Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Dancing With The Stars 11ο live

Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μία εντυπωσιακή μάυρη τουαλέτα.
Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, η γνωστή παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή....

Αλέξη Κωστάλα, Γκαλένα Βελίκοβα, Γιάννη Λάτσιο, Κάτια Δανδουλάκη και Λάκη Γαβαλά αλλά και τους συμμετέχοντες στο show με τους παρτενέρ τους.
Στο ενδέκατο live οι παίκτες κλήθηκαν να παρουσιάσουν δύο χορογραφίες. Στο σημερινό live οι παίκτες θα έχουν μόνο 20 λεπτά για να προετοιμάσουν τη δεύτερη χορογραφία τους, αφού μετά την πρώτη εμφάνισή τους ενημερώνονται για το τραγούδι και τον χορό που πρέπει να παρουσιάσουν.
Τα απρόοπτα της βραδιάςΜε δύο χορευτικά ζευγάρια λιγότερα διεξάγεται το πρώτο live του 2015 αφού ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός τραυματίστηκε στις πρόβες και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για επαγγελματικούς λόγους δεν θα μποεσει να παρευρεθεί στο σημερινό live.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απουσία της προηγούμενης εβδομάδας, λόγω του τραυματισμού του παρτενέρ της, Θοδωρή Παναγάκου, στις πρόβες, η Νικολέττα Καρρά πλέον θα έχει νέο παρτενέρ, τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.
Οι δύο παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι για την παραμονή τους στο show ήταν η Νικολέττα Καρρά και η Νίκη Κάρτσωνα. Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το Dancing With The Stars ήταν η Νίκη Κάρτσωνα και ο παρτενέρ της, Vladimir Morochko.
 .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια