Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ειρήνη / Ειρηναίος χρόνια πολλά

Ειρήνη, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνα, Ειρήνγκω, Ρένια, Ειρηναίος, Ειρηναία

Ειρήνη:
Θεά των Αρχαίων Ελλήνων, κόρη του Δία και της Θέμιδος. Χαριτωμένη, κρατάει τις αποστάσεις της. Καθοδηγείται από τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να οδηγείται συχνά σε εσφαλμένες εκτιμήσεις. Είναι αρκετά φιλόδοξη και δίνει σημασία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι γι' αυτήν. Θέλει να φαίνεται πιο ανεξάρτητη απ' όσο στην πραγματικότητα είναι. Ειρήνη, ηρεμία.
Ειρήνη / Ρένα
Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, το όνομά σου προέρχεται από την Ειρήνη την θέα των Αρχαίων Ελλήνων! Η Ειρήνη ήταν η κόρη του Δία και της Θέμιδας και ήταν μία από τις Ώρες που αντιπροσώπευε τον πλούτο και την Ειρήνη. Στην τέχνη απεικονιζόταν ως μία νεαρή όμορφη γυναίκα που στα χέρια της κρατούσε το Κέρας της Αμάλθειας. Το όνομά σου είναι καθαρά και μόνο Ελληνικό και προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων ειρώ (λέγω) + νους. Αυτό σημαίνει ότι τα λόγια σου είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, πάντα λες τεκμηριωμένα τις απόψεις σου! Παράλληλα το όνομά σου προέρχεται από το ρήμα «ειρώ» που σημαίνει συνδέω, για αυτό και πολλές φορές η παρουσία σου γίνεται καταλυτική για την ένωση ανθρώπων. Δεν σου αρέσουν οι καβγάδες και οι χωρισμοί και προσπαθείς να ισορροπείς τις καταστάσεις και να ενώνεις τους ανθρώπους που έχουν διαφορές!
Σύμφωνα με την αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 9 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες και πολλά όνειρα για τη ζωή! Μάχεσαι για τα δικαιώματα τόσο τα δικά σου όσο και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και θέλεις γύρω σου να κυριαρχεί η ισότητα, η ενότητα και η αγάπη! Δίνεις σε όλους τη βοήθειά σου και πολλές φορές θα βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και μετά τις δικές σου! Έχεις μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες και ιδιαίτερα σε συγκινούν τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα ζώα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια