Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Σπούδασε στο Α.Τ.Ε.Ι Πάτρας (παράρτημα Αιγίου) Τμήμα Φυσικοθεραπείας
Νέος, ωραίος, Τοξότης και πολλά υποσχόμενος, ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, που γνωρίσαμε μέσα από το «Ταμάμ», φαίνεται πως ήρθε για να....

μείνει!
Από μικρός ονειρευόσουν να γίνεις ηθοποιός ή η ανάγκη σου να ασχοληθείς με τον συγκεκριμένο χώρο προέκυψε αργότερα;
Για μένα ήταν φυσικό επακόλουθο το να ασχοληθώ με την υποκριτική, μιας και ο πατέρας μου είχε φοιτήσει στη σχολή Σταυράκου, είχε ασχοληθεί με το θέατρο και έτσι και εγώ από 7 ετών γνώρισα τη μαγεία της σκηνής.
Αρα να υποθέσω πως ήσουν και η ψυχή όλων των σχολικών παραστάσεων...
Φυσικά. Δεν υπήρχε σχολική παράσταση στην οποία να μη συμμετέχω. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις σκηνοθετούσα κιόλας! (γέλια).
Παράλληλα με την υποκριτική ασχολείσαι και με τη μουσική;
Μου αρέσει να τραγουδάω, να φτιάχνω τις δικές μου μουσικές και τα δικά μου στιχάκια. Μάλιστα έχω φτιάξει μαζί με τα φιλαράκια μου και μια μπάντα.
Αλήθεια, η τηλεόραση ήταν μέσα στους στόχους σου ή ήρθε στον δρόμο σου κομματάκι... τυχαία;
Δεν ήταν στόχος, με την έννοια ότι ήταν κάτι που ήθελα να κάνω πάση θυσία, όμως σαφέστατα και με ενδιέφερε να αποκτήσω και αυτή την εμπειρία. Αλλωστε, είναι κομμάτι της δουλειάς μου.
Και η συνεργασία σου με το «Ταμάμ» πώς προέκυψε;
Συμμετείχα στο κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης της σειράς, Πιέρρος Ανδρακάκος, με είδε, του άρεσα και κάπως έτσι συνεργαστήκαμε.
Οι παλιότεροι δίνουν χώρο στους νεότερους ή όποιο νέο παιδί ανοίγει τη συγκεκριμένη πόρτα θα πρέπει να... σπρώξει και λιγάκι, για να μπορέσει να βρει τον δικό του χώρο;
Εννοείται πως χρειάζεται να σπρώξεις. Εννοείται πως οφείλεις στον εαυτό σου να διεκδικήσεις τον χώρο που πιστεύεις πως σου ανήκει. Κανείς δεν θα σου ανοίξει δρόμο και δεν θα πάει στην άκρη για να περάσεις εσύ.
Το «Ταμάμ» πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο.
Ναι, γιατί είναι μια σειρά προσεγμένη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο Πιέρρος έχει κάνει απίστευτη δουλειά, η Μαρία Λεκάκη και ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι φοβεροί, το σενάριο γεμάτο ανατροπές και όλοι εμείς οι μικρότεροι πιστεύω πως έχουμε δέσει ιδανικά. Γιατί να μη μας δώσει λοιπόν ο κόσμος την ψήφο της εμπιστοσύνης του;
Σκέφτεσαι το αύριο; Μετά το «Ταμάμ» τι;
Ευτυχώς, ήδη έχω προτάσεις, όποτε πιστεύω και είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε «Ταμάμ»!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια