Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

"Ασημένια" η Κατερίνα Νικολαΐδου

Στη 2η θέση τερμάτισε η Κατερίνα Νικολαΐδου στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23, που διεξάγεται στο Άμστερνταμ (24-31/8).
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε πίσω απ’ την....

Ολλανδή Ίλσε Πάουλης, ενώ ακολούθησε η Έβελιν Πέλεμαν απ’ τα Βέλγιο.
Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, οι Κωσταντίνος Χρηστομάνος και Απόστολος Λαμπρίδης τερμάτισαν στην πέμπτη θέση στη δίκωπο άνευ, οι Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Περγκούλη κατέλαβαν την έκτη θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισε και ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ.
Δωδέκατος στη γενική κατάταξη του σκιφ ελαφρών βαρών βγήκε ο Σπύρος Γιάνναρος μετά την έκτη θέση στο μικρό τελικό, ενώ οι Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος τερμάτισαν στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.
Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Κ-21 στην Πράγα. Η Τελτσίδου προκρίθηκε στον τελικό των 63 κ. με τρεις νίκες. Στον τελικό ηττήθηκε από την Κροάτισσα Μπλαγκόγεβιτς, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ηλιάδης διαμαρτυρήθηκε έντονα για την τελευταία φάση που έκρινε το ματς. «Χάσαμε άδικα ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο» είπε, καθώς η Τελτσίδου έχει κατακτήσει σε διεθνείς διοργανώσεις εφέτος δύο χρυσά μετάλλια.
Μεγάλη επιτυχία και για τη Μαρία Πρεβολαράκη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Γκόλντεν Γκραν Πρι της πάλης. Η Πρεβολαράκη (53 κ.) νίκησε στον τελικό την Ναντέσντα από τη Λευκορωσία. Η αθλήτρια του ΕΓΣ θα ανέβει στην κατάταξη των 53 κ., ενώ θα έχει και οικονομικό όφελος (10.000 δολ.).

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια