Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η όαση –οι σημαντικές αποφάσεις της ζωής

Κάντε το παρακάτω test και ανακαλύψτε τη συμπεριφορά σας στις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής....:
test ερώτηση 1η
Ένα κουτί βρίσκεται στη μέση του δρόμου. Τι έχει μέσα;

test ερώτηση 2η
Αν μπορούσατε να διαλέξετε ένα μέρος για να ζήσετε την υπόλοιπη ζωή σας, ποιο θα ήταν αυτό;

test ερώτηση 3η
Περιπλανιέστε στην έρημο όλη μέρα και ξαφνικά βλέπετε ένα χωριό σε απόσταση. Ταυτόχρονα παρατηρείτε και μία όαση όχι πολύ μακριά. Που αποφασίζετε να πάτε;

test ερώτηση 4η
Τι θα κάνατε αν ξαφνικά χάνατε τα πάντα;

test ερώτηση 5η
Αύριο είναι Κυριακή. Τι σκέφτεστε να κάνετε;

test ερώτηση 6η
Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση, ποιον θα φωνάξετε για βοήθεια;

test ερώτηση 7η
Σε ποια ηλικία θα θέλατε να μείνετε για την υπόλοιπη ζωή σας;

test ερώτηση 8η
Αν κάποιος σας έλεγε πως έχετε 24 ώρες ζωής, πως θα τις ξοδεύατε;

test ερώτηση 9η
Αν μπορούσατε να σώσετε μόνο ένα αντικείμενο από τη φωτιά, ποιο θα ήταν αυτό;
test απαντησεις

test απαντηση 1η
Η απάντησή σας αποκαλύπτει τι είδους τύχη νομίζετε πως θα έχετε σε μία αναπάντεχη κατάσταση.
Αν φανταστήκατε πως μέσα στο κουτί υπάρχει κάτι χωρίς αξία για εσάς, τότε πιστεύετε πως δεν έχετε καλή τύχη. Αν φανταστήκατε κάτι πολύτιμο, όπως είναι ένας θησαυρός, τότε πιστεύετε πως κάποια μέρα θα γινει δικός σας. Αν δεν υπάρχει τίποτα στο κουτί, τότε δεν πιστεύετε στη τύχη.

test απαντηση 2η
Αν διαλέξετε το μέρος που ζείτε ήδη, τότε η ζωή σας είναι άνετη και ικανοποιητική. Αν διαλέξατε έναν μακρινό προορισμό, τότε είστε ονειροπόλοι ή ρομαντικοί. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τότε, δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός δεσμός ή αφοσίωση.

test απαντηση 3η
Η απάντηση περιγράφει την προσωπική σας ηθική απέναντι στην εργασία.
  • Αν κατευθυνθείτε προς την όαση, τότε προτιμάτε να παίξετε πρώτα και να δουλέψετε αργότερα. Δεν σας αρέσουν οι κανόνες και οι περιορισμοί, και είστε αρκετά παρορμητικοί κατά καιρούς. Καθυστερείτε αρκετά και σας αρέσει να κάνετε πολλά ταυτόχρονα.
  • Αν κατευθύνεστε προς το χωριό, τότε είστε υπεύθυνα άτομα. Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας και σχεδιάζετε τη μέρα σας με προσοχή. Προτιμάτε να ολοκληρώνετε πρότζεκτ παρά να τα ξεκινάτε και παίρνετε πολύ σοβαρά τις προθεσμίες.
test απαντηση 4η
Όσοι σκεφτήκατε να κάνετε μία νέα αρχή, είστε άνθρωποι που παίρνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους και δεν αντιδρούν απλά στις καταστάσεις της ζωής.

test απαντηση 5η
Η απάντησή σας περιγράφει τα έξοδά σας. Η Κυριακή είναι μία μέρα που είστε ελεύθεροι και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Η ελευθερία να κάνετε αυτό που θέλετε, είναι σαν να έχετε χρήματα που μπορείτε να τα ξοδέψετε όπου θέλετε.
Αν αποφασίσατε να μείνετε μέσα, τότε ξοδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερα. Αν βγείτε για ψώνια, τότε ξοδεύετε ό, τι έχετε. Αν κάνετε κάποιο άθλημα, τότε αποταμιεύετε χρήματα για δύσκολους καιρούς. Αν βγείτε για περίπατο, τότε ξοδεύετε με προσοχή.

test απαντηση 6η
Αυτοί που θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τα πράγματα χωρίς βοήθεια είναι σίγουροι και δυνατοί χαρακτήρες. Όσοι στραφούν σε φίλους ή στην οικογένεια, είναι ελαφρώς ανασφαλείς και δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν όλη την ευθύνη σε δύσκολες καταστάσεις. Όσοι ψάξουν για πρακτικές συμβουλές από ένα δικηγόρο ή από κάποιο άλλο επαγγελματία, είναι ρεαλιστές.

test απαντηση 7η
Η ηλικία που διαλέξατε αντιπροσωπεύει την περίοδο όπου ήσαστε πιο ευτυχισμένοι και είχατε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όσοι  ευχηθούν να μπορούσαν να γίνουν πάλι παιδιά, τότε τους λείπει η περίοδος που δεν είχαν ευθύνες. Όσοι επιλέξουν την ηλικία που έχουν τώρα, είναι συναισθηματικά ώριμοι και πετυχημένοι. Οι άνθρωποι πάνω από 40 τείνουν να διαλέγουν μία ηλικία 10 ετών πιο κάτω.

test απαντηση 8η
Αν επιλέξατε να περάσετε τη μέρα σας με στενούς φίλους και οικογένεια, είστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αν θέλετε να μείνετε μόνοι, τότε είστε κυκλοθυμικοί. Αν επιλέξετε να κάνετε πάρτι και να διασκεδάσετε, τότε δέχεστε την μοίρα σας με ακεραιότητα. Αν θελήσετε να κρατήσετε τη γνώση αυτή για τον εαυτό σας και να περάσετε τη μέρα σας όπως συνήθως, τότε είστε γενναίοι και τολμηροί.

test απαντηση 9η
Αν είναι ένα άλμπουμ με φωτογραφίες ή κάτι παρόμοιο, τότε είστε ευαίσθητοι. Αν το αντικείμενο είναι κάποιο άρθρο ή ρούχα για να μην είστε γυμνοί, τότε είστε προσεκτικοί και συμβατικοί. Αν διαλέξετε κάτι που έχει μεγάλη υλική αξία, τότε είστε υλιστές. Αν διαλέξετε τα χαρτιά σας ή το λάπτοπ, τότε είστε πρακτικοί. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια