Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια κρατούν αποστάσεις στον έρωτα;

Κριός : Συνήθως είναι εξωστρεφής και θέλει να μοιράζεται τα πάντα στη σχέση, τουλάχιστον για όσο διαρκέσει. Δεν τον τρομάζει το πλησίασμα και μάλιστα τον ενοχλεί αν δεν υπάρχει και μια αντίστοιχη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά.

Ταύρος: Θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να κάνεις έναν Ταύρο να σου ανοιχτεί. Πρέπει πρώτον να σε εμπιστευτεί και δεύτερον να σε αγαπήσει. Αλλά όταν συμβεί αυτό, θα θέλει να είστε κολλημένοι 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος, παρόλο που δείχνει ανοιχτό άτομο, μπορεί τη μια να μην ξεκολλάει από κοντά σου και την άλλη να απομακρύνεται και να κλείνεται στον εαυτό του. Συνήθισέ το, είναι μέρος της μεταβαλλόμενης φύσης του.

Καρκίνος: Για τον Καρκίνο δε νοείται σχέση χωρίς την ολοκληρωτική ένωση ψυχών και σωμάτων. Εφόσον υποτίθεται ότι αγαπιέστε, του φαίνεται αδιανόητο να μην κάνετε τα πάντα μαζί και απορρίπτει όλες τις απόψεις περί «προσωπικού χώρου».

Λέων: Εφόσον σε αγαπήσει, ο Λέων δεν έχει πρόβλημα να σου ανοιχτεί. Αλλά θα ενοχληθεί πολύ, αν δει ότι κάνεις κατάχρηση της εμπιστοσύνης του ή προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την αδυναμία που σου έχει και να πάρεις το πάνω χέρι.

Παρθένος: Συνήθως ξεκινά τις σχέσεις του με επιφύλαξη, αλλά με τον καιρό αν αποκτήσει εμπιστοσύνη γίνεται πιο ανοιχτός. Παρόλα αυτά, πάντα κρατάει μια συναισθηματική «πισινή», δίνοντάς σου την αίσθηση ότι πολλές φορές σε αφήνει …στην απέξω.

Ζυγός: Για το Ζυγό σχέση σημαίνει ακριβώς αυτό: δέσιμο σε βαθμό…ασφυκτικό πολλές φορές.. Όχι μόνο θα τα κάνετε όλα μαζί ή θα σκέφτεστε το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα, αλλά ακόμα και οι καρδιές σας θα χτυπάνε στον ίδιο ρυθμό!

Σκορπιός: Θέλει να βρίσκεστε κοντά, αλλά συχνά κάπως…μονόπλευρα. Εσύ δηλαδή να του εμπιστεύεσαι τα πάντα και να δίνεις αναφορά για ό,τι κάνεις, ενώ ο ίδιος να διατηρεί το δικαίωμα της μυστικότητας και της ελευθερίας κινήσεων.

Τοξότης: Μη διανοηθείς ότι μπορεί να γίνεις «αυτοκόλλητος» με έναν Τοξότη. Θέλει το δικό του χώρο, χρόνο και την ησυχία του. Κάθε προσπάθεια να αλλάξεις τα πράγματα, πχ να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, θα τον απομακρύνει περισσότερο.

Αιγόκερως: Χρειάζεται το χρόνο του για να «ανοιχτεί» συναισθηματικά, αλλά πάντα θα αισθάνεται ότι υπάρχει ένα κομμάτι μέσα του που δεν θα το προσεγγίσεις ποτέ. Όσο κι αν σ΄αγαπάει, ίσως θέλει να έχει ασχολίες που δεν σε περιλαμβάνουν.

Υδροχόος: Μπορεί πραγματικά να πανικοβληθεί αν δει τον άλλο να προσπαθεί να ξεκλειδώσει τον κρυφό συναισθηματικό του κόσμο. Επιπλέον θέλει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό ελευθερίας για να ασχολείται με τα ενδιαφέροντά του, διαφορετικά δύσκολα μένει στη σχέση.

Ιχθύς: Αν ερωτευτεί, δε φοβάται καθόλου τη συναισθηματική δέσμευση. Αντίθετα, την επιδιώκει και την αποζητά από την πλευρά του άλλου. Δεν είναι τυχαίο ότι μια συχνή απεικόνιση του ζωδίου είαι δύο ψαράκια δεμένα από τις ουρές!
asteriskos.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια