Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γνώρισε αυτόν που έχεις δίπλα σου

Πάμε να γνωρίσουμε αυτό που δεν ξέρουμε και αυτό που θέλουμε να βάλουμε δίπλα μας, τον σύντροφο, τον πατέρα, τον αδερφό, το φίλο, το άλλο μας μισό

ΚΡΙΟΣ
Ο βασιλιάς της ζούγκλας
Ο άνδρας Κριός είναι ένας πολύ ευγενικός χαρακτήρας. Όταν θέλουμε να κατακτήσουμε αυτόν τον άνδρα πρέπει να κάνουμε εμείς οι γυναίκες το πρώτο βήμα. Κάθε καινούρια κατάκτηση τον ενθουσιάζει και η γυναίκα που κάνει το πρώτο βήμα πρέπει να το γνωρίζει. Δεν χρειάζονται πολλές προετοιμασίες, διότι ο άνδρας αυτός χάνει πολύ σύντομα την υπομονή του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο σεξομανής της παραλλαγής
Ο συγκεκριμένος άντρας τρώει, πίνει και κάνει πολύ σεξ. Του αρέσει να δίνει ποικιλία στον έρωτα. Είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, θετικός και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια. Μία γυναίκα, για να κερδίσει ένα Ταύρο, πρέπει να είναι σίγουρη για τις μαγειρικές, καλλιτεχνικές και κυρίως σεξουαλικές της ικανότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κλειδαράς
Ο άνδρας Δίδυμος είναι εγωκεντρικός και διχασμένη προσωπικότητα. Για να τον κερδίσεις, αρκεί να του κλείσεις το μάτι και αυτός έχει πάρει φωτιά. Είναι ο David Copperfield του έρωτα. Η ζωή του μοιάζει με την επίδειξη ενός μάγου, είναι γεμάτη κόλπα, οφθαλμαπάτες και αυταπάτες. Βέβαια, ο ερωτικός του κόσμος θα ξαναβρεί το ρυθμό του με το ναρκισσιστικό του «εγώ».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο φεγγαρόλουστος
Ο άντρας αυτός μπορεί να αφεθεί και να γίνει παιχνίδι στα χέρια μιας γυναίκας. Δεν χρειάζεται υλικά αντικείμενα και αισθησιακή ατμόσφαιρα, έχει όμως ανάγκη από ζεστασιά και συναισθηματική κάλυψη. Γίνεται αγαπητός στη γυναίκα, γιατί την περιβάλλει με ενθουσιασμό, γλύκα και γοητεία και κατά κάποιο τρόπο τα θηλυπρεπή του χαρακτηριστικά την κατακτούν. Έτσι αφήνεται ελεύθερος να τον κατακτήσει αυτή με τη σειρά της στο κρεβάτι.

ΛΕΩΝ
Ο βασιλιάς της πολιτείας
Τα δίνει όλα από την πρώτη φορά και δεν αφήνει την φαντασία να λειτουργήσει. Είναι εγωιστής.. Είναι ματαιόδοξος, αναζητά νεαρές κοπέλες χωρίς φραγμούς και ένα 40% δημιουργούν σχέσεις με τέτοιες γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα πηγαίνοντας στο κρεβάτι με τον καθηγητή, τον ποιητή, το μουσικό και στο τέλος τον εγκαταλείπουν, όταν ανακαλύψουν ότι τα θέλει όλα από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ντροπαλός
Ο άντρας αυτός μπορεί να συγκινήσει μια γυναίκα με την εργατικότητα και τη φιλοτιμία του. Αισθάνεται δεσμευμένος, όταν καταλάβει ότι οφείλει. Εάν μια γυναίκα κάνει πολύ καιρό παρέα μαζί του, θα τον δει ξαφνικά να της κάνει πρόταση γάμου. Έχει πάρα πολλά ταμπού και πολλές προκαταλήψεις, γι’ αυτό και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανδρών του ζωδίου, μπορούμε να πούμε ότι φορούν μία ζώνη αγνότητας και έχουν εξαφανίσει το κλειδί.

ΖΥΓΟΣ
Δεν πάω σπίτι μου απόψε
Μην τυχόν και επιχειρήσει κάποια γυναίκα να αμφιβάλλει για τον ανδρισμό του Ζυγού. Το έχει η γενιά του. Ο Ζυγός από την ώρα που γεννιέται κατακτά κορίτσια. Του αρέσουν οι αλλαγές και είναι γεμάτος ρομαντισμό. Μπορεί να κολλήσει σε μια σχέση, και για να ξεκολλήσει πρέπει να βρει μια καλύτερη. Απαιτεί μια συνουσία με συνεχή διείσδυση, αλλά όταν φτάσει στο χυδαίο τότε σταματάει

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Λεγεωνας
Μην παίζεις ποτέ με έναν Σκορπιό και μην τον πλησιάσεις ποτέ, αν δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Η πίστη είναι ένα ουσιαστικό που ηχεί παράξενα στα αυτιά του. Ξέρει να ξεχωρίζει την οικογενειακή ζωή από τη σεξουαλική. Ο θάνατος από καρδιά στην αγκαλιά μιας γυναίκας είναι αυτό που θα τον κάνει ευτυχισμένο και θα του δώσει το ωραιότερο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Πρώιμος
Ξυπνάει νωρίς και ακούει μέσα του μια φωνή να ζητάει σεξ. Η πρώτη του ερωτική εμπειρία είναι σίγουρα η φίλη της μάνας του, η νταντά του ή η δασκάλα του. Του αρέσει η γυναίκα να είναι όμορφη και δύσκολα επιλέγει μία άσχημη. Μπορεί να τα βγάλει πέρα με όλες τις γυναίκες, δεν είναι καθόλου ρομαντικός και κάνει έρωτα χωρίς να τον ενδιαφέρει το μέρος ή η στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το θύμα
Εάν μία γυναίκα συγκινήσει έναν Αιγόκερω, σίγουρα θα του κάνει πρόταση γάμου, γιατί εκείνος είναι τόσο ντροπαλός που δεν θα το κάνει ποτέ. Δεν του αρέσει ποτέ να δείχνει τα ευαίσθητα σημεία του. Ο μαζοχισμός τον μετατρέπει σε θύμα μιας γυναίκας με την οποία έχει μια επιπόλαιη σχέση. Του αρέσει να κάνει τηλεφωνικό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δοκιμή με τη βούλα
Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι τρυφερός, γλυκός και έξυπνος. Έχει κάτω του μετρίου σεξουαλικά όργανα και αυτό τον εμποδίζει να ασκεί το είδος της βίας που αρέσει σε πολλές γυναίκες. Είναι ένας άντρας που πετάει στα σύννεφα και το σεξ το θέλει πάντα σερβιρισμένο με ραφινάτα αρώματα. Η αφύπνιση δεν έρχεται ποτέ γρήγορα.

ΙΧΘΥΣ
Ο Σαιξπηρικός ήρωας
Είναι εξαρτημένος ερωτικά και σεξουαλικά από το περιβάλλον του και τις φιλίες του. Προτιμά να κάνει έρωτα πάντα στο κρεβάτι, γιατί δεν του αρέσουν οι βιαστικές κινήσεις και οι συναντήσεις, διότι αφοσιώνεται τόσο πολύ που θέλει να έχει όλο το χρόνο για τη σεξουαλική του απόλαυση. Ονομάζεται υπηρετικός άντρας και η υλική ή η ηθική του εξάρτηση από το γυναικείο φύλο του ανοίγει το δρόμο για τον οργασμό.
semiramis

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια