Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως να δώσετε το χάπι στη γάτα σας...

1. Πάρτε τη γάτα στο αριστερό σας χέρι σαν να κρατάτε ένα μωρό. Χρησιμοποιήστε το δεξί σας αντίχειρα και το δείκτη και ασκήστε ελαφριά πίεση στο στοματάκι της γάτας, μέχρι αυτή να το ανοίξει.
Σπρώξτε μέσα το χάπι και αφήστε τη γάτα να....

κλείσει το στόμα της.

2. Μαζέψτε το χάπι από το δάπεδο και μαζέψτε τη γάτα πίσω από τον καναπέ. Ξαναπάρτε τη στο χέρι και επαναλάβετε τη διαδικασία.

3. Φέρτε τη γάτα από το υπνοδωμάτιο και πετάξτε το σαλιωμένο χάπι.

4. Βγάλτε ένα καινούριο χάπι από τη συσκευασία του, ξαναπάρτε τη γάτα στο χέρι και κρατήστε της σφιχτά τα πόδια. Ανοίξτε της τα σαγόνια με δύναμη και σπρώξτε μέσα το χάπι μέχρι το πίσω μέρος του στόματος. Κλείστε το και μετρήστε μέχρι το 10.

5. Ψαρέψτε το χάπι από τη γυάλα του χρυσόψαρου και τη γάτα από την ντουλάπα. Φωνάξτε τον άντρα σας από τον κήπο.

6. Γονατίστε στο δάπεδο και σφηνώστε τη γάτα ανάμεσα στο γόνατά σας. Κρατήστε της σφιχτά τα μπροστινά πόδια. Αγνοήστε το γρύλισμα της γάτας. Παρακαλέστε τον άντρα σας να κρατήσει σφιχτά το κεφάλι της γάτας και να της βάλει ένα χάρακα στο στόμα. Αφήστε το χάπι να κυλήσει κατά μήκος του χάρακα και τρίψτε το λαιμό της.

7. Ξεκολλήστε τη γάτα από την κουρτίνα. Πάρτε ένα καινούριο χάπι από τη συσκευασία. Σημειώστε να αγοράσετε ένα νέο χάρακα και να μπαλώσετε την κουρτίνα.

8. Τυλίξτε τη γάτα σε μία μεγάλη πετσέτα. Βάλτε το χάπι στο πίσω μέρος από ένα καλαμάκι. Παρακαλέστε τον άντρα σας να κρατήσει τη γάτα κάτω από τη μασχάλη του έτσι ώστε να κοιτάει έξω μόνο το κεφάλι της. Ανοίξτε της το στόμα και φυσήξτε μέσα το χάπι.

9. Ελέγξτε τις οδηγίες προφύλαξης τους χαπιού για να βεβαιωθείτε ότι το χάπι είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Πιείτε ένα ποτήρι νερό για να απαλλαχτείτε από την άσχημη γεύση. Δέστε το χέρι του άντρα σας και απομακρύνετε το αίμα από το χαλί με κρύο νερό και σαπούνι.

10. Φέρτε τη γάτα από την αποθήκη του γείτονα. Πάρτε ένα καινούριο χάπι. Χώστε τη γάτα σε μία ντουλάπα και κλείστε το φύλλο στο ύψος του λαιμού, έτσι ώστε να κοιτάει προς τα έξω το κεφάλι της. Ανοίξτε της το στόμα με ένα κουταλάκι του γλυκού και εκσφενδονίστε μέσα το χάπι με τη βοήθεια ενός λάστιχου.

11. Φέρτε το κατσαβίδι από το γκαράζ και ξαναβιδώστε το φύλλο της ντουλάπας. Τοποθετήστε μία κρύα κομπρέσα στο πρόσωπό σας και ελέγξτε πότε κάνατε για τελευταία φορά αντιτετανικό εμβόλιο. Πετάξτε το αιματοπιτσιλισμένο μπλουζάκι σας και φορέστε ένα καινούριο.

12. Φωνάξτε την Πυροσβεστική για να κατεβάσει τη γάτα από το δέντρο του απέναντι πεζοδρομίου. Ζητήστε συγγνώμη από το γείτονα, ο οποίος συγκρούστηκε με το φράχτη προκειμένου να μην πατήσει τη γάτα με το αυτοκίνητο. Βγάλτε το τελευταίο χάπι από τη συσκευασία.

13. Δέστε μεταξύ τους τα μπροστινά και πισινά πόδια της γάτα και κατόπιν δέστε τη στο πόδι του τραπεζιού. Φορέστε τα γάντια κηπουρικής, ανοίξτε το στόμα της γάτας με τη βοήθεια ενός γρύλου, χώστε μέσα το χάπι και αμέσως μετά ένα μεγάλο κομμάτι φιλέτο. Κρατήστε το κεφάλι της γάτας κάθετα και ποτίστε τη νερό για να ξεπλύνει το χάπι.

14. Αφήστε κάποιον να σας πάει στον νοσοκομείο. Καθίστε ήσυχα ενώ ο γιατρός θα ράβει το δάχτυλο και το χέρι σας καθώς και όταν σας απομακρύνει το χάπι από το δεξί μάτι. Γυρνώντας στο σπίτι, σταματήστε στο επιπλάδικο για να παραγγείλετε ένα νέο τραπέζι.
 bleforada

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια