Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Light μιλφέιγ

.
Απλό και νόστιμο!!!

Υλικά:
  • 2 πακέτα πτι μπερ
για την κρέμα
  • 500 γρ. KRE-TORRE(φυτική σαντιγί)
  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 1\2 κούπας ζάχαρη
  • 1 βανίλια
για την επιφάνεια του γλυκού
  • 1 κονσέρβα Cherry pie filling ή μαρμελάδα με φρούτα του δάσους αραιωμένη με
  • 1 κ.σ. νερό ή σάλτσα φρούτων της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε την KRE-TORRE με τη ζάχαρη και τη βανίλια σε σαντιγί.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθεί το μείγμα.
  • Στρώνουμε σε ταψάκι διαστάσεων 30x23 εκ.μπισκότα
  • και καλύπτουμε με το ένα τρίτο της κρέμας.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές και
  • τελειώνουμε με κρέμα.
  • Καλύπτουμε την επιφάνεια του γλυκού με ό,τι επιλέξουμε.
  • Αν είναι η μαρμέλαδα τη διαλύουμε πρώτα με μια κουταλιά
  • της σούπας νερό και την απλώνουμε επάνω στην κρέμα.
ΣΗΜ:Τα μπισκότα δε χρειάζεται να τα βρέξουμε,θα πάρουν την υγρασία της κρέμας.
magyreuontas

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια