Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Αλβανός κατά συρροή δολοφόνος

Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι διέπραξε τρεις ανθρωποκτονίες, σε Τρίπολη, Κυπαρισσία και Νάξο καθώς και άλλα σοβαρά αδικήματα.
Τη φωτογραφία και τα στοιχεία της ταυτότητας του 30χρονου Αλβανού ο οποίος είχε συλληφθεί....

στις 19 Φεβρουαρίου στην Πάτρα για τρεις δολοφονίες -μεταξύ αυτών και της 59χρονης εικαστικού Κατερίνας Ζαζάνη στη Νάξο- καθώς και του συμπατριώτη συνεργού του, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Δευτέρα (09/03/2015) η Αστυνομία.
Ο Αλβανός serial killer χρησιμοποιούσε τα ακόλουθα ονόματα για να κυκλοφορεί: (επ) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI.
Ο δε συνεργός του χρησιμοποιούσε τα εξής ονόματα: MUSTA ή MUSTA Ι NERI ή ERNEST του BEDRI.
Σε βάρος του πρώτου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ' εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα.
Εις βάρος του δεύτερου συλληφθέντα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων αποσκοπώντας στην προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά και τη διερεύνηση της συμμετοχής τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις και καλεί όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια