Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οκτώ χρόνια στα ...ψώνια!

 
Οκτώ χρόνια από τη ζωή τους αφιερώνουν οι γυναίκες στο αγαπημένο τους "σπορ", το οποίο δεν είναι άλλο από τα...ψώνια!
Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξε η βρετανική εταιρεία δημοσκοπήσεων onepoll, μετά από μελέτη....

των αγοραστικών συνηθειών 2.000 γυναικών.
Η "αποκάλυψη" αυτή σίγουρα δεν θα εκπλήξει τους περισσότερους άντρες του πλανήτη, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες τους περνάνε υπερβολικά πολλές ώρες μακριά από την οικογενειακή εστία ψωνίζοντας...
Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, είναι ότι μεγάλο ποσοστό του συνολικού χρόνου δαπανάται και για την κάλυψη δικών τους αναγκών!
Η εταιρεία αναφέρει ότι μητέρες, σύζυγοι και σύντροφοι περνάνε σχεδόν τις ίδιες ώρες μέσα σε μπουτίκ ρούχων όσο και σε σούπερ μάρκετ ή καταστήματα αγοράς ειδών σπιτιού.
Οι περισσότερες από αυτές, μάλιστα, εκτός από το γεγονός ότι είναι επιφορτισμένες με την αγορά ρούχων και παπουτσιών για τα παιδιά της οικογένειας, προμηθεύονται πολλές φορές και τα ρούχα του...καλού τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, το "ασθενές" φύλο κάνει 301 εξορμήσεις στα μαγαζιά κάθε χρόνο, οι οποίες διαρκούν συνολικά 399 ώρες και 46 λεπτά!
Αυτό σημαίνει ότι μια γυναίκα 63 ετών, θα έχει περάσει συνολικά 25.184 ώρες και 53 λεπτά αγοράζοντας τα απαραίτητα ρούχα και τρόφιμα για την ίδια και την οικογένειά της!
Οι νοικοκυρές χρειάζεται να προμηθευτούν τρόφιμα και άλλα είδη για το σπίτι από το σούπερ μάρκετ τουλάχιστον 84 φορές μέσα σε ένα έτος, κάτι το οποίο χρονικά μεταφράζεται σε 94 ώρες και 55 λεπτά.
Για την αγορά ρούχων, αξεσουάρ, παπουτσιών αλλά και καλλυντικών απαιτούνται τουλάχιστον 90 επισκέψεις στα μαγαζιά.
Κατά συνέπεια, λοιπόν, αφιερώνονται περίπου 100 ώρες και 48 λεπτά για την "ανεύρεση" των ειδών της αρεσκείας κάθε γυναίκας αλλά και για την σύγκριση τιμών.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, που αναδεικνύεται μέσω της έρευνας, είναι και το ότι οι γυναίκες χαζεύουν τις βιτρίνες των αγαπημένων τους μαγαζιών τουλάχιστον 51 φορές κάθε χρόνο.
Οι περισσότεροι άντρες δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν αυτή τη συνήθεια και σίγουρα θα μιλήσουν για 48 "χαμένες" ώρες από τη ζωή κάθε γυναίκας.
Την ίδια ώρα, αναφέρεται ότι 36 ώρες και 17 λεπτά δαπανώνται και για την εξασφάλιση δώρων για φίλους και συγγενικά πρόσωπα.
evergou

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια