Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεοδόσιος εορτή

(Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος)
Θεοδόσιος / Θεοδόσης:
Θεοδόση, είσαι ένας άνδρας δύσκολος στα γούστα σου! Δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα και έχεις πολύ ιδιαίτερες προτιμήσεις! Λειτουργείς κάπως καχύποπτα και επιφυλακτικά απέναντι στους ανθρώπους γιατί δεν θέλεις να πληγώνεσαι! Όταν όμως αγαπήσεις, δίνεσαι δίχως όρια. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 6 και αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις γοητεία, μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου, ότι είσαι αμελής ή ακόμη πως δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. 
Στην πραγματικότητα όμως είσαι από τους άνδρες που δεν τους ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα, να συμμετέχεις ενεργά στα πάντα και προσπαθείς με την συμπεριφορά σου να μην κακοκαρδίζεις ποτέ κανέναν. Το πείσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου, δεν αντέχεις την ήττα, την απόρριψη ή την αποτυχία και επιμένεις μέχρι να πάρεις το «αίμα σου πίσω»! Είσαι ένας άνδρας κοινωνικός, ανοιχτόμυαλος, φιλελεύθερος και προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε συνθήκη. 
Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την πίεση ή τους απαιτητικούς δεσμούς, όμως όταν ερωτεύεσαι το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, εκδηλώνεις έναν χαρακτήρα νευρικό και γεμάτο άγχος, γιατί θέλεις πάση θυσία να πετύχεις. Ωστόσο με την εργατικότητά, την εύνοια της τύχης αλλά και τις καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή μονάχα γιατί πολλές φορές μπορεί να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου!
Θεοδόσιος:
Έχει ιδιαίτερα κριτική πνεύμα κι είναι συχνά δύσπιστος με τους ανθρώπους. Ερωτεύεται δύσκολα, αλλά όταν του συμβεί οι επιφυλάξεις του πάνε περίπατο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια