Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1969.
Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη και την Νάξο.
Το 1991 με παρότρυνση της Ισιδώρας Σιδέρη και του Γιάννη Ζουγανέλη πήγε στην δραματική σχολή...

Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη για να σπουδάσει.
Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε στην εκπομπή «Απίστευτα και όμως Ελληνικά» το 1991, ως ηθοποιός και ως βοηθός παραγωγής.
Μέτα πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «Αγνοημένοι», οι «Δρόμοι της πόλης», το «Χρώμα του φεγγαριού», το «Είμαστε στον αέρα», οι «Αδελφές ψυχές», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», το «Κόκκινο δωμάτιο», «Τύχη Βουνό», και «Η ώρα η καλή».
Παράλληλα με την υποκριτική, ασχολήθηκε και με την παρουσίαση εκπομπών, ξεκινώντας το 2000 από τον AΝΤ1 και την εκπομπή «Στην Πρίζα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Στεργίου, τον «Πρωινό καφέ» δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη το 2006 αλλά και την εκπομπή «Distraction» το 2007 στον ALPHA.
Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως στο «Μπραζιλέρο», στο «Αυτή η νύχτα μένει» και στον «Ακάλυπτο».
Μία από τις πιο δυνατές θεατρικές του στιγμές ήταν η παράσταση «Δεν Ακούω Δεν Μιλάω Δεν Βλέπω», στην οποία πρωταγωνιστούσε από το 2010 μέχρι και το 2013.
Ο φετινός χειμώνας τον βρίσκει στο θέατρο «Κιβωτός», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση σε μια φαρσοκωμωδία του Ρέι Κούνεϊ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.
 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια