Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νύχια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015

Η μόδα στα σχέδια, αλλά και χρώματα για τα νύχια διαρκώς αλλάζει, όπως και για τα πάντα εξάλλου. Έχεις όμως κάθε φορά άπειρες επιλογές σε σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς, για να διαλέξεις ανάλογα με το γούστο σου, αλλά και....

με το ντύσιμο σου.
Οι τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο αλλά και το Χειμώνα του 2014-2015, είναι γεμάτες εντυπωσιακά σχέδια και απίστευτο στιλ για όλες τις γυναίκες.
Σχέδια νυχιών για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2015:
Τα πιο κλασικά χρώματα και για φέτος τον Χειμώνα είναι φυσικά το μαύρο, το κόκκινο, το ασημί αλλά και το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις. Βέβαια θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και πολλά άλλα χρώματα, απλά με τον κατάλληλο συνδυασμό με κάποια από αυτά τα χρώματα που μας συνιστά η μόδα.
Επίσης το γαλλικό μανικιούρ είναι άλλη μια πολύ ασφαλής επιλογή και για τον Χειμώνα, καθώς από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ εκτός μόδας όσο το λατρεύουν οι γυναίκες.
Υπάρχει και πιο εναλλακτικός τρόπος για το γαλλικό, αν θέλεις να εντυπωσιάσεις, με απλούς συνδυασμούς χρωμάτων.
Και το γνωστό σε όλες μας όμως μισοφέγγαρο συνεχίζει να κρατάει τα ινία της μόδας στα νύχια.
Το ασημί και χρυσό χρώμα και γενικά όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις θα δώσουν ένα πιο επίσημο ύφος στα νύχια μας, για σημαντικές εξόδους.
Τα διάφορα γεωμετρικά σχήματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό και πάντα in fashion.
Και τα πουά σχέδια εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στις προτάσεις για το Φθινόπωρο που μας έρχεται.
 .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια