Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ όνομα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξανδρος, Αλέξαντρος, Αλέκος, Αλέξης)
Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα

(αλέξω: απομακρύνω + ανήρ), ο απωθών τους άνδρες, ο ανδρείος, σημαίνει ετυμολογικά «σπρώχνω τους ανθρώπους (εχθρούς)». Αν όλοι οι Αλέξανδροι δεν είναι ήρωες, τουλάχιστον φαίνεται ότι βλέπουν μακριά και ψηλά! Δεν έχουν πολλή φαντασία, αλλά η θέλησή τους τους επιτρέπει να πετυχαίνουν εκεί όπου άλλοι αποτυχαίνουν. Δεν είναι πολύ συναισθηματικοί κι αγαπούν την ελαφριά όψη της ζωής. Αυτός που υπερασπίζεται τους άνδρες. Φιλοσοφημένη και καλλιεργημένη, η Αλεξάνδρα δεν περιφρονεί τα υλικά αγαθά και την οικονομική ασφάλεια. Ανεξάρτητη και δυναμική, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Της αρέσει ο αθλητισμός. Υπερασπίστρια, προστάτρια, βοηθός ανδρών.
Αλέξανδρος / Αλέξης / Αλεξάνδρα
Αλέξανδρε, το όνομά σου είναι ηρωικό, ιστορικό αλλά και βασιλικό, αφού προέρχεται από τον ηγέτη Μέγα Αλέξανδρο, που με το ξίφος του άλλαξε την μορφή του κόσμου! Αλέξω + Ανήρ είναι ο συνδυασμός των λέξεων από τις οποίες προκύπτει το όνομά σου, δηλαδή Αλέξω = Απομακρύνω, Ανήρ = άνδρας. Αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άντρας που ξεχωρίζεις και μπορείς να διακρίνεσαι και να προοδεύεις, χωρίς να δέχεσαι κανέναν ανταγωνισμό! Είσαι αρκετά δυναμικός, θαρραλέος και πολύ αποφασιστικός! Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να το κάνεις πραγματικότητα και είσαι της άποψης πως τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο!
Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας χαρούμενος και κοινωνικός άνθρωπος γεμάτος κέφι για ζωή! Έχεις πολλές φιλίες αλλά και γνωριμίες, όλοι γοητεύονται από την ζεστή και τρυφερή σου συμπεριφορά αλλά και την φροντίδα που χαρίζεις απλόχερα στους ανθρώπους που εκτιμάς. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι την καταναλωτική σου μανία, έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα και σου αρέσει η ακριβή ζωή και οι ανέσεις, για αυτό και συχνά μένεις με άδειο πορτοφόλι!
Αλεξάνδρα
Αλεξάνδρα, το όνομά σου είναι ηρωικό, ιστορικό αλλά και βασιλικό, αφού προέρχεται από τον ηγέτη Μέγα Αλέξανδρο, που με το ξίφος του άλλαξε την μορφή του κόσμου! Αλέξω + Ανήρ είναι ο συνδυασμός των λέξεων από τις οποίες προκύπτει το όνομά σου, δηλαδή Αλέξω = Απομακρύνω, Ανήρ = άνδρας. Δεν χρειάζεται όμως να φοβάσαι ότι έχεις τον "αντροδιώκτη", απλά θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ο δυναμικός και ανεξάρτητος χαρακτήρας σου είναι πολλές φορές η αίτια που οι άνδρες φοβούνται να σε προσεγγίσουν. Είσαι μία γυναίκα με τετράγωνη λογική, προσπαθείς να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και έχεις πολύ μεγάλο επιβάλλον αλλά και αυστηρότητα τόσο στον εαυτό σου όσο και στους γύρω σου! Αγαπάς τους άνδρες, για αυτό και έχεις αρκετούς φίλους αλλά μπορείς να επικοινωνείς και να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους με μεγάλη ευκολία! Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον λεξάριθμο 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που βάζεις στόχους και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό μέχρι να τους κατακτήσεις. Θέλεις να φτάσεις ψηλά, για αυτό και προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις για να αποδείξεις την αξία σου και για να καταφέρεις να αποκτήσεις ένα πολύ καλό κοινωνικό στάτους αλλά και οικονομική άνεση που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί να περάσεις άστατες συναισθηματικές περιόδους, ή και φάσεις μοναξιάς, από δική σου επιλογή, γιατί η συναισθηματική δέσμευση σε τρομάζει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια