Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Marshmallows

.
Υλικά:
200 gr ζάχαρη
200 gr νερό
2 φύλλα ζελατίνας (10 gr)
Ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη

Εκτέλεση:

Βράζετε τη ζάχαρη μαζί με το νερό για 5 λεπτά και ρίχνετε τα φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχετε μαλακώσει σε κρύο νερό.
Ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το ρίχνετε μέσα στο μίξερ.
Το χτυπάτε μέχρι να ασπρίσει και να σφίξει όπως η μαρέγκα.
Σε μια λαδόκολλα απλώνετε άχνη ζάχαρη και από πάνω τοποθετείτε το μείγμα σε πάχος 1 - 2 εκατοστών.
Πασπαλίζετε ξανά με άχνη και το αφήνετε να σταθεροποιηθεί όλο το βράδυ εκτός ψυγείου.
Μετά το κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγετε με ζάχαρη άχνη.
Για ένα παιδικό πάρτι μπορείτε να περάσετε τα marshmallows σε καλαμάκια.
Tip:
Για περισσότερο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς θα χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ, μπορείτε να το χρωματίσετε με λίγες σταγόνες από το χρώμα ζαχαροπλαστικής που προτιμάτε.
Από την Άντα Μαύρη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια