Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Music School Τελικός: ο μεγάλος νικητής

Επτά παιδιά πέρασαν από τους τέσσερις ημιτελικούς στη βραδιά της αποφοίτησης του Music School. Ποιος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής;
Ο Άντονι, η Άντρεα, η Αρετή, η Κατερίνα, η Μαριάννα, η Μαρίνα και ο Μάρκος ερμήνευσαν από δύο τραγούδια στην τελευταία....

παράσταση του Music School. Ένα δικής τους επιλογής και ένα που διάλεξε ο δάσκαλός τους. Τα υπόλοιπα παιδιά τραγούδησαν σε ντουέτα.
Στην κριτική επιτροπή για την βραδιά του τελικού στο Music School ήταν η Ζωή Λάσκαρη, η Ναταλία Γερμανού, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μελίνα των Vegas, η Αμαρυλλίς, ράπερ Bo, Ορέστης Τρίκκας, Κάτι Πάσχου, Βιβή Γκέκα, Νίκος Πλατύραχος.
Ο τελικός του Music School εξελίχθηκε σε ντέρμπι με πολλά παιδιά να παλεύουν για την κορυφή.
Μεγάλος νικητής του Music School αναδείχθηκε η Κατερίνα. Δεύτερος ο Άντονι και τρίτη η Μαρίνα.
Δείτε το βίντεο της νικήτριας Κατερίνας να τραγουδά «Κόψε και μοίρασε» στον τελικό του Music School:
Η Κατερίνα από την ομάδα της Ευρυδίκης
Κατερίνα
Είμαι η Κατερίνα και είμαι 13 ετών. Πηγαίνω στην δευτέρα γυμνασίου στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης και το αγαπημένο μου μάθημα είναι η μουσική (χορωδία). Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το άσπρο, το αγαπημένο είδος μουσικής είναι τα bluze, το αγαπημένο μου ζώο είναι το δελφίνι, το αγαπημένο μου άθλημα είναι η κολύμβηση και το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με σάλτσα καρμπονάρα. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια