Τονοσαλάτα με λουίζα και λάχανο

Σχετικά με τη συνταγή
Δυσκολία: Εύκολη
Σκεύος: Μπολ
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 30 λεπτά
Ποσότητα για:

2-4 άτομα

Υλικά συνταγής
½ λάχανο μικρό τριμμένο
1 καρότο μικρό τριμμένο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φετάκια
1 τόνος (κονσέρβα)
1 κ.σ. λουίζα αποξηραμένη τριμμένη
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι (ο χυμός τους)
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι

Διαδικασία συνταγής
Πλένουμε τα λαχανικά με άφθονο νερό και τα κόβουμε.
Τρίβουμε το λάχανο και το καρότο με αλάτι.
Τα ξεπλένουμε με λίγο νερό κρύο και τα αφήνουμε σε τρυπητό για δέκα λεπτά να στραγγίσει.
Βάζουμε σε σαλατιέρα και ανακατεύουμε με τον τόνο, το ελαιόλαδο, τη μισή λουίζα, το λεμόνι και το πιπέρι.
Τρίβουμε από πάνω την υπόλοιπη λουίζα και σερβίρουμε.
grizosgatos.blogspot.gr
 www.cooklos.gr 

Related Posts