Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Μπάρμπι κάνει χημειοθεραπείες

Αν και μας έχει συνηθίσει να είναι μία ψηλή, ξανθιά με έντονο ρουζ και σχεδόν αψεγάδιαστη κούκλα!
Αυτή βέβαια η κούκλα δεν είναι προς πώληση αλλά προς....

όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στην Αμερική.
Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της γνωστής κούκλας, αποφάσισε να δημιουργήσει την Έλλα που δεν είναι κάποια άλλη από την Μπάρμπι που όλοι ξέρουμε με τη διαφορά ότι αυτή κάνει χημειοθεραπείες.
Όπως θα καταλάβατε σκοπός της κούκλας είναι να απαλύνει (όσο αυτό είναι δυνατό) τον πόνο όλων αυτών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο αλλά και να τις βοηθήσει να συμφιλιωθούν με την κατάστασή τους.
Η πρώτη Έλλα δημιουργήθηκε το 2012 αλλά η εταιρεία δεν την διέθεσε προς πώληση άρα και προς κέρδος αλλά την διένειμε δωρεάν σε όλα τα νοσοκομεία που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η μητέρα ενός κοριτσιού που κάνει χημειοθεραπείες, ζήτησε από την εταιρεία να παράγει και άλλες τέτοιες κούκλες γιατί στο νοσοκομείο υπήρχαν ελάχιστες και το παιδί της είχε βοηθηθεί πάρα πολύ ειδικά στο θέμα των μαλλιών αφού η συγκεκριμένη Μπάρμπι αλλάζει περούκες…
Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα διανεμηθούν ακόμα περισσότερες κούκλες και αν όλο αυτό σε εμάς τους υγιείς φαίνεται μάταιο, απλά δεν είμαστε παιδιά…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια