Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αγλαΐα, Άρης

Άρης:
Γνωστός θεός του Ολύμπου. Κατάρα, καταστροφέας, θυελλώδης. Έξυπνος, εργατικός, φιλόδοξος. Μελετηρός, δεν περιφρονεί τις διασκεδάσεις. Πετυχαίνει τους στόχους του. Έχει πολλά ενδιαφέροντα.
Αγλαΐα:
Η νεότερη απ' τις Τρεις Χάριτες και σύμφωνα με τον Ησίοδο, κόρη του Δία και της Ωκεανίδας και σύζυγος του Ηφαίστου. Η ωραία, φωτεινή, λαμπερή. (Μία από τις Τρεις Χάριτες των αρχαίων). Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην οικογένεια. Ξέρει να ευχαριστεί τον εαυτό της και τους άλλους. Είναι πιο δυναμική απ' όσο θα νόμιζε κανείς.
Αγλαΐα
Η Αγλαΐα ήταν η κόρη του Δία και της Ωκεανίδας, η νεότερη από τις Τρεις Χάριτες. Ήταν μία όμορφη και λαμπερή γυναίκα, που λάτρευε την οικογένεια και ήξερε καλά τον τρόπο να δίνει στον εαυτό τους αλλά και στους ανθρώπους γύρω της χαρά. Ωστόσο έκρυβε μέσα της και μεγάλο δυναμισμό! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία επιβλητική γυναίκα, με μεγάλο δυναμισμό αλλά και διάθεση να έχεις πάντα την πρωτιά σε όλα! Σου αρέσει να δίνεις τις κατευθύνσεις σου, να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου και θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου! Δύσκολα μπορεί κάποιος να σου αρνηθεί αυτό που θα του ζητήσεις, αφού έχεις τον τρόπο να παίρνεις αυτό που θέλεις και δεν δέχεσαι ποτέ την άρνηση! Ο εγωισμός είναι ένα από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου.
Άρης
Ο Άρης σύμφωνα με την μυθολογία ήταν ο άγριος Ολύμπιος θεός του πολέμου. Ήταν πολεμοχαρής, προκλητικός, παρορμητικός και αντιπροσώπευε τον πόλεμο! Το όνομά σου λοιπόν σε κάνει και εσένα από την πλευρά σου να είσαι καβγατζής και νευρικός, δεν σου λείπει όμως το κέφι, ο παρορμητισμός και η διάθεση για ρίσκο και για περιπέτεια. Δεν σου αρέσει η στασιμότητα, θέλεις διαρκώς να ταράζεις τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου, προκαλώντας τη τύχη σου και επαναστατώντας στο κάθε τι που σε εγκλωβίζει. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 1, είσαι δηλαδή ένας άνδρας επιβλητικός που θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα! Προσπαθείς να είσαι εσύ το αφεντικό στις σχέσεις, στις συνεργασίες σου αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σου , αναλαμβάνοντας ευθύνες και δίνοντας τις «διαταγές σου»! Έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και είσαι ατρόμητος! Δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, ή τα προβλήματα, συνεχίζεις πάντα με επιμονή να διεκδικείς αυτά που θέλεις! Πολλές φορές ο τρόπος που αντιδράς είναι αρκετά υπερβολικός με αποτέλεσμα να τρομάζεις και να μπλοκάρεις τους ανθρώπους γύρω σου! Κρύβεις μέσα σου πολλή ενέργεια την οποία διοχετεύεις μέσα από τον αθλητισμό ή τις σωματικές δραστηριότητες. Μία γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει τις επιδόσεις σου στο «κρεβάτι» και την έντονη σεξουαλικότητά σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια