Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα must-have της παραλίας

To καλοκαίρι έφτασε!!!

Ο χρόνος στην παραλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε τα καθημερινά μας προβλήματα.
Είναι σημαντικό να κρατήσετε την ρουτίνα ομορφιάς υπό έλεγχο και να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα must-haves της παραλίας στην τσάντα σας .
Πρώτα απ ‘όλα είναι σημαντικό να προστατευθεί το δέρμα από τον ήλιο.
Στη Παραλία πρέπει να έχετε:
Αντηλιακό
Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπει στην τσάντα θαλάσσης. Προστατεύει το δέρμα από τη UV – ζημιά, ως εκ τούτου μειώνετε την πιθανότητα καρκίνου. Θα πρέπει να εφαρμοστεί εκ νέου μετά από κάθε επαφή με το νερό. Θα πρέπει επίσης να εφαρμοστεί σε όλα τα μέρη του σώματος για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καλά προστατευμένα. Δεν βγαίνουμε έξω στον ήλιο χωρίς αντηλιακό για προστασία.
Γυαλιά ηλίου
Είναι δύσκολο να ανοίξετε τα μάτια, όταν ο ήλιος λάμπει και αντανακλά στο νερό. Τα Γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν μόνο τα μάτια από βλάβες αλλά και βοηθούν στο να αποτρέψουν το ζάρωμα και τις ρυτίδες γύρω από τη περιοχή του ματιού.
Καπέλο
Ένα καπέλο δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ μόδας που μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνιση σου στην παραλία, θα προστατέψει και το κεφάλι σου από τη θερμότητα επίσης. Είναι πολύ σημαντικό, καθώς η θερμότητα, μπορεί να δημιουργήσει ηλίαση και να σας χαλάσει το καλοκαίρι….
Λοσιόν Μαλλιών
Η Λοσιόν για τα μαλλιά που εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά πριν από την βουτιά, θα προστατεύσει την τρίχα από το αλάτι και τους άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν δυσμενώς την υγεία των μαλλιών σας. Υπάρχουν επίσης σπρέι που βοηθούν τα μαλλιά σας να μην ταλαιπωρηθούν από τον ήλιο, έτσι έχετε και προστασία, αλλά και μπορείτε πιο εύκολα να δημιουργήσετε ένα hairstyle look παραλίας.
Άλλα Tips είναι να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματος σας και να μην παρατείνετε την παραμονή σας στον ήλιο για περισσότερο από οτι συνιστάται . Πάντα να χρησιμοποιείτε αντηλιακό για τον τύπο του δέρματος σας με υψηλό δείκτη προστασίας ειδικά τις πρώτες ημέρες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε να κάνετε ηλιοθεραπεία με ασφάλεια και αποφύγετε τον ήλιο στο αποκορύφωμά του, από τις 12 π.μ. έως 16 μ.μ..

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια