Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χάστε 36 κιλά

ΧΑΣΤΕ ΚΙΛΑ
Χάστε 36 κιλά σε 12 μέρες. Ναι, σωστά διαβάζετε. Σε 12 ημέρες! Ξεχάστε ότι ξέρατε. Αυτή η νέα επιστημονική μέθοδος που παρουσιάζουμε κατα αποκλειστικότητα, σας εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα. Εσείς δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε πιστά. ΠΡΩΙΝΟ Ένα σπέσιαλ ρόφημα αποτελούμενο από:
- 6 γρ. γάλα αρμεγμένα από το δεξί βυζί ινδικής νυφίτσας.
- 14 γρ. τσάι μαζεμένου από το όρος Αραράτ.
- 3 κουταλιές κεφτεδίνη (ζουμί από κεφτεδάκια για άμεση λήψη πρωτεϊνών).
- 7 αυγά μαγαδασκαρινής αγριόχηνας σε σκόνη.
- 46 γρ. ούρα πακιστανικής γουρούνας (κατάλληλα για λιποδιάλυση).
- 781 γρ. πορτοκαλάδα από μεταλλαγμένη λεμονιά.
- 1 κουταλιά (με κουτάλα) μέλι από πολικές μέλισσες (για ενέργεια).
- 123 γραμμάρια ζουμί από μαύρα λάχανα τουρσί (κατάλληλα και αυτά για λιποδιάλυση, αλλά και ευεργετικά σε περίπτωση σούρας, η οποία απαγορεύεται αυστηρά).
- 89 γραμμάρια λουκουμόσκονης κατασκευασμένης σε λουκουμόμυλο (μύλος ειδικά φτιαγμένος για να παράγει λουκουμόσκονη και όχι αλεύρι) για την απαραίτητη γλυκόζη που χρειάζεται ο εγκέφαλος. - 24 σταγόνες νερού από λίμνη που βρίσκεται σε οροπέδιο των Βολιβιανών Άνδεων.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε μια χύτρα ταχύτητας και τα βράζετε στους 220Cο για 30 περίπου λεπτά.
Ύστερα αδειάζετε το περιεχόμενο σε έναν κουβά και το πίνετε όλο απνευστί.

ΠΡΟΑΡΙΣΤΟ
Μέσα σε ένα σάντουιτς από ψωμάκι βάζετε:
- Μία φέτα φιλέτου από λαιμό έφηβου ελέφαντα γαρνιρισμένη με γλυκάδια καρχαρία.
Τρώτε το σάντουιτς και κατόπιν πίνετε μισό ποτήρι μουσμουλάδα.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Για μεσημέρι τρώτε:
- Λίγες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου ανακατεμένες με αυγά Αφρικανικού γυπαετού απορυπαντικό με πράσινους κόκκουςαλισμένες με μαυροπίπερο Λουξεμβούργου.
- Μία μερίδα γόνατα καμηλοπάρδαλης.
- Στήθος από αραβικό σπουργίτι.
- Σπλάχνα Μαλαισιανού γυμνοσάλιαγκα.
- Λειρί από θηλυπρεπή κόκορα.
- Τζιγεροσαρμάδες από πιράνχας.
- Σπληνάντερο από σκαντζόχειρο που πάσχει από αλωπεκίαση και του ‘χουν πέσει τα αγκάθια. - Γεννητικά όργανα από αρσενικό χέλι.
- Κοκορέτσι από εντόσθια τυφλού κροταλία.
- Μία μερίδα πόδια από κουτσές αράχνες.
- Βάζετε όλες τις τροφές σε μια πιατέλα και τις ραίνετε με δάκρυα ρινόκερου που πάσχει από μελαγχολία, λόγω ερωτικής απογοήτευσης, και αποζαχαρωμένο αίμα φάλαινας που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη.
Στη συνέχεια τρώτε όλο το φαγητό και πίνετε ένα ποτήρι γαϊδουρινό γάλα ανακατεμένο με απόσταγμα καυτερής πιπεριάς.

ΠΡΟΔΕΙΠΝΟ
- Μία τρελοαγελαδόσουπα σκέτη. Προσοχή ρουφήξτε μόνο τον ζωμό, και μην φάτε το κρέας, αφενός για να μην σαλέψετε και αφετέρου για να μην πάρετε περιττές θερμίδες, αφού αποκλειστικός σας σκοπός είναι να ξεγελάσετε την πείνα σας μέχρι τον δείπνο. Αν παρ’ όλα αυτά η πείνα που νιώθετε είναι πονηρή και δεν ξεγελιέται, μπορείτε να φάτε μία κονσέρβα κοτόπουλο Βύζας, αλλά με το πέρασμα των ημερών θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα εσωρούχων για να αγοράσετε μεγαλύτερο στηθόδεσμο αν είστε γυναίκα, και να μπείτε στον κόπο να δοκιμάσετε στηθόδεσμο για να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει, αν είστε άντρας.

ΔΕΙΠΝΟ
Το βράδυ τρώτε ελαφρά, τα εξής:
- Μια κατσαρόλα άστεγα σαλιγκάρια (δηλαδη χωρίς το κέλυφος).
- Μία μικρή σε βάρος γαλοπούλα, γεμισμένη με κεφτεδάκια.
- Μία μερίδα γύρο από μουλαροπόταμο (καινούργιο είδος που προέρχεται από διασταύρωση ιπποπόταμου και γαιδουροπόταμου).
Αφού φάτε τα εδέσματα δεν παίρνετε καθόλου υγρά, για να μην χαλάσετε την θεσπέσια γεύση που έχει αφήσει το φαγητό στην στοματική σας κοιλότητα.

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΓΕΥΜΑ
Για να καταπολεμήσετε την ανεπιθύμητη λιγούρα που σας πιάνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να φάτε αν θέλετε τρία έως τέσσερα πιάτα χοντροκομμένου "πατσά" από πόδια σαρανταποδαρούσας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Αν η δίαιτα τηρηθεί κατά γράμμα, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Αν μάλιστα συνδυαστεί με ένα πρόγραμμα γυμναστικής, όπως ας πούμε να σας κυνηγάει αρκετές ώρες μια άγρια αρκούδα για να σας κατασπαράξει ή να πέσετε σε μια πισίνα μαζί με ένα λευκό καρχαρία και να κολυμπάτε συνεχώς για να τον αποφύγετε, τότε το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να έρθει πιο σύντομα από το χρονικό διάστημα των 12 ημερών...
Φαίη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια