Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συγκατοίκηση μαζί της, ναι ή όχι;

Μήπως είσαι τρελός και παρορμητικός που σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις μαζί της;
Αργά ή γρήγορα, μερικές φορές ακόμα και αν δεν το θες πραγματικά ή αν δεν έχει προλάβει να το σκεφθείς καλά, βρίσκεσαι μπροστά στο....

ενδεχόμενο συγκατοίκησης. Μαζί της. Σε άλλες περιπτώσεις βγαίνει σε καλό. Σε πολλές, σε κακό. Πως θα ξεχωρίσεις τη διαφορά; ίσως ο παρακάτω...δεκάλογος να σε βοηθήσει...

Οι λόγοι για να συγκατοικήσεις μαζί της:
Είστε πολύ καιρό, έχετε πρακτικά κάνει ότι είναι αυτό που υποτίθεται κάνουν μαζί τα ζευγάρια (ταξίδια, τσακωμούς, αγαπούλες κτλ) και εδώ που τα λέμε το μόνο που δεν έχετε δοκιμάσει είναι να μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού.
Αν και εφόσον εσύ δεν έχεις βαρεθεί τη σχέση σας, τότε καλό θα ήταν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Ίσως το έχετε αργήσει κιόλας..
Ακόμα και ο πιο προχωρημένος τύπος να είσας, δεν μπορείς να μην παραδεχτεί ότι μια γυναίκα σε ένα σπίτι αλλάζει όλο το σκηνικό.
Η πιθανότητα να γυρίσεις και να σε περιμένει ένα ωραιότατο σουφλέ αυξάνεται (εκτός αν θες να τη βγάζεις με πίτσα και σουβλάκι κάθε μέρα0, η ατμόσφαιρα θα μυρίζει καλύτερα χάρη στα "κοριτσίστικα" αποσμητικά κόλπα και δεν θα είναι ανάγκη να πλένεις και να καθαρίζεις μόνος σου - αν υποθέσουμε ότι το κάνεις.
Οι λόγοι να μην συγκατοικήσεις μαζί της;
Αν έστω και λίγο, περνάει από το μυαλό σου ότι τη θες πιο πολύ για να σου καθαρίζει, να σε περιποιείται και να προσέχει το σπίτι, παρά επειδή την αγαπάς, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Και σίγουρα η συγκατοίκηση δεν θα σε βοηθήσει.
Αν είσαι φουλ ερωτευμένος, την γνώρισες πριν ένα μήνα και πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό.
Καλύτερα για σένα να κάνεις υπομονή, αν δεν θες να ανακαλύψεις πράγματα στο χαρακτήρα της, που καλύτερα να έμειναν κρυμμένα.
Αν έχετε από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, αλλά δεν είστε όσο δεμένοι θα έπρεπε.
Αν πραγματικά ήθελες να είσαι μαζί της θα το είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό, οπότε μη βλέπεις τη συγκατοίκηση σαν το απαραίτητο επόμενο βήμα.
F

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια