Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νυφικά 2015

Σε γενικές γραμμές, από όσα διαπιστώσαμε, θα λέγαμε πως όλα επιτρέπονται και φέτος, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το τι παρουσιάστηκε.
Όλα τα νυφικά που θα δείτε παρακάτω διαφέρουν ως προς το στυλ αλλά μην ξεχνάτε πως, όπως έλεγε και ο Yves Saint Laurent....

η κάθε γυναίκα που φοράει το ρούχο είναι που το κάνει ξεχωριστό. Ωστόσο δεν πρέπει να παραλείπουμε την ετήσια bridal ενημέρωσή μας καθότι μην ξεχνάτε, πως όπως και στα ρούχα έτσι και στα νυφικά η μόδα ανακυκλώνεται.
Φέτος ετοιμαστείτε να τα ''πετάξετε'' τα ωμάκια και τα πλατάκια έξω! Εάν οι πλάτες και οι ώμοι είναι το δυνατό σας σημείο τότε τολμήστε το. Εφεδρικά πάντα έχετε και ένα bolero ή topper.
Το νυφικό τούρτα ξεχάστε το αν θέλετε κάτι τέτοιο. Αρκεστείτε μόνο στην τούρτα του γάμου σας. Η τάση θέλει φέτος το νυφικό να είναι σαν φόρεμα και να αγκαλιάζει απαλά και αέρινα την σιλουέτα σας. Το προτείνουν και οίκοι όπως Marchesa, Monique Lhuillier, Vera Wang & Watters.
Η απλότητα θα κερδίσει φέτος ψήφους. Όσο πιο απλή και καθαρή γραμμή έχει φέτος το νυφικό τόσο πιο πολύ θα κλέψει την παράσταση
Σχεδιαστές όπως, Rivini, Marchesa, Kenneth Pool, προτείνουν φέτος τα ψηλά μέχρι το λαιμό κοψίματα και κατά προτίμηση στολισμένα αλλά όχι βαρυφορτωμένα
Tα νυφικά αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά, είτε γιατί ολοκληρώνουν το στυλ, είτε γιατί το ενισχύουν ακόμα και αν κάτι λείπει από το νυφικό φόρεμα. Έτσι λοιπόν οι σχεδιαστές σκέφθηκαν πως φέτος ειδικά για τις vintage/boho νύφες οι μικρές κάπες είναι ιδανική πρόταση, είτε για εκείνες που το νυφικό τους δεν έχει μανίκια ή δεν θέλουν να έχει, είτε για εκείνες που θέλουν να ''σεβαστούν'' τον χώρο της εκκλησίας και όταν βγουν από αυτή να τις αποχωριστούν. Οι οίκοι Theia, Angel Sanchez και Ιnes di Santo είπαν Yes I do σε αυτό το trend.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια