Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άνθιμος, Αρχοντία, Αριστέα, Πολύδωρος, Φοίβος

ΑΝΘΙΜΟΣ (Άνθιμος, Ανθιμη)
ΑΡΧΟΝΤΙΑ (Αρχοντή, Αρχοντία, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω)
ΑΡΧΟΝΤΙΩΝ (Αρχοντίων, Αρχοντίωνας)
ΑΡΙΣΤΕΑ (Αριστέα, Αρίστη, Αρέστια, Αρεστία)
ΑΡΙΣΤΙΩΝ (Αριστίων, Αριστίωνας, Αριστέας, Αρέστης)
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ (Πολύδωρος, Πόλης, Πόλα, Πόλη, Πολύδωρας, Πολυδώρης, Πολυδώρη, Πολυδώρα) ΦΟΙΒΟΣ (Φοίβος, Φοίβη):

Άνθιμος
Μαχητικός, αγωνίζεται για τις ιδέες του. Σοβαρός, προτιμάει τη μελέτη απ' τις διασκεδάσεις.
Αρχοντούλα
Το όνομα σου φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που λατρεύει τις πολυτέλειες και τις ανέσεις. Είσαι αρχοντική, πληθωρική, γενναιόδωρη και απολαμβάνεις στο έπακρο την διασκέδαση και την καλή ζωή! Το όνομά σου υποδηλώνει ότι προέρχεσαι από «τζάκι» δηλαδή από καλή οικογένεια! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά ανεξάρτητη και προοδευτική! Η καριέρα σου και η καταξίωσή σου είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες της ζωής σου γιατί το όνειρό σου είναι να αποκτήσεις από νωρίς αυτοδυναμία. Θέλεις να μην έχεις ανάγκη κανέναν, να στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου τις δυνάμεις και αυτό θα το πετύχεις! Παράλληλα είσαι αρκετά σεξουαλική και σίγουρα κανένας άνδρας δεν μπορεί να ξεχάσει τις ερωτικές περιπτύξεις που έχει κάνει μαζί σου!
Αριστέα
Η άριστη.
Πολύδωρος
(πολλά + δώρα)
Φοίβη
Όνομα πολλών μυθολογικών προσώπων, μεταξύ των οποίων μια από τις αμαζόνες που σκότωσε ο Ηρακλής. Είναι συνήθως ψηλή και λυγερόκορμη. Συνηθίζει ν' αφιερώνεται σ' έναν άνθρωπο ή έναν σκοπό, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.
Φοίβος
(φάος: φως), ο ακτινοβόλος. Θεός που είχε αρχικά δική του υπόσταση, αλλά αργότερα ταυτίστηκε με τον Απόλλωνα. Πολύ περίεργος, τον ενδιαφέρει η μελέτη της ανθρώπινης ψυχής. Γλεντάει και χαίρεται τη ζωή, είναι κοινωνικός και γενναιόδωρος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια