Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΡΑΜΠΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Ιορδάνη Λουίζου στο θέμα που δημιουργήθηκε με την τοποθέτηση της ειδικής ηλεκτροκίνητης ράμπας κολύμβησης για άτομα με κινητικά προβλήματα που κάθε χρόνο....

εγκαθίσταται και λειτουργεί στην παραλία της Νέας Μάκρης.
Ύστερα από προσωπική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος με παράγοντες της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και του Λιμεναρχείου, το θέμα τελικά λύθηκε και τις επόμενες μέρες η ράμπα πρόκειται να εγκατασταθεί στο γνωστό σημείο, στην παραλία Νέας Μάκρης, δίπλα στην ψαροταβέρνα ΑΥΡΑ.
Παράλληλα σήμερα, Σάββατο 19 Ιουλίου, παρουσία του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουίζου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργιου Τσίρκα, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και δεύτερης ράμπας κολύμβησης αναπήρων στη Νέα Μάκρη, στην παραλία της Δημοτικής Κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα.
 Η ράμπα αυτή, που φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, πέραν από τους κινητικά αναπήρους φιλοξενούμενους στη Κατασκήνωση θα είναι διαθέσιμη και προς όσους επιθυμούν τη χρήση της.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος σχετικά με το θέμα ανέφερε: «Ως πολίτες αλλά και ως κοινωνία έχουμε την υποχρέωση να είμαστε καθημερινά αλληλέγγυοι σε κάθε ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα συνανθρώπων μας, όχι μόνο προσφέροντας την αγάπη μας και την έμπρακτη συμπαράστασή μας αλλά και καταπολεμώντας κάθε διάκριση σε βάρος τους.»
site.marathon.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια