Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηλίας, Ηλιάνα

Ηλίας
Αθόρυβος και διακριτικός, τα καταφέρνει πολύ καλά στη ζωή. Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Βρίσκει την ευτυχία στην οικογένεια. Ο Θεός είναι Κύριος.

Ηλίας:
Το όνομά σου προέρχεται από τον Προφήτη Ηλία και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας ήσυχος, αθόρυβος άνθρωπος που θα πει λίγα λόγια, όμως ουσιαστικά. Δεν σου αρέσει να αναλώνεσαι σε περιττές κουβέντες και σε πολλά λόγια που δεν έχουν αξία. Με δύο κουβέντες θα πεις κατευθείαν αυτό που θέλεις και θα γίνεις κατανοητός σε όλους! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας πρόσχαρος και δημιουργικός άνθρωπος. Διαθέτεις πρωτότυπη σκέψη και έχεις έναν μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Δεν σου αρέσει να καταπιέζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, όμως δεν μπορείς να δεχτείς και εσύ την πίεση από τους γύρω σου. Προτιμάς να διατηρείς σχέσεις που σου αφήνουν τα περιθώρια να λειτουργείς ελεύθερα. Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και σέβεσαι τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Μπορείς να προσαρμόζεσαι με ανθρώπους όλων των ηλικιών και καταφέρνεις και εσύ από την πλευρά σου να διατηρείς την νεότητά σου!
Ηλιάνα
Ηλιάνα, το όνομά σου προέρχεται από τον Προφήτη Ηλία και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ήσυχη, αθόρυβη γυναίκα που θα πεις λίγα λόγια, όμως ουσιαστικά. Είσαι σταθερή και συγκροτημένη, θέλεις στη ζωή σου να επικρατεί η αρμονία, η ασφάλεια και η σιγουριά. Σύμφωνα με την αριθμολογία ο λεξάριμος του ονόματός σου είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αρκετά κοινωνική και δραστήρια! Προτεραιότητα της ζωής σου είναι να διατηρείς αρμονικές σχέσεις. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και τους χωρισμούς γιατί δεν θέλεις να διώχνεις ανθρώπους από τη ζωή σου! Πολλές φορές θα κάνεις όλα τα χατίρια στους γύρω σου προκειμένου να μην τους χάσεις από το πλάι σου, για αυτό και η αγάπη σου πολλές φορές γίνονται δεδομένη!

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια