Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015

Στρογγυλεμένα νύχια
Ξεκινώντας την παρουσίαση των τάσεων για τα νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015, έχουμε μία πολύ δημοφιλή και καυτή τάση στις επιλογές μας, που αφορά το σχήμα των νυχιών και αυτή είναι τα στρογγυλεμένα νύχια, ως συνέπεια των πιο φυσικών τάσεων στα σχήματα που κυριαρχούν.
Φυσικά σχήματα, μήκη και σχέδια προτείνονται κατά....

βάση αυτή την εποχή. Η στρογγυλή φόρμα νυχιών, λοιπόν, αν την υιοθετήσεις θα σε καθιερώσει στο επίκεντρο της μόδας. Τα σχέδια που παρατηρούνται μαζί με τα στρογγυλεμένα νύχια είναι σε ποικιλία χρωμάτων και στιλ, από μονόχρωμα έως πολύχρωμα, εντελώς φυσικά ή με nude αποχρώσεις, μέχρι και πιο γυαλιστερά look.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Τετραγωνισμένα οβάλ νύχια
Η επόμενη δημοφιλής τάση για τα γυναικεία νύχια, είναι το τετραγωνισμένο οβάλ σχήμα τους. Έρχεται με έξυπνες συνθέσεις από εξελιγμένες υφές που συνδέονται με κλασικές μορφές. Για παράδειγμα, μονόχρωμα κλασικά σχέδια που έρχονται να συνδυαστούν με τρισδιάστατες ανάγλυφες υφές σε τετραγωνισμένα οβάλ νύχια. Ως προς τους χρωματισμούς που προτείνονται σε αυτή σειρά, υπάρχουν πολλές επιλογές, από πιο έντονες αποχρώσεις, π.χ. φούξια, ή αντιθετικούς τόνους και γυαλιστερά πολυτελή χρώματα όπως ασημί ή μπρονζέ, μέχρι πιο απαλές αποχρώσεις ή δίχρωμα στιλ.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Αμυγδαλωτά νύχια
Τα νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα μπορεί να έχουν χάσει κάποια από τη δημοτικότητά τους, δεν παύουν όμως να είναι παρόντα και στις τάσεις για την περίοδο άνοιξη καλοκαίρι 2015. Τα σχήματα αυτά μας έρχονται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, όπως η σύνθεση του λευκού με ασημί, υαλώδεις αποχρώσεις και σχήματα, υπερπολυτελή και υπέρ στολισμένα, πιο εξελιγμένα σχέδια όπως τα αλφαβητικά, μοντέρνα και σύγχρονα μοτίβα αλλά και μαύρα κλασικά, δοσμένα με λίγη λάμψη.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Κοντά νύχια
Στις τάσεις της σεζόν, προωθούνται οι πιο φυσικές και κοντές φόρμες γι’ αυτό και ως προς το μήκος των νυχιών θα δούμε τα κοντά να κυριαρχούν και να περιλαμβάνονται σε όλα τα σχέδια. Στην τάση με τα κοντά νύχια θα συναντήσουμε διάφορα σχέδια και χρώματα, χλωμών αποχρώσεων νύχια, φυσικά και σε nude τόνους, αλλά και πιο έντονα χρυσά με λευκό ή και μαύρα σε ματ υφή. Και πολλές άλλες προτάσεις από γνωστούς του είδους.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ολόλευκα μίνιμαλ νύχια
Αποδεικνύοντας ξανά την τάση της μόδας για φυσικό αποτέλεσμα στα νύχια μας, συνεχίζουμε με μία πρόταση που στηρίζεται στην ευέλικτη φυσική απόχρωση του λευκού σε όλο του το μεγαλείο. Διαχρονικό, ουδέτερο, αγνό και δίνοντας ένα μινιμαλιστικό αποτέλεσμα το λευκό θα ξεχωρίσει στις τάσεις της σεζόν ως φυσική και κλασική επιλογή. Στη σειρά αυτή των βερνικιών θα δούμε και μια μετατόπιση από το λευκό σε μπεζ αποχρώσεις – επίσης μίνιμαλ , ή ένα συνδυασμό του λευκού με λεπτές λωρίδες χρυσού για μια πιο πολυτελή και λαμπερή πινελιά.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Κλασικές nude αποχρώσεις
Μένοντας στις διάφορες εκδοχές ενός φυσικού look στα νύχια, παρουσιάζουμε την επόμενη τάση που είναι τα nude (γυμνά) νύχια, κλασικές αποχρώσεις που έχουν κερδίσει μεγάλο έδαφος στη μόδα για τα νύχια. Τις nude αποχρώσεις βερνικιών θα τις δεις ως πρόταση με κοντά σχήματα νυχιών, επίσης σε μία σύνθεση με λευκό χρώμα, σε λίγο μακρύτερες φόρμες, σε χαριτωμένα σχέδια μινιμαλιστικού χαρακτήρα, αλλά ακόμα και σε πιο έντονες και αντιθετικές εκφάνσεις όπως σε πορτοκαλί τόνους. Οι κλασικοί nude τόνοι αποπνέουν πάντα θηλυκότητα, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικοί για την άνοιξη και το καλοκαίρι.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Στολισμένα και διακοσμημένα νύχια
Η επόμενη τάση έρχεται πιο τολμηρή και εξελικτική και παρουσιάζει προτάσεις για τα νύχια με ιδιαίτερο στολισμό, διακοσμητικά στοιχεία και διάφορες λεπτομέρειες σχεδίου, όπως και πιο πολλά χρώματα. Τα αποτελέσματα είναι δημιουργικά και εντυπωσιακά. Βλέπουμε τρισδιάστατες μορφές, στολισμούς απλούς ή πιο σύνθετους, πειραματικά σχέδια, τολμηρά και έντονα χρώματα και πολυχρωμία, χάντρες ως διακόσμηση και πολλά άλλα, κάποια εκ των οποίων θυμίζουν έργο τέχνης πάνω στα νύχια σου.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Γυαλιστερά νύχια
Η λάμψη και η πολυτέλεια δε γίνεται να λείπουν από τις τάσεις για τα νύχια μας, καθώς είναι η καλύτερη επιλογή για τις ιδιαίτερες και γκλάμουρους εμφανίσεις μας. Συνδυάζουν την πολυτέλεια με την κομψότητα και σε καθιστούν στο επίκεντρο. Χαρακτηριστικές είναι οι προτάσεις για διάφορα σχέδια και λεπτομέρειες σε ασημένιο φόντο νυχιού, για λαμπιρίζοντα μοτίβα, ή σύνθεση του κλασικού λευκού με γυαλιστερά ασημένια. Επίσης, ενδιαφέρον έχει μία άλλη γυαλιστερή σύνθεση του μοβ με το κόκκινο, τα υαλώδη στιλ, τα χρυσά βασιλικά σχέδια, ο συνδυασμός αστραφτερών χρωμάτων με το nude και οι λαμπερές άκρες των νυχιών μας.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Μαύρα νύχια
Τα μαύρα νύχια ανήκουν και αυτά στις τάσεις για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2015. Θεωρείται μοντέρνα επιλογή μαζί με όλες τις μονόχρωμες σκούρες αποχρώσεις αλλά το μαύρο χρώμα στα νύχια αποτελεί ξεχωριστή και ιδιαίτερη σειρά. Είτε σε μονοχρωμία, είτε σε πιο δημιουργικές και πρωτότυπες επιλογές όπως τα εντυπωσιακά μακρο-σχέδια μισοφέγγαρο που συνδυάζουν τον κλασική μαύρη απόχρωση με προσθήκη από nude στοιχεία, ή μία άλλη εκθαμβωτική σύνθεση του μαύρου τόνου με μία βαθιά απόχρωση του πράσινου και φυσικά η μονοχρωμία στη μοντέρνα πρόταση για μαύρη ματ υφή και μια θαμπάδα που θεωρείται κομψή επιλογή αλλά και τα κλασικά γυαλιστερά βερνίκια και οι πολύ λαμπερές υφές που πάντα κερδίζουν την προσοχή μας και αποπνέουν πολυτέλεια.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Διαχρονικά κόκκινα νύχια
Διαχρονικό, κλασικό, παθιασμένο, το κόκκινο δεν παύει να υπάρχει πάντα στη μόδα για τις επιλογές των νυχιών μας. Σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και τόνων έρχεται να δημιουργήσει γοητευτικά και κομψά στιλ. Προτείνονται πια σε κοντά νύχια, από το κλασικό κόκκινο χρώμα ή έναν λίγο αλλαγμένο τόνο του κερασιού σε περιποιημένα άκρα, μέχρι τη μετατόπιση σε κοραλί απόχρωση ή πιο έντονα κόκκινα και πιο φωτεινές καλοκαιρινές αποχρώσεις. Σίγουρα θα βρεις την απόχρωση και τον τόνο που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ των νυχιών αλλά και το χαρακτήρα σου.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ματ υφές
Τα ματ βερνίκια νυχιών είναι μια σχετικά πρόσφατη τάση αλλά κέρδισε ήδη έδαφος και έρχεται με ενδιαφέρουσες προτάσεις σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις. Δίνει μία ιδιαίτερη υφή στα νύχια μας και ένα γοητευτικό θαμπό αποτέλεσμα, αποπνέοντας μια πολυτέλεια και καθιερώνοντας μια ξεχωριστή τάση. Επεκτείνεται γρήγορα η μόδα αυτή με τις ματ υφές και προτείνεται ως ιδανική επιλογή σε μαύρα βερνίκια νυχιών ή και καφέ, όπως και σε συνδυασμούς με το ασημί για μεγαλύτερη πολυτέλεια.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ροζ νύχια
Η ροζ απόχρωση στα νύχια μας δεν μπορεί να λείπει από τις τάσεις για την περίοδο άνοιξη καλοκαίρι 2015. Δροσερές και καλοκαιρινές αποχρώσεις, πολύ κοριτσίστικες και χαριτωμένες, που αποπνέουν θηλυκότητα και είναι πολύ στιλάτες και μοντέρνες. Τα ροζ νύχια σε διάφορες αποχρώσεις, προτείνονται μονόχρωμα και μίνιμαλ ή σε αφηρημένες επιλογές, καθώς και σε συνθέσεις με κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες χροιές χρωμάτων.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Μπλε αποχρώσεις
Ιδιαίτερα ξεχωριστή πρόταση για τα νύχια μας αποτελεί η κυριαρχία των μπλε αποχρώσεων που αποπνέουν κομψότητα αλλά έρχονται και σε πλήρη αρμονία με το καλοκαιρινό κλίμα. Σε αυτή τη σειρά θα δεις μονοχρωμία σε μπλε τόνους, με πρωταγωνιστή το μπλε ρουά, αλλά και παστέλ μπλε σε κάποια αφηρημένα μοτίβα νυχιών. Επίσης, θα εντυπωσιαστείς με το μπλε electric , αλλά και με συνθέσεις του μπλε με λευκό μέσα από ριγέ μοτίβα.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Πολύχρωμα νύχια
Η μόδα για τις πιο χαρούμενες και χαλαρές εποχές, έρχεται να προτείνει χρώμα, ενέργεια και ενθουσιασμό. Κι αυτό θα γίνει μέσα από την τάση για πολύχρωμα νύχια. Δημιουργικά έγχρωμα σχέδια, σύνθεση πολλών χρωμάτων, τυχαίοι και αφηρημένοι χρωματισμοί, χρωματιστά αλφαβητικά σχέδια, κ.ά., είναι κάποιες από τις προτάσεις αυτής της σειράς.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Ακατάστατες πινελιές
Στην τάση αυτή πρωτοστατούν οι ακατάστατες πινελιές στα νύχια μας, ως ένα μοτίβο ακουαρέλας, και περιλαμβάνονται κάποιες επιλογές ιδιαίτερα εντυπωσιακές, δημιουργικές αλλά και απρόβλεπτες. Θα δεις προτάσεις με μερικό χρωματισμό στα νύχια και άλλες πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
Σχέδια νυχιών με γεωμετρικά μοτίβα
Τελειώνουμε την παρουσίαση, με μία τάση που θα συναντήσουμε συχνά για αυτή την περίοδο, άνοιξη καλοκαίρι 2015, που έχει ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό τα γεωμετρικά μοτίβα στα σχέδια των νυχιών. Τα έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν τα γεωμετρικά σχέδια αλλά μας έρχονται με ακόμα πιο φρέσκιες και αξιοπρόσεκτες προτάσεις αυτή τη φορά. Αξιοσημείωτα είναι τα δικτυωτά μοτίβα που εντοπίζουμε, συνήθως με λευκές γραμμές πάνω σε φόντο nude απόχρωσης, αλλά άξια λόγου είναι και τα χρυσαφένιας απόχρωσης look που θα δούμε.
νύχια άνοιξη καλοκαίρι 2015 τάσεις μόδας
dynamikhgynaika.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια