Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια και οι δικαιολογίες τους, για τα ραντεβού

Περιμένεις πώς και πώς το Σαββατοκύριακο, το μυαλό σου ταξιδεύει σε υπέροχες στιγμές που σκοπεύεις να περάσεις με τη σχέση σου και ενώ έχεις στήσει ένα υπέροχο ρομαντικό σκηνικό και έχεις προγραμματίσει ακριβώς πώς θα περάσετε έρχεται η ανατροπή! Περιμένεις το τηλέφωνο να χτυπήσει, είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και ξαφνικά «σκάει» σαν βόμβα η είδηση ότι τελικά δεν θα μπορέσετε να βρεθείτε! Ξυπνάς λοιπόν από το όμορφο όνειρο το οποίο είχες πλάσει στο μυαλουδάκι σου και σε πιάνουν οι σκέψεις, οι αμφιβολίες, οι ανασφάλειες και ακούς το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, σιγοτραγουδώντας τον στίχο: «Τις άλλες μέρες το καταλαβαίνω ... Μα πώς μπορείς να μη με αγαπάς τα Σάββατα;… Πες μου πως γίνεται να μη με αγαπάς τα Σάββατα…»
Ποιες είναι οι δικαιολογίες που θα σου πει κάθε ζώδιο, για να αποφύγει το ραντεβού σας; Πώς πρέπει να αντιδράσεις, αν αναβάλει την συνάντησή σας; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και πάρε όλες τις απαντήσεις…

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός φημίζεται για την ειλικρίνεια του, η οποία είναι και αρκετά «ωμή» και πολλές φορές μπορεί να μην σου αρέσει ο τρόπος που θα αναβάλει το ραντεβού σας. Τις περισσότερες φορές δεν θα βρει δικαιολογία, αλλά θα σου πει ευθέως ότι βαριέται να βρεθείτε και ότι έχει κανονίσει κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνει (για παράδειγμα να βγει με τους φίλους του ή να δει μία ταινία)! Σίγουρα θα σε απογοητεύσει, γιατί θα δηλώσει τελευταία στιγμή τις προθέσεις του. Ωστόσο, εσύ δεν πρέπει να γκρινιάξεις και να αρχίσεις τα κατηγορώ και την μουρμούρα, γιατί οι αναβολές του Κριού γίνονται πολλές φορές και από κόντρα, έτσι απλά για να δει πώς θα αντιδράσεις… Το καλύτερο που έχεις λοιπόν να κάνεις, αν σου αναβάλει το ραντεβού σας, είναι να του πεις: «Δεν πειράζει, εξάλλου και εμένα με κάλεσαν πριν λίγο να πάω σε ένα νέο μπαράκι, με κάτι φίλους από τα παλιά»! Μετά από μία τέτοια απάντηση, μην σου κάνει εντύπωση αν τον δεις να τρέχει ξαφνικά, για να σε συναντήσει!

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν ο Ταύρος είναι σε μία σχέση, θεωρεί υποχρέωσή του να περάσει το Σαββατοκύριακο του μαζί με το ταίρι του… Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βαριέται, που δεν έχει όρεξη ή που έχει αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις χωρισμού; Θα σου τηλεφωνήσει χωρίς να σου πει ότι αναβάλλεται το ραντεβού σας, αλλά θα παριστάνει τον βαρύ και ασήκωτο, θα είναι λιγομίλητος, αλλά και κάπως αντιδραστικός στον τρόπο που θα σου απαντά… Θα φέρνει την κουβέντα στο σημείο να του πεις «Καλά, δεν έχεις όρεξη να βρεθούμε απόψε»… Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό ακριβώς είναι αυτό που περιμένει να ακούσει… Το Ταυρίσιο πείσμα θα τον κάνει να ξεσπάσει και να βγει και από πάνω, λέγοντάς σου «Εσύ είσαι που δεν θέλεις να βγούμε και τα ρίχνεις σε μένα»! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν αν μυρίζεσαι ότι ο Ταύρος δεν έχει τα κέφια του για ραντεβουδάκια, είναι να του απαντήσεις με γλυκύτητα, χωρίς μπηχτές… Με αυτό τον τρόπο θα νιώσει και άσχημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το λέγειν που έχει ένας Δίδυμος, μπορεί να παίξει στα δάχτυλα τις δικαιολογίες και να γίνει και τόσο πειστικός με τα επιχειρήματά του, που να μην του κρατήσεις κακία… Θα προφασιστεί χίλια-δυο πιστευτά σενάρια… Έπαθε βλάβη το αυτοκίνητο, έχασε τα κλειδιά του, ο κολλητός του έχει πρόβλημα και πρέπει οπωσδήποτε να του σταθεί… Σε κάθε περίπτωση όμως, μην δέσεις κόμπο όλα όσα θα σου πει ο Δίδυμος γιατί το σίγουρο είναι ένα: Αν θέλει να βγείτε, θα βγείτε ακόμα και ο κόσμος να έχει γυρίσει τούμπα! Η καλύτερη αντιμετώπιση λοιπόν στην περίπτωσή του, είναι να μην δώσεις και πολύ σημασία σε όσα θα σου πει, να μην δείξεις ότι πειράχτηκες, αλλά να κανονίσεις το πρόγραμμά σου, να βγεις, να περάσεις μία ξέφρενη βραδιά και να κάνεις check in στο facebook, στο μέρος που βρίσκεσαι, βάζοντας και φωτογραφία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν ο Καρκίνος είναι στα down του, δηλαδή τα βλέπει όλα μαύρα, δεν πρόκειται με τίποτα να τον ξεκουνήσεις από τον αναπαυτικό του καναπέ… Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το ραντεβού σας. Θα θυμηθεί όλες τις φορές που τσακωθήκατε στο παρελθόν και έφταιγες και θα στα χτυπήσει για μία ακόμα φορά, σαν να είναι καινούργια γεγονότα… Θα σου εκφράσει ανασφάλειες ότι δεν τον θες αρκετά, ότι έχεις αλλάξει και θα προσπαθήσει να κάνει «συναισθηματικό πόλεμο», για να αποφύγει το ραντεβού σας… Αν όμως είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή γνωριμίας σας και δεν τον παίρνει να σου κάνει «καψόνια», τότε η πρόφαση που θα σου δώσει ότι πρέπει να παρευρεθεί σε μία οικογενειακή συγκέντρωση και είναι υποχρέωσή του! Για να αντιμετωπίσεις την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός Καρκίνου, αρκεί να του κάνεις ναζάκια και να του πεις πόσο πολύ τον σκέφτεσαι!

ΛΕΩΝ
Ο φλερτατζής και ερωτικά παιχνιδιάρης Λέοντας δεν θέλει να χαλάει χατίρι στο ταίρι του όταν είναι ερωτευμένος και ποτέ δεν λέει «όχι»… Όταν το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει αρχίσει να σπάει μέσα του ή πραγματικά τίθεται κάποιο σοβαρό θέμα, που δεν του επιτρέπει να βρεθείτε! Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν, που ο Λέοντας απλά δεν θέλει να βρεθείτε, θα προσπαθήσει να στο φέρει με μαλακό τρόπο… Θα σου κάνει πόσα όμορφα κομπλιμέντα και ερωτικές εξομολογήσεις και στο τέλος θα πει «Βρε μωράκι μου ξέρεις πόσο πολύ το ήθελα και εγώ σήμερα να βρεθούμε, όμως κουράστηκα πολύ στη δουλειά και προτιμώ να βγούμε αύριο… Σου έχω ετοιμάσει και μία έκπληξη»! Μία τέτοια αντίδραση δηλώνει ότι ο Λέοντας έχει λερωμένη τη φωλιά του για αυτό και πρέπει με τρόπο να ερευνήσεις το γεγονός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα πράγματα είναι πολύ απλά για έναν Παρθένο, που δεν θέλει να βγει ραντεβού… Αν δεν μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι δεν έχει όρεξη να βγείτε ή ότι έχει κανονίσει κάτι άλλο, τότε οι συνηθισμένες δικαιολογίες που θα ακούσεις από τα χείλη του είναι οι εξής: «Έχω πολύ δουλειά και περιμένω τηλεφώνημα, γιατί μπορεί εκτάκτως να χρειαστεί να επιστρέψω στο γραφείο», «Έχω μία αδιαθεσία, με πονά το κεφάλι μου και νομίζω με τριγυρνά γρίπη, καλύτερα να μην κολλήσω και εσένα»! Ο Παρθένος δεν χρειάζεται διπλωματία και μαεστρία όπως άλλα ζώδια… Συζήτησε μαζί του ευθέως τις σκέψεις του, χωρίς όμως να τον κριτικάρεις, γιατί έστω και αν και ο ίδιος σου ασκεί κριτική, δεν του αρέσει όταν το κάνεις εσύ!
ΖΥΓΟΣ
Ο διπλωμάτης Ζυγός έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για να σε «παίξει» προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, ακόμα και όταν πρόκειται για την αποφυγή του ραντεβού σας ! Θα αρχίσει τις μαλαγανιές του, θα σου κάνει τρυφεράδες, θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος θα το παίξει και λίγο θύμα, για να πετύχει το σκοπό του! Όπως και να σου το «φέρει» το γεγονός ότι δεν θα βρεθείτε, το σίγουρο είναι ότι θα τον πιστέψεις και δεν θα μπορείς να του πεις και κουβέντα, αφού πραγματικά έχει μεγάλο υποκριτικό ταλέντο! Αν λοιπόν διαπιστώσεις μία τέτοια συμπεριφορά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, για να μπορείς να «τσιμπήσεις» ακριβώς για ποιο λόγο σε αποφεύγει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι και πολύ περίεργο για έναν Σκορπιό να έχει έρθει Σαββατοκύριακο και να μην θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο… Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος που θέλει να περνά στιγμές απομόνωσης, δεν είναι κάτι περίεργο, αλλά ούτε και ανησυχητικό! Θα σου πει ευθέως ότι δεν θέλει να βγείτε και εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις, γιατί δεν θα καταφέρεις και τίποτα! Σεβάσου λοιπόν την επιθυμία του Σκορπιού, χωρίς να σου μπαίνουν πονηρές σκέψεις στο μυαλό και δείξε την ψυχραιμία σου, αν δεν έχει όρεξη για κουβέντες, αναλύσεις ή αν σου φαίνεται ανένδοτος! Αν όμως, έχεις την φωλιά σου λερωμένη και του έχεις κάνει και εσύ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν (του έχεις ακυρώσει ραντεβού), να ξέρεις ότι ο Σκορπιός σε κάνει τώρα να πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης θέλει να κάνει ότι του αρέσει, χωρίς να δίνει πουθενά και σε κανέναν λογαριασμό και αυτή την βασική του ανάγκη, την ξεκαθαρίζει σε κάθε του σχέση! Δεν είναι δεδομένο λοιπόν για τον Τοξότη, ότι επειδή είναι Σαββατοκύριακο πρέπει απαραιτήτως να βρεθείτε! Μπορεί να περιμένεις τηλέφωνο και να μην χτυπήσει και εντελώς ξαφνικά σε περασμένη ώρα να θυμηθεί να σου στείλει μήνυμα ότι διασκεδάζει σε ένα μπαράκι με φίλους και να σε προσκαλέσει… Τα πάντα είναι πολύ απλά για έναν Τοξότη και αυτό που προέχει για αυτόν, είναι να περνάει καλά… Επειδή δεν του αρέσουν οι μουρμούρες και απεχθάνεται την κτητική διάθεση, εσύ δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να του δείξεις ότι ενοχλήθηκες από την στάση του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι και εσύ από την πλευρά σου να κάνεις το πρόγραμμά σου, αδιαφορώντας κάποιες στιγμές για το τι κάνει και πότε θα βρεθείτε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία που βρίσκει ένας Αιγόκερως για να αποφύγει το ραντεβού σας, είναι ότι τον ειδοποίησαν από την δουλειά και πρέπει οπωσδήποτε να εργαστεί αρκετές ώρες, γιατί έτυχε κάποιο έκτακτο γεγονός… Μία ακόμα καλή δικαιολογία για έναν Αιγόκερω είναι ότι έχει μείνει άφραγκος και θέλει να μείνει σπίτι, γιατί δεν νιώθει ωραία να βγείτε και να πληρώσεις εσύ! Ο Αιγόκερως που είναι σε μία σχέση και είναι πράγματι ευχαριστημένος, πολύ σπάνια θα ακυρώσει το ραντεβού σας. Αν το κάνει, θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι κάπου δεν είναι ευχαριστημένος! Δείξε κατανόηση και φρόντισε κάποια άλλη στιγμή που θα τον πετύχεις στις καλές του, να μιλήσετε ανοιχτά για τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας Υδροχόος μπορεί να έχει κανονίσει μαζί σου να περάσετε ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο τα δυο σας και εντελώς ξαφνικά, να του γίνει κάποια άλλη πρόταση, που να την προτιμήσει περισσότερο και να αρχίσει να ψάχνει δικαιολογίες για να σε αποφύγει… Θα προφασιστεί ότι έχει γενέθλια ο κολλητός του που κάνανε παρέα από το σχολείο και ότι θα βγουν μόνο αντροπαρέα (ή γυναικοπαρέα), θα σου πει ότι του προέκυψε κάποιο ξαφνικό γεγονός και πρέπει να λείψει εκτός Αθηνών (ή της πόλης που μένει), αν όμως ξέρει ότι δεν τον πιέζεις, αλλά ότι δείχνεις κατανόηση, τότε είναι που θα σου πει την αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι ο Υδροχόος είναι «άπιαστος», για το λόγο αυτό δεν πρέπει να σε συγχύζει η συμπεριφορά του, αλλά να την έχεις ως αναμενόμενη!

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς έχει το ψέμα στο τσεπάκι του και είναι και τόσο πιστευτός, που θα ακυρώσει το ραντεβού σας και εσύ θα νιώθεις και τύψεις, αφού θα πιστέψεις ότι εσύ έκανες κάτι λάθος! Θα σου το φέρει λάου-λάου ότι δεν θα βρεθείτε, θα σου κάνει ζήλιες, θα σου πει ότι υποψιάζεται ότι του λες ψέματα, ότι δεν έχεις πραγματικά την επιθυμία να βρεθείτε και στη συνέχεια θα σου πει ότι θέλει την ησυχία του, για να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του… Αυτή την τακτική την ακολουθεί, όταν θέλει να ξεγλιστρήσει από τα δύσκολα και όταν επιθυμεί να ρίξει αλλού το μπαλάκι, για να βγει από την δύσκολη θέση! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να του πεις να κόψει τα «ψόφια» και να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν τρως κουτόχορτο! 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια