Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νικόλαος - Νικολέττα όνομα

Νικόλαος / Νίκος
Αγαπημένε μας φίλε Νίκο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης του Ναυτικού. Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να έχεις κάποιο αξίωμα, μία καλή θέση και καταξίωση. Δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς να κατακτήσεις και δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με όνειρα, ιδανικά αλλά και με μεγάλες φιλοδοξίες. Είσαι καλοπροαίρετος και φιλικός απέναντι σε όλους και προσπαθείς να βοηθάς τους γύρω σου με κάθε τρόπο. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου ξεχωρίζουν και σε βοηθούν να διαπρέπει και επαγγελματικά. Δείξε λίγο προσοχή στην ασυνέπειά σου, γιατί κάποιες στιγμές δεν μπορείς να αντιληφθείς την σοβαρότητα μίας κατάστασης, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μεγαλώνουν χωρίς να τα αντιμετωπίζεις.
Νικόλαος, Νικολέττα
Νίκη του λαού. Ιδιαίτερα καλόκαρδος, ο Νικόλαος μπορεί να χαρίσει και τα ρούχα που φοράει. Γλυκομίλητος, είναι η αδυναμία της μητέρας του. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δε θέλει να στεναχωρεί αυτούς που αγαπάει και αναγκάζεται συχνά να λέει ψέματα. Πιο θαρραλέα, η Νικολέττα δε διστάζει να πει καθαρά τη γνώμη της. Είναι ικανή να κάνει πολλές θυσίες για να μπορέσει να σπουδάσει. Δεν είναι καθόλου φιλάρεσκη.
Νίκη
Ελληνική θεότητα, προσωποποίηση της νίκης. Ισορροπημένος χαρακτήρας, εύκολος στη συμβίωση. Της αρέσουν οι απολαύσεις της ζωής κι η «αχίλλειος πτέρνα» της είναι η οικονομική ανασφάλεια. Αισθάνεται καλύτερα όταν μεγαλώνει ο λογαριασμός της στην τράπεζα. Επηρεάζεται πολύ απ' τη μητέρα της.
Νίκη
Νίκη, το όνομά σου έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική μυθολογία και προέρχεται από την θεά που αντιπροσώπευε την δόξα του Ελληνικού πολιτισμού. Η νίκη ήταν η κόρη της Στύγας και του Πάλλαντα και είχε αδέλφια το Κράτος, το Ζήλο και τη Βία. Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου, έχει προσωπικό λεξάριθμο το 7 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα μοναχική, απόμακρη και βαθιά σκεπτόμενη. Σου αρέσει η μοναχικότητα, η σκέψη και η ανάλυση, ποτέ δεν στέκεσαι στην επιφάνεια των πραγμάτων, προσπαθείς πάντα να φτάνεις στην ουσία κάθε θέματος. Η διαίσθησή σου είναι πολύ ισχυρή και σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα. Με την πολύπλευρη σκέψη σου καταφέρνεις να βρίσκεις τις ιδανικές λύσεις για κάθε πρόβλημα. Στα αισθηματικά σου είσαι από τις γυναίκες που δεν ανοίγονται εύκολα, αργείς να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου, από την στιγμή όμως που κάποιος άνθρωπος καταφέρει να σου αποδείξει την αξία του, τότε του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια