Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και χιούμορ

Κριός
Ο Κριός είναι το κλασικό «παιδί», που γελάει καλόκαρδα με ένα ανέκδοτο, ακόμα και αν δεν είναι πολύ πετυχημένο. Φτάνει να έχει σεξουαλικό υπονοούμενο, του αρέσουν πολύ τα σόκιν. Του αρέσει ο κινηματογράφος και το θέατρο, ειδικά σε κωμωδία και ειδικά αν μπορεί να σας πιάνει στα κρυφά και να ετοιμάζει έμπρακτα το τι θα κάνετε μετά. Ο ίδιος σαρκάζει τον εαυτό του, αλλά δεν το ανέχεται από τους άλλους, προσοχή.
Συνέχεια άρθρου..

Ταύρος
Ο Ταύρος έχει μεγάλη δύναμη αυτοσαρκασμού και γελάει με τον εαυτό του πάρα πολύ, με έναν τρόπο βαθύ και συναισθηματικό. Εκτιμάει το καλό χιούμορ και μπορεί να ξεσπάσει σε τρανταχτά γέλια μέχρι δακρύων. Ανέχεται να τον σαρκάζουν οι άλλοι, αλλά δεν θέλει να νιώθει ότι το κάνουν με κακία, ανέχεται μόνον τη γλύκα. Στο σεξ δεν γελάει, τον πιάνουν τα πολύσυναισθηματικά του και προσβάλλεται εάν ο σύντροφός του γελάσει.

Δίδυμοι
Το κοφτερό τους μυαλό αντιλαμβάνεται το αστείο που κρύβει κάθε πτυχή της ζωής, ακόμα και η πιο τραγική. Είναι είρωνες και εκτιμούν όλο το φάσμα του γέλιου, από το πιο χοντρό μέχρι το πιο εκλεπτυσμένο. Οι άλλοι πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν για ποιο πράγμα γελάει ένας Δίδυμος, αυτός έχει πιάσει λεπτές αποχρώσεις που τον κάνουν να ξεσπάσει την κριτική του με γέλιο. Ανέχεται τον σαρκασμό και τον επιδιώκει, αυτοσαρκάζεται κιόλας πάρα πολύ. Είναι απολαυστικός όταν διηγείται ιστορίες, σε κάνει να γελάς οπωσδήποτε.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα γελάσει με την ίδια ένταση που θα κλάψει. Είναι πολύ συναισθηματικός και αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα από λίγες λέξεις, πράγμα που θα τον κάνει να βάλει τα γέλια ακόμα και στις πιο ακατάλληλες περιστάσεις. Δεν αντέχει καθόλου τη σοβαροφάνεια, παρ’ όλο που ο ίδιος την παίζει στα δάχτυλα, και αν βρεθεί σε καταστάσεις που παριστάνουν τις σοβαρές ενώ έχουν σπέρμα γελοιότητας, θα υποφέρει που δεν μπορεί να ξεσπάσει σε γέλια. Με τους οικείους του, που έχει κοινό κώδικα, είναι πανηγύρι. Είναι πραγματικά απολαυστικός όταν διηγείται περιπέτειες από τη ζωή του που κανονικά είναι τραγικές. Τις κάνει να φαίνονται κωμωδία, όταν είναι στις καλές του.

Λέων
Ο Λέων γελάει αρχοντικά, βαθιά και με μεγαλοπρέπεια, όπως κάνει και όλα τα άλλα.. Ηαλήθεια είναι πως δεν έχει σπουδαία αίσθηση του χιούμορ και αργεί να αντιληφθεί αν κάτι είναι αστείο. Το πρώτο πράγμα που σκανάρει είναι αν το αστείο τον αφορά ή τον θίγει. Αν βεβαιωθεί πως δεν γελούν εις βάρος του, αφήνεται να γελάσει έτσι όπως γελάει ο βασιλιάς με τους υπηκόους του. Δεν του αρέσουν τα αστεία και δεν πιάνει τα υπονοούμενα, τζάμπα θα παιδευτείτε.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι αλλοπρόσαλλος ως προς το χιούμορ. Το ίδιο πράγμα που τη μια στιγμή τον θίγει, την άλλη τον κάνει να ξεκαρδίζεται. Γενικά έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά του αρέσουν και τα πολύ εγκεφαλικά αστεία, κοινώς τα κρύα. Τα απολαμβάνει, δεν έχει πρόβλημα. Του αρέσει να σαρκάζει τους άλλους, αλλά όχι τόσο πολύ να αυτοσαρκάζεται. Θα το κάνει μόνον ή όταν δεν μπορεί να το αποφύγει, ή όταν με αυτήν την έναρξη, του να περιγελάσει τον εαυτό του, θα καταφέρει να κάνει όλους τους άλλους με τα κρεμμυδάκια. Όλα κι όλα όμως, αυτά που λέει είναι πάντα εύστοχα.

Ζυγός
Ο Ζυγός έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, γελάει πολύ εύκολα, σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται. Αν τον πιάσει κρίση γέλιου, αδύνατον να σταματήσει. Μπορεί να γελάει με τα πάτα, είναι το κλασικό άτομο που παθαίνει νευρικό γέλιο, όπως λέμε. Επειδή είναι χειριστικό άτομο, και δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, προσπαθεί να κάνει έως και τον κλόουν για να φύγουν οι εντάσεις, μη διστάζοντας να φτάσει στα άκρα για να πετύχει να αποφορτίσει την κατάσταση. Ξέρει ότι το γέλιο είναι στην πραγματικότητα τραγική έκφραση, έχει απόλυτη συνείδηση αυτού του πράγματος.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα γελάσει πολύ εις βάρος άλλων, πρέπει να το πούμε αυτό. Παθήματα, ακόμα και πεσίματα, τον κάνουν να γελάει πολύ. Γελάει όμως και με τον εαυτό του, αλλά δεν θέλει να το κάνουν άλλοι αυτό, θυμώνει στα σοβαρά. Πράγματα που τους συνηθισμένους ανθρώπους τους κάνουν να ανατριχιάζουν, του Σκορπιού του προκαλούν ένα καθαρτήριο και ειλικρινές γέλιο. Επειδή είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει ότι οι άλλοι μπορεί να έχουν αδυναμίες, η ανθρώπινη αδυναμία του προκαλεί γέλιο.

Τοξότης
Ο τοξότης γελάει με τα πάντα. Τρέφεται από το γέλιο. Έχει πολύ μεγάλη και παιδική καρδιάκαι του αρέσει να γελάει συνεχώς, σε βαθμό που εκνευρίζει τους άλλους καμιά φορά. Έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και πετάει ατάκες που κάνουν μεγάλη εντύπωση, αλλά αν καταλάβει πως αρέσει, μπορεί και να το παρακάνει. Δεν σταματάει με τίποτα αν έχει κοινό. Αυτοσαρκάζεται για όλα, ξέρει όλα του τα ελαττώματα και τα περιγελάει, αλλά δεν θέλει να του το κάνουν οι άλλοι, απλά δεν νευριάζει, παραπονιέται όταν γελάνε μαζί του.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως γελάει με ανέκδοτα και τυποποιημένα πράγματα όπως και με καταστάσεις από τον επαγγελματικό του χώρο. Ο ίδιος νομίζει ότι έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, οι άλλοι διαφωνούν…Ξέρει να χαρεί μια παράσταση ή μια κωμωδία στο σινεμά, αρκεί να μην είναι πολύ περίπλοκη, όχι γιατί δεν την καταλαβαίνει, αλλά γιατί τον κουράζουν τα άκρως εγκεφαλικά πράγματα. Ο Αιγόκερως δέχεται πάρα πολύ καλά τον σαρκασμό από άλλους, όπως κάνει και ο ίδιος σαρκαστικά αστεία και με τον εαυτό του και με τους άλλους. Δεν θυμώνει, είναι ευθύς και καλοπροαίρετος.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα γελάσει γιατί θα δει μία εξίσωση που το γράφημά της θα του φέρει στο μυαλό σεξουαλικό υπονοούμενο, ή για έναν ακόμα πιο παράδοξο λόγο. Το κοινό αστείο, αυτό που θα κάνει τους πάντες να γελάσουν, τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Τα πράγματα που του προκαλούν γέλιο είναι εντελώς ιδιάζοντα, εγκεφαλικά, παράξενα και ψυχεδελικά. Πολλές φορές γελάει μόνος του, για πράγματα που οι κοινοί άνθρωποι ούτε καν τα διανοούνται. Είναι περίπλοκος άνθρωπος και αυτό βγαίνει και στο χιούμορ του.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς έχουν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και τη συνδυάζουν με μια απολαυστική διήγηση, όταν έχουν κέφια. Αντιλαμβάνονται εύκολα ακόμα και τα πιο περίπλοκα, σκοτεινά ή δύσκολα αστεία. Αντιλαμβάνονται επίσης κάθε υπονοούμενο. Πολλές φορές, επειδή έχουν μια τραγική αίσθηση της ζωής, γελάνε σε κηδείες ή σε ανάρμοστες περιστάσεις, χωρίς καμία ακακία, απλά επειδή θέλουν να λυτρώσουν το συναίσθημά τους. Το χιούμορ τους είναι περίπλοκο, συνδυάζει πολλή φαντασία και πολύ συναισθηματισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια