Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και κατοικία

Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της κατοικίας σας και την διακόσμηση της; Θέλετε απλά να έχετε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σας ή το σπίτι σας είναι ο κόσμος σας όλος;
Οι 12 ζωδιακοί εκπρόσωποι αντιμετωπίζουν τελείως διαφορετικά το θέμα «σπιτιού», όπως άλλωστε είναι μεγάλες οι μεταξύ τους διαφορές σε όλους τους τομείς της ζωής τους:

Â
Για τον ΚΡΙΟ η κατοικία του θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Ότι ενοχλεί την ελεύθερη και γρήγορη κίνηση τους μέσα στο χώρο θα πρέπει να φύγει, ακόμη και αν χρειαστεί να το γκρεμίσει με τα ίδια του τα χέρια.

Â
Τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο, θα πρέπει να βρίσκονται παντού παρόντα στο σπίτι ενός ΤΑΥΡΟΥ. Πέραν αυτού όμως, σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, όλα θα πρέπει να είναι καλαίσθητα, αν είναι δυνατόν πολύτιμα, ενώ το περιβάλλον να αποπνέει ηρεμία και αρμονία. Εκεί ολοκληρώνεται…

Â
Οι ΔΙΔΥΜΟΙ προτιμούν πολλές φορές το ενοίκιο από την ιδιοκατοίκηση, γιατί μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να αλλάξουν χώρο, αντί να χρειαστεί να γκρεμίσουν τα πάντα όταν το βαρεθούν. Η επίπλωση που επιλέγουν προσφέρεται για εύκολες και γρήγορες αλλαγές, ώστε ο χώρος πρέπει να αποπνέει έναν αέρα ανανέωσης. Χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι επίσης το γεγονός, ότι όλοι παρουσιάζουν το σπίτι τους πολύ ανώτερο αισθητικά και λειτουργικά από ότι πραγματικά είναι.

Â
Για έναν ΚΑΡΚΙΝΟ, το σπίτι του είναι το καταφύγιο του αλλά και ο χώρος των αναμνήσεων του. Δεν πατάει τίποτε που να φέρει έστω και ψήγματα αναμνήσεων, ενώ οι χώροι είναι κατάφορτοι από αναμνηστικά, φωτογραφίες και μικροαντικείμενα που τους παραπέμπουν σε πρόσωπα ή καταστάσεις, ένα πραγματικό κολλάζ ζωής…

Â
Εάν είχε ένα ΛΙΟΝΤΑΡΙ την οικονομικά άνεση να επιλέξει την περιοχή κατοικίας και το οίκημα, θα ήταν στην καλύτερη περιοχή και σε περίοπτη θέση, ένα αληθινό μνημείο τύπου Βερσαλλιών, γεμάτο με πολυτελή είδη, ακόμη και αν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Οι περισσότερες Λέοντες διαθέτουν τουλάχιστον ένα αντικείμενο στον χώρο τους που να παραπέμπει στην πολυτέλεια και την διάθεση επίδειξης που εκ γενετής έχουν.

Â
Για ένα ΠΑΡΘΕΝΟ τα πάντα είναι θέμα κόστους! Με το χαρτί και το μολύβι θα υπολογίσει σχολαστικά πόσο θα του στοιχίσει το κάθε τι να το αποκτήσει, ποίο θα είναι το διαρκές κόστος που θα γεννήσει οποιαδήποτε νέα αγορά, αλλά κυρίως, κατά πόσο είναι χρήσιμο, αναγκαίο ή λειτουργικό στην καθημερινότητα του. Η αισθητική πλευρά είναι παράγοντας υποδεέστερης σημασίας.

Â
Οι κατοικίες των ΖΥΓΩΝ αποπνέουν μια επιτηδευμένη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα και μια διάθεση για προσωπικό στιλ. Κάπου προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ μιας νεωτεριστικής κομψότητας και μιας αρμονικής ατμόσφαιρας με παστέλ χρώματα. Μετά από τόση προσπάθεια και επιτήδευση όμως να πετύχουν το ακατόρθωτο, συνδυάζοντας τα ασυνδύαστα, η άνεση είναι αυτή που πάει περίπατο…

Â
Οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ αντιπαθούν κατά κανόνα τους πολύ φωτεινούς χώρους ή τα μεγάλα ανοίγματα στους τοίχους. Η επίπλωση είναι πολλές φορές βαριά, με σκουρόχρωμα ξύλα, καλυμμένα από σκούρα έως μαύρα υφάσματα ή δέρματα. Δεν φημίζονται για το καλό τους γούστο και στα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού μπορεί να βρει κανείς τα πιο αταίριαστα έπιπλα ή διακοσμητικά.

Â
Όπως και να είναι το σπίτι ενός ΤΟΞΟΤΗ , θα φροντίσει με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να το κάνει να φαίνεται πολύ πιο μεγάλο, πολυτελές και λειτουργικό από ότι πραγματικά είναι. Μπορεί να μην αποκτήσει ποτέ το σπίτι των ονείρων του, θα προσαρμόσει όμως το υπάρχων με έξυπνους τρόπους, ώστε να τον εμπνέει.

Â
Το σπίτι ενός ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ είναι πιθανότατα μεταμοντέρνο, μινιμαλιστικής τεχνοτροπίας, με μεγάλους λευκούς χώρους, λευκά μάρμαρα αλλά και πολύ μέταλλο και ελάχιστα φουτουριστικά έπιπλα. Για κάποιους αποτελούν αληθινά έργα τέχνης, για τον περισσότερο κόσμο όμως είναι ψυχρά και χωρίς πραγματικό χαρακτήρα και ένδειξη ζωής.

Â
Για τους ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ το σπίτι τους είναι απλά ένα κεραμιδί πάνω από το κεφάλι τους. Η βρύση της κουζίνας μπορεί να στάζει για μήνες πριν αποφασίσει να την επιδιορθώσει, κάποια έπιπλά ίσως να έχουν ξεχαρβαλωθεί, οι κουρτίνες δεν αποκλείεται να έχουν βγει από τα κουρτινόξυλα και να κρέμονται, κάποια στιγμή όμως θα βρει τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί μαζί τους.

Â
Ετερόκλιτα έπιπλα ή διακοσμητικά αντικείμενα γεμίζουν ασφυκτικά τους χώρους ενός ΙΧΘΥ. Τα αγόρασε σε στιγμή παρόρμησης, το μετάνιωσε αμέσως μετά, μια και δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος στο σπίτι του να τα τοποθετήσει. Δεν μπορεί όμως να τα ξεφορτωθεί με τίποτε, με αποτέλεσμα να ζει σε ένα παραμυθένιο χάος…
ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
http://www.wholesale-alindakanaki.com
http://www.alindakanaki.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια