Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Just the 2 of Us - 3ο live

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα κίτρινο μάξι φόρεμα και, αφού υποδέχθηκε τους τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο, ευχήθηκε καλή επιτυχία τους διαγωνιζόμενους.
Στη συνέχεια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή....

δηλαδή τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Ρούλα Κορομηλά και τον Δημήτρη Αρβανίτη.
Λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και την ανάδειξη του νικητή, η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς δήλωσαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη βαθμολογία των κριτών, αναφέροντας μάλιστα ότι είχαν σκοπό να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το show. «Εμείς μετά από την κριτική της επιτροπής και μόνο, είχαμε σκοπό να φύγουμε. Αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε για τον κόσμο αλλά για εμάς από δω και πέρα η κριτική επιτροπή δεν μετράει» είπαν χαρακτηριστικά.
Η αποχώρηση της βραδιάς:
Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν αντιμέτωπα και διεκδίκησαν την παραμονή τους στο «Just the 2 of Us» ήταν ο Γιάννης Αποστολάκης με την Ελισάβετ Σπανού και ο Γιώργος Παράσχος με την Κατερίνα Στανίση. Σύμφωνα με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε από το «Just the 2 of Us» ήταν ο Γιάννης Αποστολάκης και η Ελισάβετ Σπανού.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια