατρεύεις τις αλλαγές, την ανανέωση, τις προκλήσεις και οτιδήποτε σου εξιτάρει την φαντασία και την δημιουργικότητα. Είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπαίνουν σε καλούπια, προτιμάς την ανεξαρτησία και την ελευθερία! Έχει φιλότιμη και γενναιόδωρη καρδιά και είσαι ένας πολύ ευχάριστος φίλος!

ΕΡΩΤΑΣ
Σε έλκουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, σε εξιτάρουν οι σύντροφοι που διαφέρουν από εσένα και που υπάρχουν μεταξύ σας αντιθέσεις , γιατί για σένα είναι αυτό μία μεγάλη πρόκληση! Θέλεις στο πλάι σου ένα ταίρι που θα βρίσκει διαρκώς τον τρόπο να σε συναρπάζει. Λατρεύεις τις προκλήσεις και περιμένεις από το ταίρι σου να βρίσκει το κουμπί σου και να κάνει τα πάντα για να σε ενθουσιάζει! Έχεις σκερτσόζικο ερωτικό ταμπεραμέντο, αρκετές στιγμές η ερωτική σου ζωή είναι άστατη και ποτέ κανείς δεν μπορεί να έχει απόλυτη σιγουριά για την πίστη σου! Μπορεί στο τέλος μίας σχέσης, να νιώθεις ότι έφτασε η συντέλεια του κόσμου, πολύ γρήγορα όμως σου περνάει και ψάχνεις νέες συγκινήσεις!

TIP
Μπορεί να σε εξιτάρει το ρίσκο και η περιπέτεια, προσπάθησε όμως να μην προκαλείς την τύχη σου. Όταν βλέπεις ότι μία σχέση ή μία κατάσταση δεν έχει πορεία και εξέλιξη, καλύτερα να προστατεύεις τον εαυτό σου. Μην σκέφτεσαι μόνο το τι θα σου δώσει χαρά αυτή τη στιγμή, αλλά σκέψου τι είναι αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο στο μέλλον!

Ταιριάζεις με: Λάθυρος, τριαντάφυλλο, παπαρούνα.
Τυχερές μέρες: Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα
Τυχεροί Αριθμοί: 6,9,18,24
ΜΠΛΟΥΕ
«Μην με αφήνετε μόνο/η….φοβάαααααμαι»!
Η άποψή σου για τη ζωή είναι πως η τύχη είναι αποκλειστικά και μόνο στα χέρια μας και μόνο εμείς μπορούμε να την κάνουμε να λάμψει και πάλι στη ζωή μας. Είσαι ένας αποφασιστικός άνθρωπος, σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς, με όλη τη δύναμη της ψυχής σου. Δεν σου αρέσουν τα ψέματα αλλά ούτε και οι δήθεν συμπεριφορές. Διαθέτεις ειλικρίνεια, τιμιότητα και η πίστη είναι μία από τις βασικές αρχές σου. Έχεις μεγάλη επιμονή, υπομονή και πείσμα και όλοι θαυμάζουν την ευθύτητα του χαρακτήρα σου.

ΕΡΩΤΑΣ
Δεν σου αρέσει η μοναξιά και τα ερωτικά καβγαδάκια σε τρομάζουν, γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις από κοντά σου το άτομο που αγαπάς. Έτσι λοιπόν συχνά αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τα προβλήματα που προκύπτουν στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να τα αφήνεις να μεγαλώνουν και ξαφνικά μία μέρα να γίνεται το μεγάλο ΜΠΑΜ. Στις ερωτικές σου σχέσεις έχεις πίστη, αφοσίωση και τα συναισθήματά σου τα εκφράζεις περισσότερο με τις πράξεις σου παρά με τα λόγια σου.

TIP
Διεκδίκησε με πάθος αυτό που ποθείς, χωρίς φόβο και δισταγμό! Μην κρατάς μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι, έστω και αν κάποιες στιγμές μπορεί να απογοητεύσεις τα άτομα που αγαπάς.

Ταιριάζεις με: Μπλουέ, μαργαρίτα, παιόνια, παπαρούνα.
Τυχερές μέρες: Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα
Τυχεροί Αριθμοί: 1,7,16,20,25,29
ΙΡΙΣ
«Αρέσω παιδί μου, αρέσω… πώς να το κάνουμε…»
Ε ναι λοιπόν, έχεις αυτοπεποίθηση, λατρεύεις τον εαυτό σου και ξέρεις ότι αρέσεις και μάλιστα πολύ! Είσαι ο γόης (ή η γόησσα) της παρέας και όπου και αν σταθείς, πάντα θα υπάρχει κάποιος να σου πιάσει την κουβέντα και να σε φλερτάρει. Έχεις δυναμισμό, ευστροφία και σου αρέσει να γνωρίζεις ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από εσένα! Με το έξυπνο χιούμορ σου και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, καταφέρνεις εύκολα να σπας τον πάγο και γίνεσαι αμέσως συμπαθής. Όλα μέχρι εδώ ακούγονται ωραία … το αρνητικό σου στοιχείο ποιο είναι; Άμα σου πατήσει κάποιος τον «κάλο», δηλαδή βρει το αδύναμο σημείο σου και σε χτυπήσει εκεί που πονάς, γίνεσαι θηρίο ανήμερο, δεν το ξεχνάς και είσαι ενεργό ηφαίστειο μέχρι να πάρεις την εκδίκησή σου!

ΕΡΩΤΑΣ
Διαθέτεις ερωτική αύρα, αισθησιασμό και μεγάλο μαγνητισμό. Δεν χρειάζεται να πεις ή να κάνεις πολλά για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον, μία και μόνο ματιά σου είναι αρκετή για να δημιουργήσεις την έλξη στο άτομο που έχεις βάλει ερωτικό στόχο. Όταν ερωτεύεσαι, θέλεις να ακούς γλυκόλογα και να έχεις διαρκώς κανακέματα από το πρόσωπο που ποθείς. Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να είναι έξυπνος και να μπορείς να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα .Θέλεις πάνω από όλα να ταιριάζετε επικοινωνιακά και να απολαμβάνετε μαζί ατελείωτες συζητήσεις. Όταν μία σχέση ξεκινά να έχει τα προβλήματά της, προτιμάς να το βάλεις στα πόδια, παρά να κάτσεις να παλέψεις για να σώσεις την κατάσταση.

TIP
Μην στέκεσαι μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων, προσπάθησε να αντιλαμβάνεσαι την ουσία, αυτά που κρύβονται πίσω από τα λόγια και τις πράξεις των ανθρώπων. Μην σκέφτεσαι μόνο το σήμερα… προγραμμάτισε το αύριο!

Ταιριάζεις με: Ηλιοτρόπιο, Λάθυρο
Τυχερές μέρες: Τετάρτη, Παρασκευή
Τυχεροί Αριθμοί: 1,10,19,28,30,38
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
«Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις»
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ευαισθησίες σου, είσαι ένα άτομο που δακρύζει εύκολα, ακόμα και με τα απλά καθημερινά πράγματα. Έχεις λεπτούς και ευγενικούς τρόπους, δεν σου αρέσει να κακοκαρδίζεις κανέναν και προσπαθείς πάντα να διατηρείς τους τύπους. Έχεις ισχυρή διαίσθηση και όταν κάποιος σου εκμυστηρεύεται το πρόβλημά του, αμέσως νιώθει πολύ καλύτερα αφού μπορείς πάντα να δίνεις την κατάλληλη συμβουλή παίρνεις πολλές φορές και το ρόλο του ψυχοθεραπευτή, έστω και αν αυτό δεν είναι το επάγγελμά σου! Έχεις μανία με την τάξη και την οργάνωση, θέλεις ο χώρος σου και τα πράγματά σου να είναι στην εντέλεια.

ΕΡΩΤΑΣ
Αναζητάς τον έναν και μεγάλο έρωτα της ζωής σου, τον πρίγκιπα (ή την πριγκίπισσα), που θα ζήσετε μαζί μια ζωή παραμυθένια. Αρκετές φορές στη ζωή σου θα νομίζεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό και θα κάνεις όνειρα τα οποία θα διαψευστούν, γιατί πολύ απλά ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα. Παρόλο που είσαι ένα άτομο ευαίσθητο και συναισθηματικό, μπορείς πολύ εύκολα να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό και να οδηγηθείς στην ερωτική απιστία. Στη ζωή σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις παραπάνω από έναν γάμο!

TIP
Το να δημιουργείς τον δικό σου παραμυθένιο κόσμο, που απέχει πολύ από την πραγματικότητα και στηρίζεται στη φαντασία σου,το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πληγώνεσαι. Δες τη ζωή με μεγαλύτερο ρεαλισμό και προσπάθησε να πειθαρχήσεις στον εαυτό σου!

Ταιριάζεις με: Λάθυρο, Τριαντάφυλλο
Τυχερές μέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Τυχεροί Αριθμοί: 3,6,9,21,24,27
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
«Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου»
Ορισμένες φορές υπερβάλεις και έχεις το ελάττωμα το τόσο δα…να το μεγαλοποιείς!!! Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, παράλληλα όμως είσαι ένα άτομο σεμνό,συντηρητικό και αρκετά οπισθοδρομικό. Είναι σαν να ζεις σε μία παλαιά εποχή και αρνείσαι πεισματικά να υιοθετήσεις έναν πιο φιλελεύθερο τρόπο ζωής! Είσαι ένα πολύ δημιουργικό άτομο, κάθε νέα ιδέα που σου περνά από το μυαλό σε ενθουσιάζει και παθιάζεσαι μέχρι να την κάνεις πραγματικότητα. Πολλές φορές βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα και όταν συναντάς εμπόδια, αποθαρρύνεσαι. Στους ανθρώπους που αγαπάς, τα δίνεις όλα…

ΕΡΩΤΑΣ
Πάνω από όλα για σένα στον έρωτα μετράει η τρυφερότητα, η στοργή και το ενδιαφέρον, ενώ το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα – χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου είναι σημαντικό-! Όταν έχεις έναν ερωτικό δεσμό, είσαι μόνιμα πλάι στο ταίρι σου για να του προσφέρεις ασφάλεια , σιγουριά και να του συμπαραστέκεσαι κάθε στιγμή σε ότι σου ζητήσει. Μπορεί η ερωτική σου ζωή να μετρά αρκετούς αποτυχημένους δεσμούς, όμως τον μεγάλο έρωτα που προσμένεις θα τον ζήσεις και θα είναι ακριβώς έτσι όπως τον έχεις φανταστεί.

TIP
Προσπάθησε να δεις τη ζωή λίγο πιο σκληρά και πρακτικά. Περιόρισε τις ευαισθησίες σου, που κάποιες στιγμές γίνονται υπερβολικές. Μην ξεχνάς ότι είναι καλό να προσφέρουμε στους γύρω μας, όμως πρέπει να προσέχουμε να μην γινόμαστε θύματα των καταστάσεων.

Ταιριάζεις με: Παπαρούνα, Παιόνια, Ηλιοτρόπιο
Τυχερές μέρες: Σάββατο
Τυχεροί Αριθμοί: 4,8,22,24,26,31
ΟΡΧΙΔΕΑ
«Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας, θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια σου αν πονάς»
Σε όλες τις σχέσεις σου είσαι ένα άτομο δοτικό, γενναιόδωρο, συναισθηματικό, τα δίνεις όλα και θέλεις να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου ευτυχισμένους και κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις αυτό. Πολλές φορές πνίγεις με την αγάπη σου τα κοντινά σου πρόσωπα, άλλες πάλι στιγμές η αγάπη σου γίνεται δεδομένη! Στρέφεσαι πάντα με το μέρος των αδύναμων και φροντίζεις να προστατεύεις όσους ανθρώπους έχουν προβλήματα. Λατρεύεις τα ταξίδια, γιατί σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, που τόσο πολύ λαχταράς.

ΕΡΩΤΑΣ
Όταν κάποιος σε πρωτογνωρίσει, δίνεις την εντύπωση ότι είσαι άτομο συγκρατημένο. Γρήγορα όμως κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι έχεις πάθος, φαντασία, και ο έρωτας είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου, αφού δίνεσαι χωρίς όρια και περιορισμούς! Είσαι ένα ειλικρινές άτομο, προτιμάς να πεις στο άτομο που αγαπάς την πραγματική αλήθεια, έστω και αν πονέσει, παρά να παραπλανήσεις. Οι δεσμεύσεις δεν σε τρομάζουν, ίσα – ίσα που τις επιδιώκεις,ο έρωτας σου δίνει ζωντάνια, ενεργητικότητα και κέφι για ζωή!

TIP
Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μελαγχολεί με τα απλά ασήμαντα γεγονότα. Τα προβλήματα είναι κομμάτι τη ζωής και της καθημερινότητα και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσουν. Διατήρησε λοιπόν το κέφι, την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου…γιατί η ζωή έχει μεγάλες προκλήσεις.

Ταιριάζεις με: Ηλιοτρόπιο, Λάθυρος
Τυχερές μέρες: Κυριακή, Δευτέρα
Τυχεροί Αριθμοί: 12,20,21,29,30,40
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
«Άπιστη καρδιά»
Η ζωή χωρίς πάθος είναι «άνοστη» για εσένα! Είσαι ένα παρορμητικό άτομο που θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή λες και είναι τελευταία! Ο δυναμισμός και η εκρηκτικότητα είναι δύο από τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Δεν σου αρέσει να αδικείς , δεν θέλεις ό μως και να αδικείσαι. Όταν κάποιος άνθρωπος δεν συμπεριφερθεί σε σένα ή στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τον τρόπο που αρμόζει, τότε αγριεύεις και η συμπεριφορά σου γίνεται αρκετά σκληρή! Είσαι ένας άνθρωπος που έχεις ροπή στα λάθη, αλλά μέσα από αυτά μαθαίνεις και υιοθετείς έναν πιο λογικό τρόπο ζωής, για να αποφεύγεις τις αποτυχίες.

ΕΡΩΤΑΣ
Στον έρωτα δεν αντέχεις την αναμονή, τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες. Βιάζεσαι πολύ να έχει εξελίξη μία ερωτική σου σχέση και άθελά σου πιέζεις το άτομο που έχεις πλάι σου με την απαιτητική συμπεριφορά σου! Διψάς για σεξ και για νέες ερωτικές εμπειρίες και θέλεις να ζεις με ένταση την κάθε στιγμή. Όταν το άτομο που έχεις πλάι σου, πάψει να σε εξιτάρει ερωτικά, τότε δεν διστάζεις να αναζητήσεις νέες συγκινήσεις, ή και να παρασυρθείς σε έναν παράλληλο έρωτα! Η απιστία …κυλλάει στις φλέβες σου!

TIP
Όταν σε πιάνουν οι κρίσεις παρορμητισμού, μέτρησε μέχρι το 10 πριν μιλήσεις ή αποφασίσεις. Η αιτία των λανθασμένων επιλογών σου, είναι ο εκρηκτικός χαρακτήρας σου, προσπάθησε λοιπόν τις στιγμές που είσαι «ενεργό ηφαίστειο», να βάλεις πάνω από όλα τη λογική!

Ταιριάζεις με: Λάθυρο, Παπαρούνα
Τυχερές μέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Τυχεροί Αριθμοί: 9,15,18,24,27,30
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια