Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λίλα Μπακλέση

Η Λίλα Μπακλέση είναι ηθοποιός γεννημένη Οκτώβρη του 1984 στην Πάτρα. Συμμετείχε στο "Ρεφενέ", στον "Παράδεισο" και το 2014 στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Ταμάμ".
Είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ....

σπουδάζει στο Εθνικό Θέατρο.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο.
Η ηθοποιός γοητεύεται από τους ανθρώπους με ευστροφία, ενώ περισσότερο απ' όλους θαυμάζει τους γονείς της.
Ένα από τα μυστικά ομορφιάς της είναι ο ύπνος, ενώ μια από τις καθημερινές της συνήθειες είναι το ντεμακιγιάζ.
Για να φτιάξει η διάθεσή της βάζει δυνατά την μουσική και τραγουδάει. Τέλος, τα αγαπημένα της λουλούδια είναι τα λίλιουμ.
Από το Πολυτεχνείο στο θέατρο και στη συνεργασία με τον Έκτορα Λυγίζο. Πώς συνέβη αυτό;
Όταν ήμουν στην Πάτρα, συμμετείχα σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα με το όνομα «Ρεφενέ». Εκεί με είδε ο Παναγιώτης Φαφούτης και με πήρε στην ταινία του «Παράδεισος». Σ’ ένα προσχέδιο της ταινίας με είδε με τη σειρά του ο Έκτορας, και με κάλεσε στη δική του ταινία, το «Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού». Και οι δύο μου πρότειναν να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό. Ήξερα ότι δε θα γίνω καλή μηχανικός, κι έτσι αποφάσισα να το κάνω.
Ήταν απωθημένο σου η υποκριτική;
Ήθελα πάντα ν’ ασχοληθώ, αλλά μου φάνταζε άφταστο όνειρο! Έτσι κι αλλιώς, η κοινωνία μας σε αποτρέπει ν’ ασχοληθείς με την τέχνη. Εμένα μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες και δεν τις άφησα να με προσπεράσουν.
Το «Ταμάμ» ήρθε μέσα από οντισιόν. Ήθελες το ρόλο; Πίστευες ότι είσαι εσύ εκείνη η οποία θα είχε περισσότερες πιθανότητες να τον πάρει;
Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να κάνω τηλεόραση, γιατί φοβόμουν τη δύναμη του Μέσου. Γνώρισα, όμως, τον σκηνοθέτη, Πιέρρο Ανδρακάκο, διάβασα τη διασκευή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή, και κατάλαβα ότι αυτή η δουλειά είχε προοπτικές. Μετά μου είπαν για τη Μαρία Λεκάκη και τον Μανώλη Μαυροματάκη, και σκέφτηκα ότι πρέπει να το τολμήσω. Δεν είχα γνωρίσει άλλες κοπέλες που πέρασαν από ακρόαση για το ρόλο, οπότε δεν είχα ιδέα αν υπήρχαν πιθανότητες ή όχι να τον πάρω. Έκανα, απλά, το καλύτερο που μπορούσα.
Σε βλέπουμε παράλληλα στο Εθνικό Θέατρο, στους «Μυστικούς Αρραβώνες». Ευτυχής η συνεργασία;
Είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτή τη συνεργασία. Ο Σωτήρης Χατζάκης με είδε σε δυο ακροάσεις και μ’ εμπιστεύτηκε. Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή στο θέατρο «Rex». Εκεί έδωσα τελικές εξετάσεις για τη δραματική σχολή και σ’ αυτήν τη σκηνή ξεκινάω. Ναι, είναι μια ευτυχής συγκυρία.
Είσαι νέα, με όνειρα και φιλοδοξίες. Ανταγωνιστική είσαι;
Θέλω να γίνω όσο καλύτερη μπορώ, θεωρώ όμως ότι ο ανταγωνισμός δε βοηθά στη δουλειά της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια