Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χριστίνα Αλούπη

Η Χριστίνα Αλούπη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Απριλίου.
Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπως επίσης και του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης.
Έχει δύο μεταπτυχιακά....

στη Φιλοσοφία της Τέχνης στο ΑΠΘ και στο Human Resources Management στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο «Alba».
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
Προχωρώντας με τις σπουδές της ασχολήθηκε από χόμπι με το modeling όπου μέσα από αυτό βρέθηκε στον ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Pass Παντού» το 2006 με τον Γιώργο Σατσίδη.
Λίγο αργότερα, το 2007 παρουσίαζε στο STAR την καθημερινή πρωινή εκπομπή «Μέσα σε όλα» και το 2008 την εκπομπή «Υπάρχει Λόγος».
Μετά ακολούθησαν το ραδιόφωνο αλλά και guest εμφανίσεις στις σειρές του ΑΝΤ1 «Οι Βαρβάτοι» το 2006 και η «Λόλα» το 2009.
Το 2010 μετακόμισε στην Αμερική όπου σπούδασε υποκριτική, στη σχολή «Lee Strasberg» της Νέας Υόρκης, ενώ έκανε εξειδικευμένα μαθήματα ηθοποιίας με την καθηγήτρια Margie Haber.
Λίγο αργότερα μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου ξεκίνησε να εργάζεται στο «Greekreporter», ένα διεθνές news portal με νέα για τους Έλληνες όλου του κόσμου, το οποίο καλύπτει τα σημαντικότερα γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Hollywood.
Η πρώτη ταινία στην οποία συμμετείχε ήταν το «Four Fifteen», ένα κοινωνικό δράμα, όπου και υποδύθηκε την «Penelope», σύντροφο του πρωταγωνιστή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια