Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χωριάτικη μακαρονάδα

.
Θα χρειασθούμε.
500γρ Σπαγγέτι Νο 5 η Ταλιατελες
Λιγο ελαιολαδο
200 γρ Χωριατικο λουκανικο κομενο σε φετες (τυπου καρπενησιου)
200 γρ μανιταρια πορτεμπελο κομενο σε φετες....
80γρ λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες
1 πιπερια κομμένη σε κυβακια
1 κρεμμιδι ψιλοκομενο
2 σκελιδες σκορδο
500 γρ συμπυκνωμενο χυμο ντοματας
μια χουφτα ψιλοκομεννο βασιλικο
1ποτηρι παλαιομενο κοκκινο κρασι
αλάτι
πιπέρι
200γρ φέτα κομμένη σε κυβακια

Εκτέλεση.
Φτιαχνουμε την σαλτσα μας σωταρωντας τα λουκανικα και κατοπιν το κρεμμιδι σβηνουμε με το κρασι προσθετουμε την ντοματα και σιγοβραζουμε για 5’ κατοπιν προσθετουμε τα μανιταρια την πιπερια και το πολτοποιημενο σκορδο σιγουβραζουμε μεχρι να δεσει η σαλτσα μας και προσθετουμε την λιαστη ντοματα και στο τελος τον βασιλικο δοκιμαζουμε και διορθώνουμε την γευση.

Βραζουμε τα μακαρονια σε αφθονο αλατισμενο νερο 2 λεπτα πριν γινουν τα σουρονουμε και τα ριχνουμε στην καυτή σαλτσα μας ανακατευοντας σερβιρουμε και ριχνουμε από πανω οση φετα θελουμε

Πινουμε ένα δυνατο παλαιωμένο κοκκινο κρασι!!!!
Κυρίτσης Αθανάσιος.Executive Chef.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια