Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζωδιακά γούρια!

Ζωδιακά γούρια_krios

Υπάρχουν πολλά γούρια που έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματικά στην επίτευξη της καλής τύχης, μερικά αρκετά γνωστά και άλλα όχι τόσο πολύ.
Τι λέτε; Δοκιμάζουμε την τύχη μας για να δούμε αν έχουν ισχύ στο δικό μας Ηλιακό Ζώδιο;
Ο Κριός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα πέταλο αλόγου, που θεωρείται σαν σύμβολο ευτυχίας και προφύλαξης από το κακό μάτι. Το πέταλο που φέρνει γούρι θα πρέπει να είναι σιδερένιο. Ο σίδηρος που συνδέεται με τον πλανήτη Άρη κυβερνήτη του Κριού, διαθέτει πράγματι εξαιρετικές ιδιότητες. Τοποθετημένο κάτω από το χαλάκι της εισόδου ενός σπιτιού, το σίδερο υποτίθεται ότι απομακρύνει τα κακά πνεύματα.
Ζωδιακά γούρια_trifili_tayros
Ο Ταύρος, ζώδιο της γης αλλά και παιδί της Αφροδίτης, θα μπορούσε να διαλέξει ένα τετράφυλλο τριφύλλι που εκτός από το γούρι που φέρνει, είναι και ανεκτίμητο ερωτικό φίλτρο. Κανένας ερωτικός στόχος δεν αντιστέκεται, καμία κλειδωνιά δε μένει κλειστή μπροστά του και σου φανερώνονται όλοι οι κρυμμένοι θησαυροί.
Ζωδιακά γούρια_ftero_didimos
Ο Δίδυμος θα μπορούσε να επενδύσει σε πεταλούδες, δράκους ή φτερά. Τα φτερωτά πλάσματα αντιπροσωπεύουν την δημοφιλία, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την ελευθερία της ψυχής. Ενώ ένα φτερό τοποθετημένο σε κόσμημα ή στο γραφείο τους, τους φέρνει τύχη με το γράψιμο και την επικοινωνία.
Ζωδιακά γούρια_moon_karkinos
Ο Καρκίνος,
σαν παιδί της Σελήνης, θα ήταν καλό να διαλέξει οτιδήποτε φέρει σαν εικόνα μια Ημισέληνο. Προτιμάτε σε ασήμι και σε σχήμα ημισελήνου (στο γέμισμα) και φοριέται για επιτυχία σε θέματα συναισθηματικά.
Ζωδιακά γούρια_gold_leon
Ο Λέων να προτιμήσει ένα σύμβολο που απεικονίζει τον  Ήλιο, κυβερνήτη του ζωδίου του.  Αν είναι κόσμημα καλό θα είναι να είναι από χρυσό. Χρησιμοποιείται για ευημερία.
Ζωδιακά γούρια_koumpi_parthenos

H Παρθένος μπορεί να πάρει λίγη «βοήθεια» από τα κλασικά νομίσματα του φενγκ σούι με την τετράγωνη τρύπα στη μέση που συνήθως δένονται ανά τριάδες με κόκκινο νήμα και τοποθετούνται σε «καίρια» σημεία, όπως η νοτιοανατολική γωνία του σπιτιού ή του γραφείου, αλλά και πάνω ή μέσα σε αντικείμενα όπως η ταμειακή μηχανή ή τα λογιστικά βιβλία για αύξηση και οικονομική ευημερία.
 Ζωδιακά γούρια_Pasxalitsa_zygos
Ο Ζυγός, ζώδιο του αέρα, θα μπορούσε να επενδύσει σε μια πασχαλίτσα, ένα από τα γνωστότερα σύμβολα τύχης. Γνωστή επίσης και ως σύμβολο της αγάπης, μπορείς να της ψιθυρίσεις την ευχή σου για να τη μεταφέρει όπου πρέπει να εισακουστεί.
Ζωδιακά γούρια_cross_skorpios
Ο Σκορπιός, σαν ένα ζώδιο υπέρτατης δύναμης αλλά και έλξης από σκοτεινές δυνάμεις, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν Σταυρό – από τα πιο παλαιότερα γούρια του κόσμου. Συμβολίζει την αιώνια ζωή, την ανάσταση και την θεία προστασία από το διάβολο.
Ζωδιακά γούρια_klooun_toxotis
Ο Τοξότης, ζώδιο που υποστηρίζει την αισιοδοξία και το καλό χιούμορ, θα ήταν όμορφο να χρησιμοποιήσει γελωτοποιούς. Συχνά δύσμορφοι, νάνοι ή σακάτηδες, οι γελωτοποιοί χρησίμευαν τόσο για διασκέδαση όσο και για γούρι (τύχη), επειδή υπάρχει η αντίληψη ότι η δυσμορφία τους μπορεί να αποτρέψει το κακό μάτι.
Ζωδιακά γούρια_krystallos_aigokeros
Ο Αιγόκερως, σαν ζώδιο της γης, να προτιμήσει πολύτιμους λίθους από την γη. Ειδικότερα ο κρύσταλλος από χαλαζία θα τον κρατήσει επικεντρωμένο στον στόχο του.
Ζωδιακά γούρια_cryst_ydroxoos
Ο Υδροχόος, ζώδιο του αέρα, θα μπορούσε να αποκτήσει μια κρυστάλλινη πυραμίδα. Όταν τοποθετηθεί κοντά στο φως, αιχμαλωτίζει τις θετικές ενέργειες και τις διαχέει στο χώρο, δημιουργώντας θετικές δονήσεις γαλήνης και ισορροπίας. Η πυραμίδα, λόγω του τριγωνικού της σχήματος, έχει την ιδιότητα να απορροφά και να στέλνει μακριά τις αρνητικές δονήσεις που προκαλούνται από τις ηλεκτρικές συσκευές, που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο Υδροχόος.
Ζωδιακά γούρια_oneiropagida_ixtheis
Ο Ιχθύς, θα μπορούσε να επενδύσει σε μια ονειροπαγίδα. Ο πλανήτης Ποσειδώνας συχνά τους παρασέρνει σε όνειρα. Το Σαμανικό αυτό σύμβολο προστασίας μπορεί να τους προστατέψει από εφιάλτες, αν κρεμαστεί πάνω από το κρεβάτι.
Και να θυμάστε είναι ο άνθρωπος που δίνει δύναμη στο σύμβολο…
Ρένα Κολιοπάνου queen.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια