Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σχέση των ζωδίων με το αλκοόλ

ΚΡΙΟΣ:
Ο Κριός σαν γνήσιο ζώδιο της φωτιάς μια πολύ εκρηκτική προσωπικότητα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το κέντρο της προσοχή ακόμη κι όταν μεθάει. Σας αρέσει να κάνετε αστεία και να πειράζετε τους φίλους σας! Πολλές φορές ωστόσο θα πείτε και κακίες που ίσως πληγώσουν τους γύρω σας. Αν μάλιστα στην ίδια παρέα μεθύσουν παραπάνω από ένα ζώδια της φωτιάς, σίγουρα θα γίνει καυγάς!

ΤΑΥΡΟΣ:
Οι Ταύροι αν και γενικά είστε οι εγκρατείς της παρέας, όταν το παρακάνετε με το ποτό, μετατρέπεστε σε ταύρο σε υαλοπωλείο. Μπορείτε να σπάσετε πιάτα, ποτήρια και γενικότερα ότι εύθραυστο βρίσκεται σε πεδίο βολής. Επίσης είστε οι πιο επιρρεπείς στο να χάσετε την ισορροπία σας και δεν είναι αμφίβολο να αρχίσετε να ξεφορτώνεστε ακόμη και τα ρούχα σας! Γι’ αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Οι Δίδυμοι είστε ένα ζώδιο αρκετά επιρρεπές στους εθισμούς. Έχετε την προδιάθεση να παρασύρεστε από μόνοι σας σε κάθε εξάρτηση κι εμφανίζετε αυτοκαταστροφικές τάσεις, παρά τις αυξημένες δυνατότητές σας. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και σαφώς το τσιγάρο είναι οι συνηθέστερες εξαρτήσεις σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην εθιστείτε σε αυτά από μικρή ηλικία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οι Καρκίνοι είναι αρκετά επιρρεπείς και είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο κι αυτό από μόνο του το καθιστά ευάλωτο στις δυσκολίες και στα εμπόδια της ζωής. Μπορεί εύκολα να αποκτήσετε εξαρτήσεις από οτιδήποτε θεωρήσετε πως μπορεί να σας προσφέρει μια διέξοδο, συνήθως σε χάπια και αλκοόλ, ενώ παράλληλα γεμίζετε τα κενά σας καταναλώνοντας υπερβολικές ποσότητες φαγητού και καπνίζετε για να μην πάρετε επιπλέον βάρος.

ΛΕΩΝ:
Τα Λιοντάρια έχουν απίστευτο αυτοέλεγχο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να αποκτήσουν μια εξάρτηση. Μάλιστα πολλές φορές θεωρείτε τον εαυτό σας τόσο δυνατό που δεν περνάει από το μυαλό τους η σκέψη ότι μπορεί να χάσετε τον αυτοέλεγχο και γι΄ αυτό επιδίδεστε σε κάθε είδους καταχρήσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εθισμό. Παρόλα αυτά, θα καταφέρετε να μη γελοιοποιηθείτε ούτε για μια στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Οι Παρθένοι όλες σχεδόν οι κακές συνήθειες έρχονται σε σύγκρουση με τη μανία τους για υγιεινή ζωή, που αγγίζει τον υποχονδριασμό. Μάλιστα, έχουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τα πάντα και δεν υποκύπτουν στις αδυναμίες τους. Αντί να προσπαθήσουν να ξεχάσουν τα προβλήματα τους, κάνουν τα πάντα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε δυσκολία. Αγαπητά μου Παρθενάκια επειδή είστε σίγουρα εργασιομανή μπορεί κάλλιστα να εθιστείτε στη γυμναστική, προκειμένου να ελέγξετε το βάρος σας, ή το διαδίκτυο, στο οποίο μπορεί να σερφάρετε για ώρες.
ΖΥΓΟΣ:
O Ζυγός είναι τελειομανής και όταν στην καθημερινότητα του συναντά δυσκολίες, είναι πιθανό να προσπαθήσει να τις καλύψει και να τις ωραιοποιήσει ενδίδοντας στο αλκοόλ. Η εξάρτηση σας όμως από το ποτό είναι παροδική, αφού μόλις συνειδητοποιήσετε ότι και αυτό «ασχημαίνει» τη ζωή σας, βρίσκετε τη δύναμη να το σταματήσετε. Δεν είναι το ίδιο εύκολο όμως να σταματήσετε το κάπνισμα, που επίσης θεωρείτε μια διέξοδο για το άγχος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Οι Σκορπιοί μπορεί να εθιστούν εύκολα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το αλκοόλ αλλά γενικότερα στις καταχρήσεις. Μάλιστα, πολλές φορές στην προσπάθειά σας να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε τα πάντα, μπορεί να μπλέξετε σε μονοπάτια που έχουν αρνητικές επιπτώσεις και να αντιμετωπίσετε μεγάλη δυσκολία στην απεξάρτηση σας από τις «κακές συνήθειες». Σκεφθείτε πως δεν έχετε ανάγκη να πιείτε για να χαλαρώσετε και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ο Τοξότης είναι ένας χαρακτήρας που δύσκολα αποκτά εξαρτήσεις κι αυτό γιατί δεν αφήνεται να πέσει ψυχολογικά. Έχει έμφυτη αισιοδοξία και έτσι δεν πρόκειται να μείνει για πολύ εκτεθειμένος σε δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι βέβαια κάπως επιρρεπής στο αλκοόλ αλλά κι αυτό καταφέρνει να το ελέγχει, αφού είναι μόνο ένας τρόπος να αποσπάσει το μυαλό του από αρνητικές σκέψεις όταν αυτές προκύπτουν. Σε κατάσταση μέθης μπορεί να αναστατώσετε όλο τον κόσμο και να κάνετε τραβηγμένα πράγματα!!!.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνα άτομα και ξέρουν καλά πως μια εξάρτηση θα έχει επιπτώσεις στο επαγγελματικό η στο οικογενειακό τους περιβάλλον . Δύσκολα λοιπόν θα πέσει σε μια τέτοια παγίδα και είναι το λιγότερο επιρρεπές σε εθισμούς ζώδιο. Το μόνο που μπορεί κάποιος να του προσάψει ως εξάρτηση, είναι η αθεράπευτη εργασιομανία του. Η αποστροφή στα αλκοολούχα ποτά είναι θέμα αξιοπρέπειας για σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ο Υδροχόος δεν παρασύρεται από εξωτερικούς παράγοντες, απλά ως προσωπικότητα επιλέγει μια έντονη και παθιασμένη ζωή που έμμεσα μπορεί να τον οδηγήσει σε εξαρτήσεις. Είναι ζώδιο ιδιαίτερα επιρρεπές σε ευρύ φάσμα καταχρήσεων, που δεν χαρακτηρίζονται ως συχνές. Βέβαια πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο σας με το αλκοόλ αλλά μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε! Σε κατάσταση μέθης επιδίδεστε σε άγριο ξεφάντωμα και γίνεστε οι πιο αξιολάτρευτοι της παρέας!

ΙΧΘΕΙΣ:
Ο Ιχθείς ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κι ευάλωτο ζώδιο που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπίσει με σθένος προβλήματα, ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών του .Ο Ιχθύς πονάει πολύ και συχνά, ακόμη και για θέματα μικρής σημασίας, κάπου θα ψάξει να βρει διέξοδο για να ξεφύγει. Αν δεν έχει συμπαράσταση είναι ικανός να βρει διέξοδο ακόμη και στο ποτό ή και σε άλλες ουσίες για να πνίξει τον πόνο του. Μάλιστα, αν παρασυρθεί από εξαρτήσεις, δύσκολα ξεφεύγει από αυτές. Χρειάζεται αυτοέλεγχος προς αποφυγή εθισμού και εξάρτισης.
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
http://www.wholesale-alindakanaki.com
www.alindakanaki.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια