Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιφιγένεια, Ματθαίος, Ματθίλδη, Μάνθος

Ιφιγένεια, Ματθαίος, Μαθαίος, Μαθιός, Ματθούλα, Μαθούλα

Ιφιγένεια
(ίφι:ισχυρά + γίγνομαι), η πολύ ισχυρή. Κόρη του Αγαμέμνονα και της Κλυταιμνήστρας. Πολύ ισχυρή, την τραβάνε η κίνηση, η ζωή και ο αθλητισμός. Ειλικρινής κι εξωστρεφής, βρίσκει φίλους όπου κι αν βρεθεί. Είναι αφοσιωμένη πάνω απ' όλα, στην οικογένειά της.
Ματθαίος, Ματθίλδη 
Απόστολος και ευαγγελιστής. Είναι πολυλογάς, κοινωνικός και λαίμαργος. Προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον και πιάνει αμέσως φιλίες. Γίνεται θαυμάσιος έμπορος. Εντελώς αντίθετος χαρακτήρας είναι η Ματθίλδη. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους και προτιμάει να ζει λίγο αποτραβηγμένη απ' τον κόσμο. Έχει ταλέντο στη φωτογραφία.
Ματθαίος / Μάνθος
Ματθαίε, το όνομά σου έχει την προέλευσή του από τον Απόστολο και Ευαγγελιστή Ματθαίο, που ήταν ένας από τους απόστολους,μαθητές του Ιησού Χριστού. Σαν χαρακτήρας είσαι δραστήριος, κοινωνικός και μερικές φορές γίνεσαι και πολυλογάς! Ζεις έντονα την κάθε στιγμή και θέλεις να τα έχεις όλα ή τίποτα! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας με στόχους, όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλεις να φτάσεις ψηλά, να διαπρέψεις και να ξεχωρίσεις και δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην απόκτηση υλικού πλούτου. Θέλεις να έχεις οικονομική άνεση αλλά και ανεξαρτησία, για αυτό και στη ζωή σου θα κουραστείς πολύ και από νωρίς προκειμένου να δημιουργήσεις ασφάλεια και σταθερότητα στην καριέρα σου αλλά και στην περιουσία σου! Στα ερωτικά σου, σου αρέσει να ζεις παθιασμένες σχέσεις αλλά και δυνατές ερωτικές εμπειρίες!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια