Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπούκλες, οι επίσημες

Είναι βέβαιο ότι η εμφάνιση απασχολεί κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα τις γυναίκες.
Οι Ελληνίδες θεωρούνται από τις πιο περιποιημένες, καθαρές και καλοντυμένες γυναίκες και όχι άδικα.
Η σύγχρονη Ελληνίδα φροντίζει ....

τον εαυτό της, ψωνίζει ρούχα και αξεσουάρ που την κολακεύουν, επισκέπτεται κάθε εβδομάδα το κομμωτήριο, όπου περιποιείται και τα νύχια της και γενικά επιθυμεί η εμφάνισή της να είναι προσεγμένη.

Αυτό ισχύει καθημερινά, όταν πηγαίνει στη δουλειά της, όταν βγαίνει για ψώνια ή απολαμβάνει τον καφέ της με κάποια φίλη, αλλά ακόμη περισσότερο όταν ετοιμάζεται για μια επίσημη βραδινή έξοδο ή για κάποιο γάμο που πρέπει να παρευρεθεί.
Πόσο μάλλον αν παντρεύεται η κόρη της, η αδερφή της ή μια καλή φίλη και θα θέλει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.
Μια πάρα πολύ καλή ιδέα για ένα νεανικό και αεράτο βραδινό χτένισμα, είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα, αντί να τα μαζέψετε πίσω, όπως συνηθίζεται στις επίσημες εμφανίσεις.
Στη μόδα για τα μακριά μαλλιά επικρατεί η μπούκλα, χαλαρή και ανέμελη.
Ο κομμωτής σας μπορεί να σας κάνει τις ανάλογες προτάσεις, σύμφωνα και με το προσωπικό σας στυλ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
Αφήστε τον λοιπόν να τυλίξει τα μαλλιά σας με ρόλλεϋ ή να τα δουλέψει με το σεσουάρ και μια μεσαία βούρτσα (ανάλογα και το μήκος των μαλλιών σας, αλλά και το επιθυμητό πάχος στην μπούκλα), ώστε να γίνουν πλούσιες μπούκλες που θα πέφτουν όμορφα στους ώμους σας.
Η τεχνική που θα χρησιμοποιήσει εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας σας, ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατό περισσότερο ένα άψογο αποτέλεσμα.
Τη φράντζα μπορείτε να τη χτενίσετε διαφορετικά από ότι συνήθως, για να σας δώσει άλλο αέρα στη γενικότερη εμφάνιση, αρκεί εσείς να αισθάνεστε όμορφη και άνετη.
Καλή επιλογή, αν θέλετε να κάνετε και ένα τράβηγμα των μαλλιών στο πλάι και να τα στηρίξετε με μια φουρκέτα με στρας, είναι να χτενίσετε τη φράντζα προς την άλλη πλευρά.
Αυτό θα σας δώσει μια γεύση λατίνας χορεύτριας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ και φυσικά να μην μοιάζει με της νύφης.
Είναι λογικό και αναμενόμενο όλες οι γυναίκες να είναι όμορφες, περιποιημένες, καλοχτενισμένες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ότι πρωταγωνίστρια της ημέρας είναι η νύφη και θα είναι άδικο να κάνουν κάτι υπερβολικό που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση.
Ειδικά αν πρόκειται για την κουμπάρα, την αδερφή, μια καλή φίλη που λαμβάνει μέρος στις προετοιμασίες και ξέρει εκ των προτέρων τις επιλογές της νύφης.
Γι αυτό κυρίες μου προσοχή!
τέλειος γάμος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια