Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Δαβίδ, Εύα, Εσθήρ, Λευκή, Ραχήλ, Ρεβέκκα

Κινητή εορτή
Εορτάζονται την "Κυριακή των Προπατόρων" που είναι κινητή γιορτή. Η αρχή υπολογισμού είναι η 11η Δεκεμβρίου και πάντοτε Κυριακή. Αν η 11η Δεκεμβρίου τύχει καθημερινή τότε η εορτή μετατίθεται την επόμενη Κυριακή.  
Δαβίδ, Δαυίδ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ Δανάη, Δάν, Αβραάμ, Ααρών, Αρριανός, Αριανός, Αρρειανός, Αρειανός, Αρριανή, Εύα, Εσθήρ, Λεύκιος, Λεύκης, Λεύκος, Λευκή, Λευκούλα, Λεύκας, Λευκάδα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα
Ααρών:
Αδελφός του Μωυσή. Όνομα σπάνια στην Ελλάδα. Δείχνει άνθρωπο ανυπόμονο, πεισματάρη και ιδεαλιστή. Ο Ααρών είναι συνήθως μπροστά απ' την εποχή του και μοιάζει ν' αγαπάει τις περιπέτειες. Στην πραγματικότητα, έχει προηγουμένως μελετήσει τα ρίσκα.
Αβραάμ
Αντικομφορμιστής και ενθουσιώδης, έχει ανοιχτό μυαλό. Όταν, όμως, απογοητεύεται το ρίχνει στην κριτική και μπορεί να γίνει κακός. Έχει μεγάλη ενέργεια που πρέπει να χρησιμοποιεί σωστά και όχι. αυτοκαταστροφικά!
Αβραάμ
Το όνομά σου προέρχεται από τον Πατριάρχη του έθνους Ισραήλ, ήταν πρόγονος του Ιωσήφ και του Ιησού Χριστού! Από τον Αβραάμ ξεκίνησε η ιστορία του Ισραήλ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας με ευαισθησίες, φαντασία και πολλά όνειρα για τη ζωή! Σέβεσαι, εκτιμάς και λατρεύεις τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να δεις τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου ευχαριστημένους! Σε συγκινούν τα κοινωνικά ζητήματα και προσπαθείς με τον τρόπο σου να συνδράμεις στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου! Πολλές φορές εμπλέκεσαι με αρκετές δραστηριότητες μαζί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώνεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου!
Αδάμ
Ο χωματένιος. Διαθέτει θάρρος, ικανότητα για δράση και δύναμη να επιβάλλεται στους άλλους. Του αρέσει η ίντριγκα! Είναι συχνά ανυπόμονος με τους λιγότερο δυνατούς απ' αυτόν.
Δαυίδ ή Δαβίδ
Στα εβραϊκά σημαίνει «αγαπητός». Όχι πολύ αυθόρμητος, είναι συγκεντρωτικός και αγχώδης. Πρέπει να τον γνωρίσει κανείς καλά, για να εκτιμήσει τα προσόντα του.
Εύα
Ο πρώτος πειρασμός! Ανεξάρτητη και απαιτητική, έχει την τάση να τα θέλει όλα δικά της. Αρκετά κυκλοθυμικός χαρακτήρας, δυσκολεύεται να διατηρήσει μια σχέση. Το χειρότερο είναι ότι δεν αντέχει τη μοναξιά.
Εσθήρ
Σύζυγος του βασιλιά Ξέρξη Α´. Ονειροπόλα και μυστηριώδης, της αρέσει να δοκιμάζει διάφορες εμπειρίες. Δεν διστάζει να πάρει ρίσκα.
Εσθήρ
Το όνομά σου έχει μεγάλη ιστορία! Εσθήρ είναι ένα από τα βιβλία του κανόνα της Παλαιάς Διαθήκης. Εσθήρ είναι και ένας μεγάλος αστεροειδής της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, είναι φανερό ότι είσαι μία προοδευτική και φιλελεύθερη γυναίκα, με πρωτότυπο μυαλό και καινοτόμες ιδέες! Είσαι κοινωνική, εξωστρεφής και αρκετά δημιουργική! Έχεις κλίση προς τις τέχνες και εκφράζεις δίχως όρια και φραγμούς τα συναισθήματά σου και τις ιδέες σου! Ο τρόπος που αντιδράς είναι παρορμητικός και λειτουργείς με γνώμονα τα συναισθήματά σου και όχι τη λογική σου!
Λευκή
Από το «άσπρη, αμόλυντη, διαυγής». Ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, έχει συνέχεια ανάγκη από καινούργια ερεθίσματα. Καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, αναζητεί πηγές έμπνευσης, ακόμη και στους τεχνητούς παράδεισους.
Ραχήλ
Σύμφωνα με τη Βίβλο ήταν σύζυγος του Ιακώβ και μητέρα του Ιωσήφ και του Βενιαμίν. Γυναίκα με προσωπικότητα και λαμπρό μυαλό, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και κοιτάζει τα πράγματα σε βάθος. Γι' αυτό και δεν μιλάει πολύ ούτε επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή. Προτιμά μάλιστα να περνάει απαρατήρητη.
Ρεβέκκα
Σημαίνει στα εβραϊκά «δούλη του Θεού». Ήταν σύζυγος του Ισαάκ. Ακόμη κι όταν δεν είναι ωραία, η γοητεία της προκαλεί αίσθηση. Ασκεί κάποιο μαγνητισμό στους άλλους κι έτσι, ενώ είναι αρκετά εγωίστρια και δεν θυσιάζει εύκολα την καλοπέρασή της για κανέναν, της τα συγχωρούν όλα.
Ρεβέκκα
Σύμφωνα με τις Γραφές της Παλαιάς Διαθήκης, η Ρεβέκκα ήταν η σύζυγος του Ισαάκ και το όνομά της σημαίνει «η δούλη του Θεού». Είσαι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που ακόμα και όταν είσαι κουρασμένη ή ατημέλητη, καταφέρνεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αφού διαθέτεις τύπο και ξεχωριστό στυλ! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλο μαγνητισμό αλλά και ισχυρή διαίσθηση. Είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να σε κοροϊδέψει και να σε εξαπατήσει, γιατί αφενός μεν είσαι πολύ επιφυλακτική, αφετέρου διαθέτεις πολύ κοφτερό μυαλό και μπορείς να κρίνεις με ακρίβεια τις καταστάσεις γύρω σου! Είσαι μοναχική, σοβαρή και επικεντρώνεσαι πολύ στην μόρφωση και στην πνευματική σου εξέλιξη. Δεν αντέχεις την καταπίεση αλλά ούτε και τις ασφυκτικές σχέσεις, γιατί θέλεις να έχεις το χρόνο και τον χώρο σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια