Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 12 καυτοί ήρωες της Disney

Αναρωτήθηκες ποτέ τι ζώδιο είναι ήρωες της Disney; Και, αλήθεια, σου θυμίζουν καθόλου τον αγαπημένο σου;
Ως νεαρές έφηβες, θέλαμε να ζήσουμε σε ένα μαγικό παραμύθι. Ταυτιζόμασταν με τις πριγκίπισσες και λατρεύαμε τους πρίγκιπες της Disney. Έτσι δεν είναι; Γι' αυτό ο καλλιτέχνης David Kawena παρουσίασε μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες, δίνοντας στους Disney πρίγκιπες μας, μια πιο ρεαλιστική ματιά και στη συνέχεια τους απογύμνωσε, χαρίζοντάς μας γενναιόδωρα μια γεύση ακολασίας. Εντάξει, είναι οι έρωτες των παιδικών μας χρόνων και ως εκ τούτου ιεροί, αλλά μπορούμε να τους φαντασιωθούμε, στο δικό μας «ενήλικο» παραμύθι!, Είναι όλοι όμορφοι, δυνατοί και ήρωες αλλά ποιος απ' όλους εκπροσωπεί το ζώδιο του καλού σου ή τουλάχιστον του μοιάζει; Ας ρίξουμε μια ματιά...:
ΚΡΙΟΣ - Ταρζάν
Λέξεις κλειδιά: Δύναμη, αποφασιστικότητα, επιθετικότητα
Η άγρια, τραχιά γοητεία του Ταρζάν ταιριάζει στο συγκεκριμένο ζώδιο, αρκεί να κάνει ντους μία φορά την ημέρα. Είναι ο απόλυτα ανέμελος, μυώδης τύπος και τόσο hot, που πιστεύω ότι θα μπορούσες να βρεις την υπομονή να του διδάξεις μερικούς καλούς τρόπους, αν σου υποσχεθεί όμως ότι θα συνεχίσει να φορά ένα κομμάτι ύφασμα, για να καλύπτει την γενετήσια ορμή του.
ΤΑΥΡΟΣ - Ηρακλής
Λέξεις κλειδιά: Ντόμπρος, αδιάλλακτος, με πάθος
Μπορεί να μην είναι ο πιο έξυπνος, αλλά είναι πιστός, σταθερός και ψύχραιμος σε μια κρίση. Επίσης, ωραίος σαν αμαρτία. Ίσως βέβαια σε αρρωστήσει με την καυχησιάρικη συμπεριφορά του αφού θα σε ζαλίζει με ερωτήσεις: «Θυμάσαι σε πόσο χρόνο έγινα από το μηδέν, ήρωας;», «Θυμάσαι τότε που νίκησα τον Νέστο;», «Θυμάσαι τότε που σε έσωσα ;» αλλά δεν μπορείς να τα έχεις κι όλα...!
ΔΙΔΥΜΟΙ - Πίτερ Παν
Λέξεις κλειδιά: Έξυπνος, γλυκός, αγαπά την διασκέδαση
Αυτός ο άνδρας δεν έχει μεγαλώσει. Δεν είναι συναισθηματικά ή διανοητικά αρκετά ώριμος, για να στηρίξει οποιοδήποτε είδος μακροχρόνιας ενήλικης σχέσης. Μπορεί να είναι ενθουσιώδης, με περιέργεια και όρεξη για τη ζωή, ωστόσο, η ανωριμότητά του, η αναποφασιστικότητα και η έλλειψη κριτικής σκέψης, καθώς και η αδυναμία ιεράρχησης των «χόμπι» του, θα σαμποτάρουν τελικά οποιαδήποτε σχέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Πρίγκιπας Άνταμ, Η Πεντάμορφη και το Τέρας
Λέξεις κλειδιά: Τρυφερός, στοργικός, διψά για φροντίδα
Το Τέρας είναι ντροπαλός και αδέξιος στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι ανόητος, γλυκός και εξυπηρετικός, όταν είστε μόνοι σας, αλλά οι φίλοι σου δεν τον θέλουν. Δεν είναι καλός στις συναναστροφές και χαρακτηρίζεται ως αντικοινωνικός. Αν ο πρίγκιπας Άνταμ είναι το αγόρι των ονείρων σου, νομίζω ότι μπορείς να πάρεις την αγάπη στα σοβαρά. Είναι ο τύπος που μεταμορφώνεται από ώμος, αυταρχικός σε έναν γλύκα που θέλει μόνο αγκαλιές.
ΛΕΩΝ - Αλαντίν
Λέξεις κλειδιά: Γοητευτικός, όμορφος, πολύ καλός με τις γυναίκες
Νομίζω συμφωνείς ότι ο Αλαντίν είναι ο πιο hot χαρακτήρας της Disney, αλλά πιστεύω ότι αγαπά την Τζασμίν μόνο επειδή είναι όμορφη. Η ιδέα του να είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που την βλέπει σαν «τρόπαιο», με προβληματίζει. Ομολογώ όμως ότι είναι υπερήφανος και ως επί το πλείστον προσπαθεί να κάνει καλύτερη την μίζερη ζωή του. Και, ε, αν σε ενδιαφέρουν τα σχετικά με τα υλικά αγαθά, έρχεται πακέτο με ένα ιπτάμενο χαλί. Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι είναι τελικά ο πιο «νόστιμος» της Disnney.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Ντέιβιντ, Lilo & Stitch
Λέξεις κλειδιά: Αναλυτικός, προσεκτικός, εργασιομανής
Εκτός από την καλή εμφάνιση και τη γοητεία του, διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης και ίσως να κατηγορεί τον εαυτό του για όλα τα λάθος πράγματα. Αλλά είναι, επίσης, γενναιόδωρος με τα λίγα υπάρχοντα που έχει, αφοσιωμένος και απελπιστικά ερωτευμένος με έναν τρόπο που λίγοι πρίγκιπες της Disney είναι. Κι όταν αυτός με το κορίτσι του στο τέλος είναι μαζί, δεν αισθάνονται σαν να ζουν σε κάποιο ρομαντικό παραμύθι, αλλά σαν σε οικογενειακή επανένωση. Σαν δύο παπάκια που είχαν χαθεί και βρίσκει τελικά το ένα το άλλο.
ΖΥΓΟΣ - Πρίγκιπας Φίλιπ, Ωραία Κοιμωμένη
Λέξεις κλειδιά: Καλαίσθητος, ψάχνει για την αγάπη, όμορφος
Ο ίδιος, θεωρεί τον εαυτό του μικρό κομμάτι ενός όμορφου λαμπερού διαμαντιού. Μεγάλωσε προνομιακά και το δείχνει. Σε μικρή ηλικία, είχε την τάση να χειρίζεται διακριτικά τους ανθρώπους - τους γονείς του, τα κορίτσια του, τους δάσκαλους του – να ακολουθούν το δρόμο του, ενώ έπαιζε τον χαριτωμένο κάθε φορά που θα μπορούσε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη. (Χμ, αρκετά συχνά..)
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Χανς, Frozen
Λέξεις κλειδιά: Λατρεύει τον έλεγχο, όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον δρόμο του, χάνει την ψυχραιμία του εύκολα και φοβάται την απόρριψη
Ο Χανς είναι ένας διαβολικός πρίγκιπας με μια δίψα για θαυμασμό, δύναμη, υπακοή και τιμή. Αν και ο ίδιος φαίνεται να είναι ευγενής, στην πραγματικότητα φροντίζει μόνο για τον εαυτό του. Με τη γοητεία του ξεγελά τον καθένα, καθώς είναι πεινασμένος για εξουσία. Δεν είναι σαφές το ακριβές κίνητρό του, αν είναι απλά πόθος δύναμης ή σεβασμού και αναγνώρισης, την οποία διακηρύσσει ότι στερείται ως παιδί κάτω από το βάρος των δώδεκα αδελφών του. Επίσης βασανίζει προφορικά, χρησιμοποιώντας αιχμηρά λόγια που αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά του και προσπαθεί να κάνει τον εαυτό του έναν ήρωα στα μάτια του βασιλείου. Φαντάσου τι θα κάνει στην καρδιά σου!
ΤΟΞΟΤΗΣ - Τζον Σμιθ, Ποκαχόντας
Λέξεις κλειδιά: Αισιόδοξος, περιπετειώδης και ελεύθερο πνεύμα
Είναι φουλ στην αδρεναλίνη -καγιάκ, ράφτινγκ, εξερεύνηση σπηλαίων, bungee jumping, όλα φέρουν τη σφραγίδα του. Ζει για το παρόν. Μερικές φορές μπορεί να φοβάσαι ότι θα βαρεθεί, όπως έκανε με όλες τις προηγούμενες σχέσεις του. Αλλά μεταξύ μας, είναι συναρπαστικό να είσαι μαζί του και να ζεις την κάθε στιγμή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Καπετάνιος Λι Τσανγκ, Μουλάν
Λέξεις κλειδιά: Εργασιομανής, τίμιος, με ισχυρή θέληση
Είναι σοβαρός, προσγειωμένος και κάπως βασανιστικά προσηλωμένος όσον αφορά τους στόχους του - μια προσωπικότητα ενός Άλφα αρσενικού. Ο κάπτεν παίρνει πόντους γιατί είναι τρομερά όμορφος και ένας αξιοθαύμαστος ηγέτης. Φαίνεται ήρεμος σε κάθε περίπτωση και απλά καθορίζει ήσυχα τα πράγματα, αντί να χάνει την ψυχραιμία του και να ουρλιάζει. Και επίσης είναι σεξιστής. Ο Λι Τσανγκ είναι αυτός που ψάχνεις αν θέλεις να ζήσεις στην συντήρηση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Φοίβος, Η Παναγία των Παρισίων
Λέξεις κλειδιά: Μοναδικός, πειραχτήρι, χωρίς συναίσθημα
Η Disney επέλεξε να δημιουργήσει έναν ώριμο καρδιοκατακτητή, που έχει την τάση να υπέρ-αναλύει και να ενεργεί σαν να ξέρει τι κάνει. Είναι σαρκαστικός, πνευματώδης, γενναίος και με αυτοπεποίθηση στρατιώτης, που αντιμετωπίζει με χιούμορ τις καταστάσεις. Σε σχέση με την Εσμεράλδα, ο Φοίβος το μόνο που ζητά είναι απλά το όνομά της από ενδιαφέρον να την γνωρίσει καλύτερα. Ο αρχηγός των φρουρών θεωρεί ότι είναι κάτι περισσότερο από μια όμορφη γυναίκα, για να την ξεχωρίσει μετά από το κοινωνικό κατεστημένο και επίσης έχει μια πραγματική αίσθηση της δικαιοσύνης. Ακριβώς όπως ο πρωτότυπος Υδροχόος!
ΙΧΘΥΣ - Πρίγκιπας Έρικ, Η Μικρή Γοργόνα
Λέξεις κλειδιά: Ονειροπόλος, δημιουργικός, γλυκός
Fantasy alert! O Πρίγκιπας Έρικ, με τα μεγάλα γαλάζια μάτια του, τα κατάμαυρα μαλλιά, και τα απίστευτα εκφραστικά φρύδια του, είναι αναμφισβήτητα ο πιο ελκυστικός πρίγκιπας στην λίστα. Είναι γλυκός. Είναι ρομαντικός. Άλλα ο Έρικ είναι το είδος του «χαριτωμένου» μεν, αλλά με το κάστρο του δε. Αν αυτός είναι το είδος του άντρα που κυνηγάς, διέκοψε τις φαντασιώσεις σου και προσγειώσου στην πραγματικότητα. Εννοώ, ότι η Άριελ πέρασε μια ακραία φυσική μεταμόρφωση και άφησε την οικογένεια, τη ζωή και το παρελθόν της για πάντα, για να είναι με... τον Πρίγκιπα Έρικ. Ανεξάρτητα από το αν είναι μια καλή επιλογή ή όχι, νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσες να πέσεις τελείως έξω με κάποιον που ξέρεις ελάχιστα και να του δώσεις τα πάντα.
astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια