Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Σελήνη στην καθημερινή μας ζωή

Η ελκτική δύναμη της Σελήνης στη Γη είναι μεγάλη και επηρεάζει έντονα τόσο τον ψυχισμό μας, όσο και την εξέλιξη των καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Το Oroskopos.gr σου προσφέρει έναν εύχρηστο οδηγό, για να ξέρεις σε ποιες φάσεις της Σελήνης έχεις θετική επιρροή. Βρες από την ενότητα «Η Σελήνη Σήμερα» τις θέσεις της Σελήνης ανά ημέρα και  ολοκλήρωσε  ότι βάλεις στο μυαλό σου με επιτυχία.........

Δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης
Για να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, τότε φρόντισε η Σελήνη να είναι σε γέμιση. Απέφυγε τις ημερομηνίες που η Σελήνη κάνει όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα.

Επιλογή Ημερομηνίας Γάμου
Απέφυγε την Πανσέληνο και προτίμησε μία ημερομηνία που η Σελήνη είναι στον Ταύρο ή στον Καρκίνο, για να έχεις σταθερότητα στο γάμο σου.

Διασκέδαση
Αν σχεδιάζεις μια νυχτερινή έξοδο παρέα με φίλους, ή προγραμματίζεις ένα ξέφρενο πάρτι, η ιδανική μέρα για εσένα είναι όταν η Σελήνη είναι στον Δίδυμο, το Λέοντα, τον Ζυγό ή τον Τοξότη.

Ταξίδια
Αν θέλεις να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι με αεροπλάνο, η ιδανική μέρα είναι όταν η Σελήνη κάνει θετική όψη με τον Ήλιο.

Αν θέλεις να ταξιδέψεις οδικώς, η ιδανική ημέρα είναι όταν η Σελήνη είναι στους Διδύμους ή τον Τοξότη.

Κόψε το κάπνισμα
Προσπαθείς να κόψεις εδώ και αρκετό καιρό το κάπνισμα αλλά μάταια; Προσπάθησε όταν η Σελήνη βρίσκεται σε χάση στο ζώδιο των Διδύμων, του Λέοντα ή της Παρθένου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσεις να επιτύχεις στις προσπάθειές σου.

Αλλαγές σε εμφάνιση
Μαλλιά
Σχεδιάζεις να αλλάξεις στυλ; Αν προγραμματίζεις να κουρευτείς και θέλεις να μακρύνουν και πάλι γρήγορα τα μαλλιά σου, τότε προτίμησε η ημερομηνία που θα επιλέξεις να είναι σε γέμιση Σελήνης και να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου ή των Ιχθύων. Αν επιθυμείς να έχεις πιο πλούσια και πυκνή κόμη τότε διάλεξε ημερομηνία με πανσέληνο στον Ταύρο ή Λέοντα. Για να πετύχει η βαφή ή η περμανάντ, τότε η Σελήνη θα πρέπει να είναι στο πρώτο της τέταρτο στο ζώδιο του Ταύρου ή του Λέοντα.
Αδυνάτισμα
Για να χάσεις εύκολα και γρήγορα βάρος, ξεκίνησε την δίαιτά σου όταν η Σελήνη βρίσκεται σε χάση στο ζώδιο της Παρθένου.
Καλλωπισμός
Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλαγές στην εμφάνισή σου και να φροντίσεις την ομορφιά σου, προτίμησε η θέση της Σελήνης να είναι στον Ταύρο, στον Λέοντα ή στο Ζυγό.
Μανικιούρ
Το μανικιούρ κρατά ακόμα περισσότερο όταν το πραγματοποιήσεις με τη Σελήνη στον Ταύρο, τον Καρκίνο ή τον Λέοντα.
Πεντικιούρ
Αν θέλεις να κάνεις ένα εκθαμβωτικό πεντικιούρ, απέφυγε η Σελήνη να είναι στους Διδύμους ή στον Ιχθύ.

Αγορά Σπιτιού
Για να κάνεις μία επιτυχημένη αγορά ακινήτου και συγκεκριμένα σπιτιού, διάλεξε μία ημερομηνία που η Σελήνη είναι στον Ταύρο, το Λέοντα, ή τον Καρκίνο. Αν θέλεις να επενδύσεις σε μία αγορά ακινήτου, τότε προτίμησε η Σελήνη να είναι στον Κριό.

Νέες Συμφωνίες
Αν θέλεις να υπογράψεις μία νέα συμφωνία ή θες να κάνεις οικονομικές διαπραγματεύσεις, διάλεξε ημερομηνία που η Σελήνη είναι σε ένα από τα  υδάτινα ζώδια, δηλαδή στον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τους Ιχθείς.

Έναρξη Νέας Εργασίας ή Επιχείρησης
Για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ξεκίνημα, επίλεξε ημέρα που η Σελήνη είναι σε γέμιση στον Ταύρο, τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω.

Αγορά αυτοκινήτου
Για να πραγματοποιήσεις μια επιτυχημένη αγορά αυτοκινήτου, η Σελήνη θα πρέπει να βρίσκεται σε κάποιο ζώδιο που σχετίζεται με τα ταξίδια (δηλαδή Δίδυμο ή Τοξότη) ή σε ζώδιο που σχετίζεται με αγορές (δηλαδή Ταύρο, Λέοντα).

Διακόσμηση και επισκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
Η Σελήνη θα πρέπει να βρίσκεται σε γέμιση στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Αν θέλεις να κάνεις αγορά νέων επίπλων, προτίμησε η Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο. Για να βάψεις έναν εσωτερικό χώρο και να διατηρηθεί το χρώμα στο χρόνο, τότε προτίμησε η Σελήνη να είναι σε χάση. (αν είναι καλοκαίρι τότε επίλεξε η Σελήνη να είναι στον Ταύρο, ενώ αν είναι χειμώνας τότε η Σελήνη πρέπει να είναι στο Λέοντα). Για την επίπλωση του σπιτιού, αγόρασε έπιπλα όταν η Σελήνη έχει θετική όψη με τον Κρόνο, τότε θα σου διατηρηθούν περισσότερο!

Αγορά Ηλεκτρικών Ειδών
Για να κάνεις μια επιτυχημένη αγορά σε ηλεκτρικό είδος, η Σελήνη πρέπει να βρίσκεται στον Υδροχόο!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια