Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα χρώματα της αγάπης

Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα στο σπίτι μας, το αμάξι που οδηγούμε, όλα δίνουν στοιχεία για τον σεξουαλικό μας τύπο.
Το κλειδί είναι το χρώμα που επιλέγουμε τα περισσότερα προσωπικά μας είδη.
Οι περισσότεροι άνθρωποι υποστηρίζουν πως....

δεν έχουν αγαπημένο χρώμα ή πως προτιμούν το μαύρο.
Όμως αν κοιτάξετε γύρω σας, θα δείτε πως υπάρχει σίγουρα μία προτίμηση, ειδικά στα ρούχα και στη διακόσμηση του σπιτιού.
Το κυρίαρχο χρώμα είναι αυτό που εμφανίζεται πιο συχνά και είναι αυτό που αντανακλά τον σεξουαλικό σας εαυτό.
Το συγκεκριμένο τεστ εξηγεί τη σχέση ανάμεσα στο χρώμα και τον σεξουαλικό τύπο του κάθε ανθρώπου.
Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και διαβάστε παρακάτω την ανάλυσή του σε σχέση με τη σεξουαλικότητά σας.
ΚαφέΚόκκινο
Κίτρινο
Μαύρο
Μπλε
Λευκό
Γκρι
Ροζ
Πράσινο
Μωβ
Πορτοκαλί
Καμία προτίμηση
Ανάλυση
Κόκκινο: Οι άνθρωποι που προτιμούν το κόκκινο τείνουν να μοιάζουν με φυλακισμένες τίγρεις. Ερεθίζονται εύκολα και απολαμβάνουν το σεξ με κάθε τρόπο. Μόλις εμφανιστεί η σεξουαλική σπίθα, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να σβήσει. Όταν δύο κόκκινα έρθουν μαζί, το πάθος φτάνει σε απίστευτο ύψος. Οι εραστές του κόκκινου χρώματος τείνουν να είναι επιθετικοί, έτσι τα πιο απαλά χρώματα πρέπει να προσέχουν.

Κίτρινο: Αν εσείς ή ο σύντροφός σας προτιμάτε το κίτρινο, οι σεξουαλική σας ώθηση είναι περίπλοκη και προσαρμόζεστε εύκολα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων συμβιβάζεστε στις επιθυμίες του δυνατού συντρόφου με παθητικό τρόπο. Με αυτό τον τρόπο δεν απολαμβάνετε το σεξ στο έπακρο, αλλά ποτέ δεν θα πείτε όχι στην πρόσκληση ενός ατόμου που θαυμάζετε.

Ροζ: Τα άτομα που προτιμούν το ροζ, διστάζουν να ωριμάσουν στα σεξουαλικά θέματα. Οι γυναίκες τείνουν να κοροϊδεύουν και να υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να τηρήσουν. Οι άντρες που τους αρέσει το ροζ είναι γυναικάδες και φλερτάρουν συνεχώς. Οι γυναίκες που έχουν παντρευτεί άντρες τέτοιου τύπου, συνήθως κρατούν απίστευτα μυστικά.

Μωβ: Οι λάτρεις του μωβ συχνά θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά σοφιστικέ. Οι γυναίκες αυτού του τύπου σιχαίνονται να τους πειράζεις τα μαλλιά. Οι άντρες προσεγγίζουν το σεξ με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζουν τη δουλειά τους. Και τα δύο φύλα, σαν σύντροφοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την δική τους ικανοποίηση και όχι για των υπολοίπων.

Μαύρο: Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το μαύρο για αγαπημένο τους χρώμα χωρίς να πολυσκεφτούν την ερώτηση. Είναι κυκλοθυμικοί, ενώ δίνουν το καλύτερό τους εαυτό στο σεξ όταν έχουν άγχος ή νιώθουν δυστυχισμένοι.

Πράσινο: Όσοι προτιμούν το πράσινο είναι αθώοι στην προσέγγισή τους στο σεξ. Οι άντρες είναι άγαρμποι αλλά με έναν γοητευτικό τρόπο. Οι άνθρωποι που προτιμούν το πράσινο είναι ευγενικοί, αλλά όχι παθιασμένοι. Οι σύντροφοι των συγκεκριμένων ατόμων δεν χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για απιστία.

Πορτοκαλί: Οι λάτρεις του πορτοκαλί, τείνουν προς τις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Το σεξ για αυτούς είναι ένα θεατρικό στο οποίο είναι πρωταγωνιστές. Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Ψιθυρίζουν γλυκά λόγια κατά τη διάρκεια. Οι άνθρωποι αυτοί σπάνια φτάνουν σε οργασμό –αλλά τον υποκρίνονται αρκετά καλά. Οι άντρες τείνουν να τραβούν τα μαλλιά της συντρόφου τους, ενώ οι γυναίκες αφήνουν γρατζουνιές στη πλάτη του συντρόφου τους.

Καφέ: Αν εσείς ή ο σύντροφός σας προτιμάτε το καφέ, είστε πραγματικός θησαυρός για τον κατάλληλο σύντροφο. Οι λάτρεις του καφέ τείνουν να είναι ζεστοί και ευαίσθητοι απέναντι στις επιθυμίες των συντρόφων τους. Το σεξ είναι για αυτούς κάτι που διαρκεί όλη τη μέρα. Δεν σταματούν ποτέ να λένε σ’ αγαπώ. Χρειάζονται αρκετό χρόνο για να κάνουν έρωτα. Όμως είναι τόσο ευαίσθητοι που μία σκληρή λέξη μπορεί να δώσει τέλος στη σχέση.

Γκρι: Το γκρι προτιμάται από αναποφάσιστους ανθρώπους. Δεν ενθουσιάζονται με τίποτα. Είναι ικανοί να μετρούν τις ρωγμές στο ταβάνι μέχρι να τελειώσει το σεξ. Όταν δύο άνθρωποι που προτιμούν το γκρι παντρευτούν, ο γάμος αυτός μοιάζει παραδεισένιος.

Μπλε: Οι λάτρεις του μπλε είναι υπέροχοι σεξουαλικοί σύντροφοι. Είναι στοργικοί και ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των συντρόφων τους. Βλέπουν το σεξ σαν τέχνη και η προσέγγισή τους είναι κομψή. Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, απολαμβάνουν το σεξ στο έπακρο. Είναι συναρπαστικοί σύντροφοι, αλλά το πάθος τους συγκρίνεται με παλιρροϊκό κύμα και όχι με φλογερή επιθετικότητα. Και οι άντρες αλλά και οι γυναίκες απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά καθώς και τη χρονική στιγμή μετά το σεξ. Στο γάμο, οι άνθρωποι που προτιμούν αυτό το χρώμα είναι υπέροχοι σύντροφοι και ποτέ δεν ψάχνουν για εξωτερικά ενδιαφέροντα.

Λευκό: Αν κάποιο άτομο προτιμά το λευκό, τότε το σεξ για αυτόν είναι κάτι το προσβλητικό. Το σεξ την ημέρα είναι κάτι ανήκουστο. Οι γυναίκες που λατρεύουν το άσπρο, κρύβονται κάτω από τα σεντόνια. Οι άντρες κάνουν μπάνιο πριν και μετά το σεξ.

Καμία προτίμηση: Οι περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται πως δεν έχουν αγαπημένο χρώμα, αλλά αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Προσπαθήστε αυτό, σκεφτείτε ένα δωμάτιο βαμμένο με ένα μόνο χρώμα. Τους τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα και τα έπιπλα. Αν έπρεπε να μείνετε μέσα σε αυτό για λίγη ώρα, ποιο χρώμα θα προτιμούσατε; Τώρα επιστρέψτε πίσω και διαλέξτε αυτό το χρώμα.
Dionysos Xrysikopoylos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια