Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ερωτική Λογοτεχνία και Ζώδια

12 βιβλία που θα απογειώσουν τη libido σου
Προφανώς, γνωρίζεις την τριλογία των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι - πιθανόν και με αρκετές λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η λεγόμενη μαμαδίστικη - πορνό ιστορία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ελαφρώς "άτακτο" γραπτό, μια προσπάθεια συγγραφής μελοδράματος με κακή σύνταξη.
Τα ακόλουθα δώδεκα ερωτικά βιβλία είναι σαφώς πιο καυτά, πιο σέξι (και μάλλον καλύτερα γραμμένα), ενώ συνδέονται με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.
Πέρα από την ψυχαγωγία.....
το να διαβάσεις μια ερωτική και σέξι ιστορία, μπορεί να σου γαργαλήσει τη σεξουαλική διάθεση ή ακόμα και να την παρατείνει. Μια βουτιά στις παρακάτω σελίδες των ερωτικών αφηγήσεων, μπορεί επίσης να προκαλέσει τη φαντασία σου, να τονώσει τη σεξουαλικότητά σου, καθώς και να προάγει την οικειότητα με το σύντροφό σου.
9-1-2014 krios
ΚΡΙΟΣ~ Dream Man Series (Kristen Ashley)
Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, ναι, σίγουρα είσαι ικανή να αφήσεις τον εαυτό σου να «πιαστεί» από ένα βιβλίο, υπό τον όρο ότι θα βρεις συναρπαστικές περιπέτειες μέσω των ηρώων, που θα είναι έτοιμοι να αναλάβουν νέες προκλήσεις. Η αγωνία, τα ειδύλλια, ένα αρσενικό μαχητικό πνεύμα με τόλμη και περιπετειώδη φύση κάνει ιδανικά για σένα τα 4 βιβλία της σειράς "Ονειρεμένος Άντρας" με τους 4 διαφορετικούς τύπους αντρών, που έγραψε η Kristen Ashley. Προτείνω τον Mortosycle Man, έναν μυώδη τύπο με τατουάζ, που δίνει στην Tyra Masters το καλύτερο σεξ της ζωής της. Βέβαια γι' αυτήν είναι κάτι περισσότερο, αυτός είναι ο άντρας που πάντα ονειρευόταν. Τι θα γίνει, άραγε, μεταξύ τους;
9-1-2015tayros
ΤΑΥΡΟΣ~ Θα σας καλέσω (Nikki Gemmell)
Πεθαίνεις για ήρωες που επιθυμούν να τα έχουν όλα, πλούτο, κοινωνικό status, απίστευτα καλή εμφάνιση; Τότε, οι σχέσεις σου θα πρέπει να περιέχουν δράμα, αίγλη και πάθος. Κατάλληλο το παραπάνω βιβλίο, λοιπόν, καθώς η λέξη «τραπεζίτης» δεν σου είναι καθόλου βαρετή! Η Connie έχει αφιερώσει τη ζωή της στον παράλυτο από τη μέση και κάτω (κρίμα τα λεφτά) τραπεζίτη σύζυγό της. Το άσβεστο πάθος του για ικανοποίηση την αναγκάζει να εξερευνήσει νέους τρόπους και να υπακούσει στις βαθύτερες επιθυμίες του. Μετά το e-banking, τώρα και το k(inky)-banking που απευθύνεται στην δική σου αισθησιακή, υλιστική πλευρά.
1
ΔΙΔΥΜΟΣ~ Call Me Yours (Casey McKay)
Το υψηλό πνεύμα σου έλκει συχνά ενδιαφέρουσες ερωτικές ιστορίες που αλλάζουν γρηγορότερα από τις καιρικές συνθήκες. Εμπνευσμένες ιστορίες, που δείχνουν ότι ενώ η ζωή έχει πολλές προκλήσεις και φόβους, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πιαστούν στα δίχτυα της αγάπης ακόμα και οι γυναίκες που αγαπούν το απρόβλεπτο. Το Call Me Yours, είναι μια ιστορία για μια επιτηδευμένη "πριγκίπισσα", που έχει τα πάντα, μέχρι την ημέρα που ο πατέρας της την αποκόπτει οικονομικά και πρέπει να βγάλει τα προς το ζην. Έτσι, βρίσκει δουλειά κάνοντας τηλεφωνικό σεξ. Εν τω μεταξύ, η Caitlin συναντά το όμορφο και κυρίαρχο Simon και ερωτεύονται. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και μοναδική.
50
ΚΑΡΚΙΝΟΣ~ Unfolding (Selena Kit)
Αναζητάς μια ιστορία με εγκάρδιες σχέσεις διαποτισμένες με τις παραδοσιακές και τόσο σημαντικές αξίες για εσένα: σπίτι, οικογένεια και αγάπη. Οι ιστορίες σου όμως θέλεις να περιέχουν και ερωτικές εξάρσεις. Ιδανική ενσάρκωσή σου λοιπόν θα μπορούσε να είναι η Τσάρλι, που έχει ζήσει μια εντελώς ήσυχη ζωή σε ένα κανονικό σπίτι και της αρέσει. Έχει έναν σύζυγο και όμορφα παιδιά. Όμως, ανακαλύπτει το μυστικό ταμπού της που θα μετατρέψει τη σεξουαλική ζωή της από βαρετή σε μια καταπληκτική ερωτική εμπειρία. Είναι μια ιστορία για μια παντρεμένη γυναίκα που είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα όριά της, καθώς μετατρέπει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της σε πραγματικότητα.
8
ΛΕΩΝ ~ Sex Love Repeat (Alessandra Torre)
Η επιδεικτική φύση σου, γεμάτη δύναμη και υπερηφάνεια, σε ωθεί σε ερωτικές ιστορίες όπου ηγείσαι, καθώς είσαι η βασίλισσα της ζούγκλας και είσαι πάντα εκεί για να βοηθήσεις και να προστατεύσεις, ακόμη και ερωτικά, τους αγαπημένους σου. Θα σε τραβήξει αυτό το πολυμήχανο ειδύλλιο, που είναι μια ιστορία για μια γυναίκα που αγαπά δύο άνδρες, κοιμάται μαζί τους, έχει σχέση μαζί τους και οι δύο τους το γνωρίζουν. Αυτό δεν είναι ένα ερωτικό τρίγωνο με εξαπάτηση. Έχει και τους δύο, το γνωρίζουν και όλα είναι εντάξει. Παράλληλα, παίρνει ό,τι χρειάζεται και από τους δύο με διαφορετικούς τρόπους.
9-1-2015 parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ~ Οκτώ λευκές ημέρες (Vina Jackson)
Η κλίση σου προς μια "λογική" αγάπη και προς την ερωτική αθωότητα σε έλκει σε ιστορίες με απολαυστικούς επαγγελματίες που περιηγούνται στα high στέκια, στον κόσμο της τελειότητας. Θα απολαύσεις τις περίπλοκες και μπερδεμένες σχέσεις που θα ζήσει η αθώα (όλες έτσι ξεκινάμε) Lily. Η Lily, λοιπόν, πάντα ένιωθε ότι κάτι έλειπε από τη ζωή της (ας μην το σχολιάσουμε). Όταν μετακομίζει στο Λονδίνο, η φίλη της της γνωρίζει έναν κόσμο πάθους, στον οποίο συγκρούεται με έναν αρρενωπό ντράμερ και μια αινιγματική φωτογράφο. Και κάπου εδώ αρχίζει η κατηφόρα της αθωότητας.
9-1-2015 zygos
ΖΥΓΟΣ ~ Η ασημένια αλυσίδα (Primula Bond)
Οι ιστορίες που απευθύνονται σε εσένα είναι εκλεπτυσμένες και γεμάτες με λεπτά συναισθήματα, καθώς έχεις επίσης και την ανάγκη να εστιάσεις και στην απόλαυση των αισθήσεων. Η κομψότητα, η γοητεία και το καλό γούστο, συνδυασμένες με ιστορίες που αναζωογονούν το ρομαντικό σου πνεύμα και σε δένουν με ακαταμάχητο πάθος με το έναν και μοναδικό σου εραστή. Η Ασημένια Αλυσίδα παρακολουθεί την Anne, μια φωτογράφο που ερωτεύεται τον ιδιοκτήτη γκαλερί, Gustav και συμφωνεί να συνεταιριστούν. Για να σφραγίσουν την συμφωνία, της χαρίζει ένα ασημένιο βραχιόλι με τον όρο να τον φοράει πάντα ως αναγνώριση της εξουσίας που έχει πάνω της. Θα δεχτεί?
15
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Walking the Witch (Lisa Whitefern)
Όσο πιο βασανιστικό το βιβλίο, τόσο πιο ευτυχισμένη είσαι. Πράγματι, τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από την κατάδυση σε κόσμους στους οποίους η αχαλίνωτη φαντασία σου μπορεί επιτέλους να εκφραστεί ελεύθερα. Στην πραγματικότητα, οι ισχυρές ηρωίδες και οι ακαταμάχητοι ήρωες που παίζουν το παιχνίδι της σύγχρονης αγάπης και πόθου, φλερτάροντας με όλα τα ταμπού, σε ερεθίζουν αφάνταστα. Το «Περπατώντας με μια μάγισσα», είναι μια ιστορία για μια γυναίκα με ένα μαγικό περιδέραιο. Το κολιέ την κάνει να έχει λάγνες σκέψεις. Είναι παράξενο, λιγάκι μεταφυσικό, σέξι και καλογραμμένο, ειδικά για εσένα!
47
ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Unrestrained (Joey W. Hill)
Οι ιστορίες ερωτικής περιπέτειας, είναι για εσένα; Σίγουρα. Όταν ανοίγεις ένα βιβλίο, θέλεις να περιμένεις ανατροπές και στροφές της μοίρας, υψηλά συναισθήματα, πολύ πειραματικό σεξ και κάποιο είδος αναζήτησης, αν είναι δυνατόν. Για σένα κατάλληλο είναι το «Ανεξέλεγκτη», που περιγράφει μια πολύ ισχυρή και ανεξάρτητη θηλυκή ηρωίδα. Το βιβλίο ακολουθεί την ιστορία της Αθηνάς: είναι μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη επιχειρηματίας που απλά έχει χάσει τον άντρα της. Μετά το θάνατό του η Αθηνά έχει την επιθυμία να εξερευνήσει το υποτακτικό μέρος της σεξουαλικής σχέσης. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή είναι γνωστή ως κυριαρχική ερωμένη, διότι αυτός είναι ο ρόλος που έπαιζε πάντα. Αν είσαι BDSM, μην χάσεις αυτό το μυθιστόρημα.
9-1-2015 aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Beautiful Bastard (Christina Lauren)
Είσαι μια σιωπηρή και ακλόνητη ερωμένη των μεγάλων ιστοριών αγάπης κι έρωτα. Η σοφία και η υπομονή σου, σε έλκει σε ιστορίες που για να πέσει κάποιος στα δίχτυα της αγάπης, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Μέσα από την ανάγνωση αναζητάς σύγχρονες ιστορίες καθημερινών γυναικών, που ψάχνουν να βρουν την αγάπη, ίσως και στο πλαίσιο ενός σκληρού επαγγελματικού χώρου. Ιδανική επιλογή το Beautiful Bastard, ιδίως αν ονειρεύτηκες κάποια στιγμή να ρίξεις στο κρεβάτι το αφεντικό σου, για εκείνη την προαγωγή. Η πρωταγωνίστρια δεν το έκανε γιατί απλά τον μισούσε (και το αίσθημα ήταν αμοιβαίο), αλλά γιατί μερικές φορές το θυμωμένο σεξ είναι ο καλύτερος δρόμος προς την εκδίκηση.
19
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ Six (Opal Carew)
O Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, της επανάστασης και της ηλεκτρικής ενέργειας, σε έλκει σε ιστορίες που ανοίγουν νέες προοπτικές. Παρόλο που μπορεί να φαίνεσαι σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, σου αρέσει να δοκιμάζεις και να διαβάζεις οτιδήποτε σε προκαλεί να αφήσεις την τρέλα σου ελεύθερη. Κάτι που δείχνει ότι η αγάπη και το σεξ, δεν έχει όρια και χρονοδιάγραμμα. Θα ταυτιστείς σίγουρα με την Harmony, που είναι μια αξιοσέβαστη επαγγελματίας αλλά έχει μια μυστική ζωή. Κάθε χρόνο επανασυνδέεται με τους παλαιούς συμφοιτητές της και τους φίλους (Η Ομάδα των Έξι) για σεξ. Δεν υπάρχουν όρια και κανόνες. Φέτος όλα θα είναι διαφορετικά επειδή έχει μια σοβαρή σχέση που δεν έχει καμία ιδέα σχετικά με αυτό το τελετουργικό. Το μυθιστόρημα είναι σούπερ kinky!
9
ΙΧΘΥΣ ~ Broken (Μegan Hart)
Κυβερνάσαι από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και των ονείρων, κάτι που σε οδηγεί σε έντονες συναισθηματικές ιστορίες, που σε πολλές χρονικές στιγμές κάνουν έκκληση προς την ονειρική φύση σου και προσφέρουν την τέλεια απόδραση. Το σκοτεινό, αισθησιακό και συχνά επικίνδυνο έδαφος του Broken, θα βοηθήσει την φαντασία σου να οργιάσει πολύ εύκολα και να απολαύσεις ώρες σε ένα κρεβάτι, ονειροπολώντας πριν πας πίσω στις υπεροχές γραμμές του. Τα Θραύσματα από την Megan Hart, μιλούν για μια γυναίκα που ονομάζεται Sadie. Έχει ένα φίλο (τον Τζο), ο οποίος μια φορά το μήνα, κατά το γεύμα της λέει για τις τελευταίες κατακτήσεις του. Η Sadie δεν γνωρίζει ότι αυτή είναι η πρωταγωνίστριά του, σε κάθε καυτή ιστορία που αυτός της λέει. Έχει εμμονή μαζί της και ειδικά με την φανταστική σεξουαλική τους ζωή και κανείς δεν ξέρει γι 'αυτό... ειδικά ο σύζυγό της. Σίγουρα, υπάρχει άφθονο σεξ αλλά καθώς θα το διαβάζεις θα νιώσεις και όλα τα είδη των συναισθημάτων... τον θυμό, η θλίψη, την ενσυναίσθηση, τον ενθουσιασμό!
astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια